Çok yakın arkadaşım 2 haftada evlenmeye karar vermişti çok mutlular 3 senedir, bir de çocukları var. Ama herkesin yapısı aynı değil, eğer istemiyorsanız bence direkt bitirin çünkü bugün tamam der 2 gün sonra tekrar aynı konuyu açar.
Ben ona tanıştığımız ilk gün şunu dedim senin mevkin , statün ve tipin umrumda değilSen bence yakışıklı ve mimar olmasından etkilenmişsin ama kötü bir evlilik olucağına huzur dolu sevgi dolu bir evliliğin olsun derim. Eğer onda da bu senin anlattığın ego varsa yok mimarmış yok yakışıklıymış bilmem ne o zaman ilerde seni kötü hissettirmeye başlar. Zaten bana kalırsa tanışmadığın biriyle (18 gün tanışmaktan sayılmaz) bu şeyleri düşünmek için çok erken bırak peşinde koşsun ki seviyorsa koşar da beklerde . Ama pat diye evlenilmez
Naz yapan, trip atan, küsen erkeklerden nefret ediyorumKüserse küssün. Küsmesin diye evlenecek hâliniz yok. Bir de küsme özelliği varmış, öğrenmiş oldunuz.
Ahahaha bu tipler klasiklesti artık
Hala lise doneminde kalmis ergenuslardan
O bir karar alır, sana sorar, senden hayir cevabı istemez, eger ona uymaz ya da onun gönlünü alacak tarzda konusmazsan sen suçlusundur. Trip, naz gırla.
Benim.dedigim olsun o da hemen olsun modu
Daha büyümemis (26 yas yine iyiymiş ben 34 yaşında böyle trip atanlari da gördüm )
Klasik ezik, nazli, tripli erkek sendromu!
bozulmasi normal çünkü dediğin mantıklı ve o lafın üstüne soylenecek bir sey kalmamis o da bunun altinda ezilmişÇok doğru ama evlilik büyük sorumluluk ben öyle pat diye karar veremem dedim. Hemen evlenelim demiyorum ama şuan sen net biseyde demiyorsun ben gönül eğlendirecek adam değilim ciddi dusunuyorum dedi .bende öyle biri değilim ama mantıklı bakıyorm olaya dedim. Bozuldu
bu anlattiklarin kiskanclik ya da baska bir sey degilBen ona tanıştığımız ilk gün şunu dedim senin mevkin , statün ve tipin umrumda değilBen senin kalbine bakicam. Cidden de değil bende inşaat mühendisiyim , tipim de ondan aşağı kalmaz ( ukala değilim tabi ama öyle yani) Ama darlıyo bu adam beni evlilik diye. Watsapp ta en son görülmeme bile taktı bacım Kimle konusuyosun diyo hemen. Neden instagrama video koydun diyor neler neler 18 günde çok fazla değil mi bunlar ?. Kıskanç adamım diyor . 18 günde 18 yıllık gibi davranıyor sahiplenilmek guzel ama hastalık gibi geldi bana
+1Naz yapan, trip atan, küsen erkeklerden nefret ediyorum
Bu ego da değil tam olarak, nüfus yaşı ileride olan ergen bir çocuk olarak bakıyorum ben bu tiplereCidden ya .. Adam manyak çıkacak diye korkuyorum bazen. Benim hiç adetim değildir uzaktan birini tanımak . Ego o biçim ama . Sürekli ben karar aldım uy modu siniiiirrrrrrr
Sahiplenilmek güzel de karşıdakinin senin üstünde hak iddaa etmesi için (abartı anlamında demiyorum) kıskanıyorum demesi için karşılıklı olarak sevgi gerekir sevgi de öyle çoğu kişinin söylediği gibi 3dk da olan birşey olduğuna inanmıyorum. İlk gördüğünde tabi ki etkilenme önemli ancak bunları karakterle tamamladıktan sonra güvenip seversin bana göre birisini. Şimdiden kıskançlık sözünün arkasına saklanıp seni kısıtlamasına izin verme ilerde sen tamam dedikçe daha çok kısıtlar çünkü. Sen onun dediklerine kulak asma nasıl davranmak istiyorsan o şekilde kendin ol bırak tanıyın birbirinizi ondan sonra evililik kararı gelirBen ona tanıştığımız ilk gün şunu dedim senin mevkin , statün ve tipin umrumda değilBen senin kalbine bakicam. Cidden de değil bende inşaat mühendisiyim , tipim de ondan aşağı kalmaz ( ukala değilim tabi ama öyle yani) Ama darlıyo bu adam beni evlilik diye. Watsapp ta en son görülmeme bile taktı bacım Kimle konusuyosun diyo hemen. Neden instagrama video koydun diyor neler neler 18 günde çok fazla değil mi bunlar ?. Kıskanç adamım diyor . 18 günde 18 yıllık gibi davranıyor sahiplenilmek guzel ama hastalık gibi geldi bana
ayyy gözümü açar açmaz bu konuyu okudum onu da yanlış okumuşum günahını aldık iyi mihayır niye 18 gün?
bari üç hafta ver insafsıza bak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?