18 günde evlilik kararı mı olur ?

Canı isteyince arayıp istemeyince aranmayan biri olmak istemem:)

İyi niyetliyse eger acele ettigini sizin daha mantikli yaklastiginizi bir sure sonra anlayacaktir... Cunku ne yazik ki ulkenin durumu belli insanlar yillardir tanidigi eslerinden neler goruyor neler yasiyor bir suru dolandirmalar olumler tacizler tecavuzler hepsi gozlerimizin onunde kaldi ki on sekiz gunluk bir iliskiden-iliski bile demiyorum henuz tanisma asamasinda sizden boyle bir beklentide bulunup birde size tavir koymasi cok anlamsiz ya bir hevesle soyledi yada art niyetli.... Umarim dogru olani anlamasini basarirsiniz

Tamam belki etkilemek icin hani evlenme konusunu aciyimda etkiliyim demek icin sorabilirde ciddi ciddi sormak hatta tartismak nasil bi psikopatliktir
Esimde daha 3.gunde ben seninle evlenicem demisti o zaman bende onun hakkinda hic iyi dusunmemistim, "ne diyo ya bu salak" demistim hatta, hala da konusu acilir gulusuruz

18 gün nedir ki?

Bilgisayarımı değiştiricem, onda bile daha fazla düşünüyorum. Ne marka alıyım, kaç ekran olsun, özellikleri ne olsun filan diye?

Bu adamın bir sorunu filan var galiba yoksa böyle birşey yapmazdı diye düşünüyorum.

Belki ciddi olmayacak bir ilişkiye başlamak istemiyordur. Sizi yeterince ciddi bulmamıştır.
Beni geleceğinde görmüyorsa uzatmanın anlamı yok diye düşünüyordur
Adamı tanımadan yaftalamamak lazım
Beni kısıtlıyor kısmını bile eğlenceli halde anlatmanız sorunun tek taraflı olmadığını gösteriyor

Tan

Çok yakışmışsınız birbirinize Maşallah
Yine de 18 günde evlilik kararı verilmemeli , hayırlısı olsun .
Aminn çok teşekkür ederim. Herkes çok yakışırdı herşey güzeldi ama evlilik olayına kadar Benim temennim önce tanımak idi bi kaç ay belki 1 yıl:) hayırlısı olsun bakalım neler olacak

Sadece resminizi gördüm çok şekersiniz,tanıyın evlenin ve mümkünse çoğalın:) Mutluluklar

Bu profil fotoğrafı mı?

Yani ömrü hayatınızda, 1 kez gördüğünüz kişiyle bu fotoğrafı mı çektirdiniz?

Ben ŞOK

18 gündür tanıdığınız biriyle bir ömür boyu hayat geçirmeye karar vermek çok büyük bir risk.ne acelesi var ya da saklamaya çalıştığı bir kusuru mu var da böyle alalacele evleneceksiniz.mantıklı bir insansınız,onun küsmelerine,triplere aldanıp işi aceleye getirmeyin

Aşık oldum diyor. Ama çok haklısınız ben onu dizginlerim pat diye evlenmek istemiyorum seni tanımam gerek dedim. Peki dedi. Bakalım hayırlısı:))

Mesele kac gunde karar verilebilecegi degil adamin sizi sıkbogaz etmesi. Cok rahatsiz edici bir durum. Biz esimle bir haftada evlenmeye karar vermiştik ama sizin durum baska.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…