- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
Bunun sevgi ile alakası ne? 1 kez gördüm adamı çarpılmam lazım 18 günde Evet demek içinBen aldım. Illa 6 ay-1 sene-5 seneye gerek yok dogru bir karar vermek için. Öyle olsaydı uzun flört evlilikleri kusursuz olmaliydi.
Ama sizde sevgi yokmuş. Bu durumda bu karari almamaniz yerinde olmuş.
Bunun sevgi ile alakası ne? 1 kez gördüm adamı çarpılmam lazım 18 günde Evet demek içinBen öyle ayakları yerden kesilen, pat diye aşık olan biri olmadım hiç Bir de evlilik olayı çok farklı, neyin içine gireceğimi kestiremiyorum. Sevgi bende hemen oluşmuyor, tanımadan nasıl sevebilirim ki diyorum kendime .
Vala biz ilk grsmede verdik evlilik kararını :))))(Genelde hevesleri çabuk geçer böyle tiplerin. Çok çocukça davranmış. Biraz zaman geçip hatasının farkına varıp dönerse ne ala. çok etkilenip heyecanlanmış olabilir insanlık hali. ama gelmiyorsa kaybettiğin bir şey yok bence.
Vala biz ilk grsmede verdik evlilik kararını :))))(
Bu hissetmekle alakalı sanırımMutluluklar dilerim :) Ne bileyim bana bu tarz erkeklerden pek hayır gelmedi hep çabuk parlayanın çabuk söneceğine inanmışımdır. Örnek göremediğim içindir yoksa yanlış demiyorum, bana mantıksız geliyor yalnızca. Şahsen bir erkek bana bunu söylese ciddi de olsa o kararı ben veremezdim o kendi kendine vermiş olurdubiraz zaman istiyor benim için bu iş.
Ama siz yapabildiyseniz ne mutlu :)
muhtemelen bu tip kadın olsunda hemen evleneli kafasında biri bence hic bekleme ayrıl 18 gunde evlenmek isteyen adam 18 gundede bosanma kararı alırr18 gün önce ortak arkadaş vasıtasıyla biriyle tanıştım. Farklı şehirlerdeyiz 1 kez yüzyüze görüşme imkanı bulduk. İyi birisi, hoş, sevecen.. Hiç bir zaman şaaaak diye aşık olan bir kız olmadım. Tanıdıkça seven , bağlanan mantıklı bir yapım var. Gelelim konuya bu adam 18 günde benden evlilik kararı vermemi bekliyor. Az önce tartıştıkbenle evlenmek istiyor musun? İstemiyor musun dedi. 18 gün önce tanıdığım, 1 kez gördüğüm biriyle hemen bu kararı vermem çok zor dedim bende. Alındı. Küstü. Daha da bu konuyu açmayacağım dedi, bende sen bilirsin dedim. Canım sıkıldı. Bende mi sorun var?
(Ben 24 yaşındayım o 26)
Tablet almamiz lazim. 18 gundur karar verip alamadik. Artik yorum sizin.
İşte bende bunu anlamadım. Bu acele niyebu acele nıye
18 gün önce tanışıp bir kere gördüğüm adam bu soruyu sorarsa ben direk 'peki, teşekkürleeerr' :) deyip bir daha karşılaşmamak umuduyla kaçarımBir de alınıp küsmüş, normal insan bence böyle davranmaz.
Bu hissetmekle alakalı sanırım
Ben bunu eşimde hissettim
Daha evvel de hemen evlilik teklif eden tipler oldu ama onların niyeti faydalanmaktı bunu ayırt edebiliyorsun
Bir de biz tabletle defalarca temas kurduk musabet kurduk. Kurcaladik ettik yani :) sen dua et cocuk istemiyor mazallah :)) onu da 2. Bulussmada yapmak isterdiaynen bunu desem tablet alcam ama 18 günde karar veremedim sen neyin kafasını yaşıyorsun desem
Bir de biz tabletle defalarca temas kurduk musabet kurduk. Kurcaladik ettik yani :) sen dua et cocuk istemiyor mazallah :)) onu da 2. Bulussmada yapmak isterdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?