18 günde evlilik kararı mı olur ?

masallah diyeyim valla benim mizacıma çok ters 18 günde evlilik kararı. Geriyor beni. Nedir? Necidir?Bilmeden... Ben pimpirikliyim o lmaaaazz haklısınız.

Ben ona tanıştığımız ilk gün şunu dedim senin mevkin , statün ve tipin umrumda değil Ben senin kalbine bakicam. Cidden de değil bende inşaat mühendisiyim , tipim de ondan aşağı kalmaz ( ukala değilim tabi ama öyle yani) Ama darlıyo bu adam beni evlilik diye. Watsapp ta en son görülmeme bile taktı bacım Kimle konusuyosun diyo hemen. Neden instagrama video koydun diyor neler neler 18 günde çok fazla değil mi bunlar ?. Kıskanç adamım diyor . 18 günde 18 yıllık gibi davranıyor sahiplenilmek guzel ama hastalık gibi geldi bana

Ahahaha bu tipler klasiklesti artık
Hala lise doneminde kalmis ergenuslardan
O bir karar alır, sana sorar, senden hayir cevabı istemez, eger ona uymaz ya da onun gönlünü alacak tarzda konusmazsan sen suçlusundur. Trip, naz gırla.
Benim.dedigim olsun o da hemen olsun modu
Daha büyümemis (26 yas yine iyiymiş ben 34 yaşında böyle trip atanlari da gördüm )

Klasik ezik, nazli, tripli erkek sendromu!

Cidden ya .. Adam manyak çıkacak diye korkuyorum bazen. Benim hiç adetim değildir uzaktan birini tanımak . Ego o biçim ama . Sürekli ben karar aldım uy modu siniiiirrrrrrr

Adaminiz cok sorunlu, yerinizde olsam bir sure uzak durur, durumu incelerdim.
Psikolojik sorunlari olabilir.

Bana kalsa kesinlikle sepetlerdim, uc yillik iliskiyi evlenir evlenmez cocuk istiyorum dedigi icin bitirmisligim vardir, degil 18 gunde evlenmeye kalksin!

bozulmasi normal çünkü dediğin mantıklı ve o lafın üstüne soylenecek bir sey kalmamis o da bunun altinda ezilmiş
zaten nazli,alingan bir tip
bir de o "benim dediğim doğru " havalarinda oldugundan bir kadının ona cevap verebilme kabiliyeti olduğunu düşünmüyordur
bu tipler, çalışan bir kadinla evlenip onun parasini da yönetmek ister ama kadın sesini cikarmayip kaderine razı olsun, önemli olan kadinin erkegini mutlu etmesidir düşüncesine ve bencilligine sahip insanlardir

bu anlattiklarin kiskanclik ya da baska bir sey degil
Eziklik, güvensizlik (kendine güveni olmadigindan karşısındakine de guvenemiyor ), paranoya, takıntı ve empati eksikliği... (liste uzatılabilir )
Sorun bu saydiklarim yoksa mimar ya da yakisikli olmasi değil
egosunu torpuleyememis ve henüz olgunlasmamis bir vaka ile karşı karşıyasın

Naz yapan, trip atan, küsen erkeklerden nefret ediyorum
+1
Ben de o.tiplerden hoslanmiyorum
Zaten bu tip erkekleri ben erkekten saymıyorum nedense
hatta kusen biri karşısındakine "küstüm hıh " moduna girerse ve gönlü alınsın diye bekliyorsa net bir şekilde "küsmen bitince ararsın /yazarsın konuşuruz " derim hic ugrasmam dolayisiyla karsi taraf mecburen geri adam atar

Cidden ya .. Adam manyak çıkacak diye korkuyorum bazen. Benim hiç adetim değildir uzaktan birini tanımak . Ego o biçim ama . Sürekli ben karar aldım uy modu siniiiirrrrrrr
Bu ego da değil tam olarak, nüfus yaşı ileride olan ergen bir çocuk olarak bakıyorum ben bu tiplere
Normalde kadın olsun erkek olsun, genelleme yapmayı hic sevmem ama son zamanlarda gözlemledigim kadarıyla; karşına çıkan tarzda erkekler çoğaldı
Bu tiplerin sorunu, buyumemek
Okur, meslek sahibi olur ama bir çoğu hayatta zorlukların olduğunu bilmeden, fazla çaba göstermeden birseyleri elde ettikleri için emeğin kıymetini bilmezler. Anneleri hep pispislamis, hayatin zor taraflarını da görmemiş, kendini geliştirmek adına bir caba da olmayınca tek tip nazlı, tripli, alıngan erkek modeli olusuyor iste böyle
Etrafimda cok var, yas 40a yaklasmis ama hala lise siralarinda gibi davranıyor "adam"

Sahiplenilmek güzel de karşıdakinin senin üstünde hak iddaa etmesi için (abartı anlamında demiyorum) kıskanıyorum demesi için karşılıklı olarak sevgi gerekir sevgi de öyle çoğu kişinin söylediği gibi 3dk da olan birşey olduğuna inanmıyorum. İlk gördüğünde tabi ki etkilenme önemli ancak bunları karakterle tamamladıktan sonra güvenip seversin bana göre birisini. Şimdiden kıskançlık sözünün arkasına saklanıp seni kısıtlamasına izin verme ilerde sen tamam dedikçe daha çok kısıtlar çünkü. Sen onun dediklerine kulak asma nasıl davranmak istiyorsan o şekilde kendin ol bırak tanıyın birbirinizi ondan sonra evililik kararı gelir

Bahsettiği sizin anladığınız olmayabilir. Böyle tanışmalarda bir yerde devam ya da tamam kararı alınması gerekiyor. Yani evlilik için tanıştınız sonuç olarak, adamı beğendiniz mi, ilk düşünceleriniz olumlu mu gibi...Yok bir ışık bulamadıysanız sürdürmemek gerekli.

On sekız gun boyle bı kara ıcın oldukca erken.
Ve evlılık lehıne alıncak bı karar ılerde pişmanlıga doncektır.
Küsersede küssün.
Ciddi bişi bu oyunda topu patlayan çocuk gıbı kuserse küssün.

Bu yaptigiyla sorunlu biri oldugunun sonyalini vermis.
Sonra neden düzgün erkek yok diye konu aciyollaaa.
Bak bu da onlardan biri simdiden söyliyeyim.

aceleci tiplerden desene. sende bi heves tamam desen sonar evlenince başlayack dertler tanımadan evlendim bu huyu kötü şu huyu pis diye. boşver küssün anacım

Ben aldım. Illa 6 ay-1 sene-5 seneye gerek yok dogru bir karar vermek için. Öyle olsaydı uzun flört evlilikleri kusursuz olmaliydi.
Ama sizde sevgi yokmuş. Bu durumda bu karari almamaniz yerinde olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…