18 günde evlilik kararı mı olur ?

Ben aldım. Illa 6 ay-1 sene-5 seneye gerek yok dogru bir karar vermek için. Öyle olsaydı uzun flört evlilikleri kusursuz olmaliydi.
Ama sizde sevgi yokmuş. Bu durumda bu karari almamaniz yerinde olmuş.
Bunun sevgi ile alakası ne? 1 kez gördüm adamı çarpılmam lazım 18 günde Evet demek için Ben öyle ayakları yerden kesilen, pat diye aşık olan biri olmadım hiç Bir de evlilik olayı çok farklı, neyin içine gireceğimi kestiremiyorum. Sevgi bende hemen oluşmuyor, tanımadan nasıl sevebilirim ki diyorum kendime .

Ben 3 günde verdim evlilik kararını.3. günde evlenme teklif etti adam gibi, kabul ettim.
Amaaa 20 yıldır tanıdığım biriydi.
Bu tipler sadece seni kendinden kopartmamak için yapar böyle boyundan büyük söylemleri.
Çabucak moda girer çabucak da soğur.Sen evet deseydin kaçacak delik arardı.İstersen dene ve gör.
Şımarıklık yani.

Bende her gordugume pat diye asik olup ayaklari yerden kesilen biri degilim. Esimde karsima cikan ilk erkek degil.
Kaldıkı ayaklari yerden kesilerek evlenme karari vermek zaten saglikli bir durum degil. Evliligimin kararinida bu sekilde vermedim zaten.
Benim karsimdaki insan oldukca seffafti, bende ayni sekilde ve ne istedigimide iyi biliyordum. Zaman kısa olabilir ama birlikte uzun yolada ciktik, cok fazka vakitte gecirdik. Kalkip 6 ay flortte sadece 6 kere bulusmus insanlardan daha fazla tanidik birbirimizi. Herkes yapamaz evet.

Vala biz ilk grsmede verdik evlilik kararını :))))(

Vala biz ilk grsmede verdik evlilik kararını :))))(

Mutluluklar dilerim :) Ne bileyim bana bu tarz erkeklerden pek hayır gelmedi hep çabuk parlayanın çabuk söneceğine inanmışımdır. Örnek göremediğim içindir yoksa yanlış demiyorum, bana mantıksız geliyor yalnızca. Şahsen bir erkek bana bunu söylese ciddi de olsa o kararı ben veremezdim o kendi kendine vermiş olurdu biraz zaman istiyor benim için bu iş.
Ama siz yapabildiyseniz ne mutlu :)

Bu hissetmekle alakalı sanırım
Ben bunu eşimde hissettim
Daha evvel de hemen evlilik teklif eden tipler oldu ama onların niyeti faydalanmaktı bunu ayırt edebiliyorsun

muhtemelen bu tip kadın olsunda hemen evleneli kafasında biri bence hic bekleme ayrıl 18 gunde evlenmek isteyen adam 18 gundede bosanma kararı alırr

18 gün önce tanışıp bir kere gördüğüm adam bu soruyu sorarsa ben direk 'peki, teşekkürleeerr' :) deyip bir daha karşılaşmamak umuduyla kaçarım Bir de alınıp küsmüş, normal insan bence böyle davranmaz.

az kaldı benim de dememe zaten ama az önce özür diledi arayıp

Bu hissetmekle alakalı sanırım
Ben bunu eşimde hissettim
Daha evvel de hemen evlilik teklif eden tipler oldu ama onların niyeti faydalanmaktı bunu ayırt edebiliyorsun

Ammaan neyimden faydalanacak ben hayrat mıyım? Tecavüz dışında cinsel ilişki faydalanmak değildir kimse başımıza silah dayamıyor bu işi yapmak için. Ben de gönüllüysem neden faydalanmak olsun, valla ben faydalanırım adamdan istemiyorsam da zaten yapmam, canımı sıkmasınlar benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…