• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

16. Gundeyim bugün
İlk değer 71.9 9. Gün
İkincisi 213.2 11.gün
Benden tekrar kan istemediler direkt ultrason randevusu verdiler ama keşke bir kere daha verseydim daha rahat olurdum belki şimdi
İstersen ver canım ultrason ne zaman

Ben de mi gidip kan versem diye düşünüyorum ya ilk iki değerim seninle aynı oranda arttı. Kaç gündür psikolojim bozuldu düşünmekten🤭 Umut oldun bana
Canım merak etme benim şuan böyleyse senin bence daha fazladır hem bir gün önce transfer olmuştun hemde ilk ve ikinci betan bana göre daha yüksekti için rahat olsun 🤍

Kızlar maşallah haberler iyi geliyo. Darısı devamına olsun.🧿 Telaş hiç bitmiyor her aşaması ayrı, sağlıkla gelsinler de. Ben de cumartesi kese gördüm, yerini beğenmemişti, pazartesiye randevu verdi o gün 6+1 oluyo 🙏🏼

Canım merak etme benim şuan böyleyse senin bence daha fazladır hem bir gün önce transfer olmuştun hemde ilk ve ikinci betan bana göre daha yüksekti için rahat olsun 🤍
Bence ikimiz de ayniydik hemen hemen
70 ile 50 arasında bir fark yoktu ilk değer için
İnşallah artmıştır. Benim korkum hem ağrım var hem de dünkü lekelenme
Neyse Allah kerim, nasibimde varsa benim de yükselmiştir inşallah 🥰

Bence ikimiz de ayniydik hemen hemen
70 ile 50 arasında bir fark yoktu ilk değer için
İnşallah artmıştır. Benim korkum hem ağrım var hem de dünkü lekelenme
Neyse Allah kerim, nasibimde varsa benim de yükselmiştir inşallah 🥰
Çok fazla seni olumsuz etkiliyorsa ver o zaman en azından için rahatlamış olur benimde belim aşırı ağrıyor son iki gündür

Çok fazla seni olumsuz etkiliyorsa ver o zaman en azından için rahatlamış olur benimde belim aşırı ağrıyor son iki gündür
Ağrı ve lekelenme gerçekten korkutuyor beni. Ama bir yandan da üç dört gün kaldı biraz daha sabret diye kendimi tutmaya çalışıyorum. Tutamazsam yarın veririm yazarım buraya 😅😅

Artık bel ağrısını falan düşünme üzülmeyi bir kenara bırak Allah'a binlerce şükür her şey yolunda artık. Ya bu hafta ya haftaya kese görmeye de gidersin inşallah 🥰

Back
X