19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Kesinlikle git. Yoksa sürekli düşünüp stres yaşayacaksın. Bişey yoktur muhtemelen. İçin rahatlar en azından
Aynen öyle canım doktor kontrolüme 3 hafta var daha kanama olmasa bile o zamana kadar kendimi yerim eşim 20 dk ya gelecek gidicem

Aynen öyle canım doktor kontrolüme 3 hafta var daha kanama olmasa bile o zamana kadar kendimi yerim eşim 20 dk ya gelecek gidicem
Benim de randevum 3 hafta sonra ama doktorum eğer bir sorun yaşarsan beklemeden gelebilirsin dedi. O stresle yaşanmaz ya git bebişini gör rahatla. Progestanla falan geçer inşallah

Hanımlar merhaba. Ben de 23ünde transfer oldum, pozitifi gördüm. Bugün kese için alttan muayene etti doktorum ama lekelenmem oldu eve gelince normal mi?

Benim de randevum 3 hafta sonra ama doktorum eğer bir sorun yaşarsan beklemeden gelebilirsin dedi. O stresle yaşanmaz ya git bebişini gör rahatla. Progestanla falan geçer inşallah
İnşaAllah canım tüp bebek hemşirem hemen progestan iğne yap dedi yaptım birde gidip göreyim içim rahat etsin

İnşaAllah canım tüp bebek hemşirem hemen progestan iğne yap dedi yaptım birde gidip göreyim içim rahat etsin
İnşallah birsey yoktur canım doktora gidince için rahatlar progestanı göbekten yapıyordun değil mi? Benimde birkaç gün önce kahverengi lekelenmem oldu 2 gün sürdü çok çok azdı acile gittim kanama alani yok dedi şimdide sarımsı böyle hardal rengine döndü bende yarın gidicem enfeksiyon mu acaba içim içimi yiyor böyle bisey yaşayan oldu mu acaba

Evet canım göbekten yapıyorum gerçekten görmeden içim rahat etmicek benim başıma akıntı gelmedi hiç kaşıntı ve koku varsa enfeksiyon olabilir.

Evet canım göbekten yapıyorum gerçekten görmeden içim rahat etmicek benim başıma akıntı gelmedi hiç kaşıntı ve koku varsa enfeksiyon olabilir.
Yerleşme kanaması falan hiçbir şey olmadı bende 9. Haftada böyle olunca çok korktum koku kaşıntı falan hiçbir şey yok ama bu akıntı başladı bende anlamadım yarın tekrar gidicem. 6. Haftada yapılan tahlillerde biraz enfeksiyon var şikayetim olmadığı için şimdilik ilaca gerek yok bağışıklık kazanman lazım demişti acaba arttı da bu yüzden mi oldu bilemiyorum

Merhaba beni de 7. haftada çağırdılar ilk o zaman gittim. Zaman olarak çok uzun gelmişti ama gittiğimde hem bebeği gördüm hem kalp atışını duydum çok güzeldi
Çok teşekkür ediyorum o zaman normaldir birkaç kişiyi erken çağırınca acaba yanlışlık mı var dedim

Çok teşekkür ediyorum o zaman normaldir birkaç kişiyi erken çağırınca acaba yanlışlık mı var dedim
Genelde 9. gün beta değeri iyi geldiyse 3 hafta sonra çağırıyorlar eğer değer istediklerinin altındaysa daha erken çağırıyorlar emin olmak İçin

Buna geçmiş olsun inşallah devam etmez karından bakmıştı di mi niye zorladı o kadar bence de ondan
Evet karından canım şimdide etliğe gittim oda karından baktı yine baya bastırdı bakarken

`