Benimde çok belirtim yok canım arada gögüs sızlaması birde kendimi yorunca kasık ağrısı oluyor birde hasta oldum iki gündür hapşurmaktan bir hal oldumKızlar nasıl geçiyo. Pazartesi gidicem ben de belirtim falan kalmadı hiç benim normalim yani, gidip görmek istiyorum
Geçmiş olsun canım. Bazen benim de kasık oluyo ama geçici yani. 5+6 oldu bugün. Ben de senin oğlan gibi 6+1 de gidicemBenimde çok belirtim yok canım arada gögüs sızlaması birde kendimi yorunca kasık ağrısı oluyor birde hasta oldum iki gündür hapşurmaktan bir hal oldum
Hadi inşaAllah duyarsın kalp atışını bu seferGeçmiş olsun canım. Bazen benim de kasık oluyo ama geçici yani. 5+6 oldu bugün. Ben de senin oğlan gibi 6+1 de gidicem
Ben içeriğini chat cbtye sordum kullanılabilir olanları kullanıyorumKızlar bu arada siz cilt bakımı yapıyormusunuz transferden sonra serumlarımı falan sürmeyi bıraktım ben sadece yüz yıkama jeli ile yıkayıp nemlendirici göz çevresi kremi sürüyorum cildim kötü olmaya başladı bir sorun olurmuki kullansam
bende normalim ya yani ciddi bi belirtim yok şuan arada kasıklarım sızlıyo o kadarKızlar nasıl geçiyo. Pazartesi gidicem ben de belirtim falan kalmadı hiç benim normalim yani, gidip görmek istiyorum
Ay valla şimdi maske vs yaptım c vitamini sürdüm hiç aklıma gelmedi bende sorayım bir chat cbtyBen içeriğini chat cbtye sordum kullanılabilir olanları kullanıyorum
Evet evet benimde cildim akşam bakımına alışık özellikle mecburen sordumAy valla şimdi maske vs yaptım c vitamini sürdüm hiç aklıma gelmedi bende sorayım bir chat cbty
Aaaa ne güzel maşallah ya aşırı sevindim şuanKızlar ben bugün gittim doktorum 5+3 dedi tek yumurta ikizi imiş bana 27 Aralık kalp için randevu geldi sen tekrar son kez bana gel kafan karışmasın hiç başka doktora gitme dedi benim gibi ikiz denilen var mı ?
Allah razı olsun canım valla büyük bir şok yaşadım bir süre de atamadım tabii doktorum çift transfer edildi diye iki kese aradı tek kese dedi tek keseye detaylı baktı sonra hatta bana renkli de verdi gözün aydın tek yumurta ikizi dedi tek kese içinde iki tane yan yana çok net belli kendi içinde bölünmüş tek yumurta siparişle yapamazdım dediAaaa ne güzel maşallah ya aşırı sevindim şuanNasıl görünüyordu ki kesenin içinde merak ettim doktor bana sadece haftaya gel belki diğer embriyo geç tutunur ikizi olur görünmez bakalım demişti.
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinler kolay bir gebeliğini olur inşaAllahAllah razı olsun canım valla büyük bir şok yaşadım bir süre de atamadım tabii doktorum çift transfer edildi diye iki kese aradı tek kese dedi tek keseye detaylı baktı sonra hatta bana renkli de verdi gözün aydın tek yumurta ikizi dedi tek kese içinde iki tane yan yana çok net belli kendi içinde bölünmüş tek yumurta siparişle yapamazdım dedi
Beta Artışın nasıldı acaba?Kızlar ben bugün gittim doktorum 5+3 dedi tek yumurta ikizi imiş bana 27 Aralık kalp için randevu geldi sen tekrar son kez bana gel kafan karışmasın hiç başka doktora gitme dedi benim gibi ikiz denilen var mı ?
Hayırlı olsun canıımm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahYüklemeyi becerebilsem atardım canım da biraz teknoloji özürüm var
Amin çok teşekkür ederim ister istemez bir stres oluyor kaygılar çok elbetHayırlı olsun sağlıkla gelsinler kolay bir gebeliğini olur inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?