Canı isteyince arayıp istemeyince aranmayan biri olmak istemem:)Ammaan neyimden faydalanacak ben hayrat mıyım? Tecavüz dışında cinsel ilişki faydalanmak değildir kimse başımıza silah dayamıyor bu işi yapmak için. Ben de gönüllüysem neden faydalanmak olsun, valla ben faydalanırım adamdanistemiyorsam da zaten yapmam, canımı sıkmasınlar benim
Belki ciddi olmayacak bir ilişkiye başlamak istemiyordur. Sizi yeterince ciddi bulmamıştır.
Beni geleceğinde görmüyorsa uzatmanın anlamı yok diye düşünüyordur
Adamı tanımadan yaftalamamak lazım
Beni kısıtlıyor kısmını bile eğlenceli halde anlatmanız sorunun tek taraflı olmadığını gösteriyor[/QUOTE tabi ben yaftalamiyorum ama tuhafima gitti diye danışmak istedim
Kızlar bizi yanyana profile koydum bi bakın bakiyim nasılız
Aslında etkilenmedim desem yalan olur. Ama acele etmesi biraz canımı sıkmıştı hayırlısı tabi:)Profildeki foto bu 18 gunde evlenelim diyen beymi.oysa sizde kararinizi vermisiniz ztn profil fotosu yaparak mutluluklar
Aminn çok teşekkür ederim. Herkes çok yakışırdı herşey güzeldi ama evlilik olayına kadar Benim temennim önce tanımak idi bi kaç ay belki 1 yıl:) hayırlısı olsun bakalım neler olacakÇok yakışmışsınız birbirinize Maşallah
Yine de 18 günde evlilik kararı verilmemeli , hayırlısı olsun .
Yaa size çok teşekkür ederimmmmSadece resminizi gördüm çok şekersiniz,tanıyın evlenin ve mümkünse çoğalın:) Mutluluklar
Bu profil fotoğrafı mı?
Yani ömrü hayatınızda, 1 kez gördüğünüz kişiyle bu fotoğrafı mı çektirdiniz?
Ben ŞOK
Aşık oldum diyor. Ama çok haklısınız ben onu dizginlerim pat diye evlenmek istemiyorum seni tanımam gerek dedim. Peki dedi. Bakalım hayırlısı:))18 gündür tanıdığınız biriyle bir ömür boyu hayat geçirmeye karar vermek çok büyük bir risk.ne acelesi var ya da saklamaya çalıştığı bir kusuru mu var da böyle alalacele evleneceksiniz.mantıklı bir insansınız,onun küsmelerine,triplere aldanıp işi aceleye getirmeyin
yok artık kaldırdım yeniden koyayım bari yanlış anlaşılmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?