- 3 Ocak 2022
- 39
- -33
- 1
- 30
- Konu Sahibi Tanemmevrve
-
Ben zaten bebeğimi öldürmek istesem burda yazmam tamamı ben bebeğimi seviyorum ve bu haftaya kadarda korudum ve bana durmdan pskolojik baskı yapıyor ben ne yapacağım danisiyorumAllah hepimizi bildiği gibi yapıyor senin duana ihtiyaç yok
Neler saydım bir söyle bakim neler saydım?
Polise gidip o mezbahaneyi, o kasabı, o seni oraya zorla götürmek isteyen herifi şikayet etmeyi akıl edemiyor musun
Herşeyin bir bedeli var, korunmadan sevişip 19 hafta beklemenin bedeli bu, ben mi seni zorla hamile bıraktım, ben mi karnındaki bebeği parçalatmak için zorluyorum?
Sen o bedduları bebeğinin babasına et bana değil
Daha önce de dedim senden izin istemedim yazmak için
O kadar kalpsizim ki hala tüm saçma sapan acizce hakaretlerine beddualarına rağmen bebeğinin de senin de ölmemenizi diliyorum
Ne olursa olsun gitmeyeceksiniz o yere. Hem kendi hem de bebeğinizin sağlığı için.Ben zaten bebeğimi öldürmek istesem burda yazmam tamamı ben bebeğimi seviyorum ve bu haftaya kadarda korudum ve bana durmdan pskolojik baskı yapıyor ben ne yapacağım danisiyorum
Hayir adamda fiziksel siddet egilimi yok, psikolojik siddet gosteriyor sadece. Sacindan surukleyebilir falan cok asiri dram olmamis mi?Keşke lafımızı dinleyeceğinden emin olabilsem
Gitmemesi gerektiğini kendisi de biliyor zaten, ama sevgilisinin baskısı altında. Zorla saçından tutup götürülme ihtimali bence var aslında.
İşi şansa bırakmak istemezdim.
Her neyse, aslında ikimizin de derdi üyenin iyiliği.
Sadece sonuca farklı varma eğilimlerimiz var
Peki oraya gidecek yada zorla götürülecek diğer kadınlar bebekleri?Sadece “o bilmedgini, tanimadigin, guvenmedigin doktora gitme” demek kafi bana gore. Gitmezse kurtaj da olamaz di mi? Sacindan surukleyerek goturecek hali yok adamin, oyle bir sey yaparsa da polisi arar. Bak daha az komplike ve daha kesin bir cozum olmadi mi bu?
Sana göre her şey dram be womanHayir adamda fiziksel siddet egilimi yok, psikolojik siddet gosteriyor sadece. Sacindan surukleyebilir falan cok asiri dram olmamis mi?
Tmm tmm en kahraman sensinSana göre her şey dram be woman
18. Haftada zorla illegal bir işlem için randevu alan adam, sütten çıkmış ak kaşık değil benim gözümde.
Böyle bir işe kalkışabiliyorsa, devamını da getirmekten çekinmez bence.
Zaten öyle bir yere asla gitmem de bilgim olmadığı için bilgi aldım
Sadece “o bilmedgini, tanimadigin, guvenmedigin doktora gitme” demek kafi bana gore. Gitmezse kurtaj da olamaz di mi? Sacindan surukleyerek goturecek hali yok adamin, oyle bir sey yaparsa da polisi arar. Bak daha az komplike ve daha kesin bir cozum olmadi mi bu?
Gerçekten senin ve bebeğin için dua edeceğim allah size bir ışık tutsun erkek arkadaşına da vicdan merhamet akıl versin.Zaten öyle bir yere asla gitmem de bilgim olmadığı için bilgi aldım
Sana kim bebeğini öldürmek istiyorsun dedi?Ben zaten bebeğimi öldürmek istesem burda yazmam tamamı ben bebeğimi seviyorum ve bu haftaya kadarda korudum ve bana durmdan pskolojik baskı yapıyor ben ne yapacağım danisiyorum
Teşekkür ederim Allah razı olsunGerçekten senin ve bebeğin için dua edeceğim allah size bir ışık tutsun erkek arkadaşına da vicdan merhamet akıl versin.
Tmm peki bu kadini sikayet ederek gercekten oraya ulabileceginize ve kapattirabileceginize inaniyor musunuzPeki oraya gidecek yada zorla götürülecek diğer kadınlar bebekleri?
Beni azıcık tanıyorsan derdimin kahramanlık olmadığını çok iyi bilirsin aslındaTmm tmm en kahraman sensin
Cehennemin dibine kadar yolun var deyin sizde bebeğinizi sahiplenin.Aldirmasan kendi canıma kıyarım diyor
Istemiyorsan polisi arayacaksin hem de hemenBen bebeğimi aldırmak istemiyorum ama sürekli pskolojimi bozuyor ve saat 13 randevu almış ama ne yapacağım ben
Sizi tanırım, takdir ederim, şuan çok şaşkınımTmm peki bu kadini sikayet ederek gercekten oraya ulabileceginize ve kapattirabileceginize inaniyor musunuz
Tum kadinlari korumak aile ve sosyal politikalar bakanliginin gorevi, biz burda sadece yardim isteyen uyeye yardimci olabiliyoruz
Kadın bebeği aldırmak istemiyorum diyor siz ne anlatıyorsunuz yaBebeği de boş arsada, hastane veya ev tuvaletinde gizlice doğurup oraya buraya sokağa atarsınız muhtemelen. İstanbul Bağcılarda gece bir evin bahçesinde gizlice doğurup bebeği çırılçıplak bir şekilde buz gibi havada toprağın üstüne bırakıp gitmiş. Sizin de o kişiden farkınız olacağını düşünmüyorum.
Ay bırak naparsa yapsın, sen kendi canına ve bebeğinin canına bak. Değer mi böyle bir adam için hem çocuğun canına kıyıp hem de kendini tehlikeye atmaya. Saçma sapan iş yapmayın.Aldirmasan kendi canıma kıyarım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?