- Emoji Skoru
- 886
- Puanlar
- 73
Bizde Allah’ıma bin şükür 10 haftalık olduk bugün yarın ekstra başka doktora çıkıcam bakalım şimdilik 2 doktor takipli olmak istiyorumYarın 11 haftalık oluyorum ilaçlara devam fitil işi bitse en zoru o benim için şükür kasık ağrıları geçti bi koku hassasiyeti de olmasa gayet iyiyim sen nasılsın
Bugün kontrolüm vardı doktorda ara ara bu hoş ağrı normal dedıMaşallah ,Benim 10. Haftada kesildi çok yürürsem vs biraz oluyor ama ilk zamanlardaki o adet olacak gibi ağrı hissi kalmadı yakında geçer ama eşinizin dediği gibi büyüdükçe ağrı hissi oluyormuş normal yani
Benımde birden kesılse ben çok fenayım kusmaktan mahvoldum 1 gün arayla kusuyorumArkadaşlar mide bulantınız ne durumda benim birden kesildi bu durum normal mi bilmiyorum
Ben de öyleydim ama iki gündür olmayınca bir tedirgin oldumBenımde birden kesılse ben çok fenayım kusmaktan mahvoldum 1 gün arayla kusuyorum
Ben hala kokulara gelemiyorum çok arada bulantı oluyor.Bence iyi bişey canım takma kafanaArkadaşlar mide bulantınız ne durumda benim birden kesildi bu durum normal mi bilmiyorum
Evet haklısın çok pinpirikli oluyoruz bazenBen hala kokulara gelemiyorum çok arada bulantı oluyor.Bence iyi bişey canım takma kafana
Ya bende bunu sormak için gelmiştim 9+6 olduk bugün son 3-4 gündür belirtilerim nerdeyse bitti sadece mide yanmam var oda sürekli değil özellikle geceleri oluyor ilk çocuğumda 16. Haftaya kadar sürmüştü bu erken bitti diye endişe ediyorumaArkadaşlar mide bulantınız ne durumda benim birden kesildi bu durum normal mi bilmiyorum
Evet aynısı benim de dediğiniz gibi geceleri oluyo. Bulantı ilacı almama rağmen çok oluyodu 3-4 gün önce şimdi bitti sayılırYa bende bunu sormak için gelmiştim 9+6 olduk bugün son 3-4 gündür belirtilerim nerdeyse bitti sadece mide yanmam var oda sürekli değil özellikle geceleri oluyor ilk çocuğumda 16. Haftaya kadar sürmüştü bu erken bitti diye endişe ediyoruma
Benim de aynı şekilde bir yandan seviniyorum bir andan endişeleniyorum ama ilk çocuğumda ilaçları 13. Haftaya kadar kullandım bu gebelikte 9. Haftada bıraktım sadece fitil ve kan sulandırıcı kullanıyorum acaba ilaçları bırakıncamı azaldı diyorumEvet aynısı benim de dediğiniz gibi geceleri oluyo. Bulantı ilacı almama rağmen çok oluyodu 3-4 gün önce şimdi bitti sayılır
Benim sizinle çok benzer bende 9. Haftada bıraktım sadece fitil ve kan sulandırıcım var. Randevum ocak sonu acaba gitsem mi ocak sonunu beklemeden dedim ama vazgeçtim bence çok düşünüyoruz inşallah bir şey yokturBenim de aynı şekilde bir yandan seviniyorum bir andan endişeleniyorum ama ilk çocuğumda ilaçları 13. Haftaya kadar kullandım bu gebelikte 9. Haftada bıraktım sadece fitil ve kan sulandırıcı kullanıyorum acaba ilaçları bırakıncamı azaldı diyorum
Benimde ocak sonu ama gitmicem birşey olmaz inşaAllahBenim sizinle çok benzer bende 9. Haftada bıraktım sadece fitil ve kan sulandırıcım var. Randevum ocak sonu acaba gitsem mi ocak sonunu beklemeden dedim ama vazgeçtim bence çok düşünüyoruz inşallah bir şey yoktur
Sizin kaç haftalık oldu acaba 10 muBenimde ocak sonu ama gitmicem birşey olmaz inşaAllah
Yarın tam 10+0 canımSizin kaç haftalık oldu acaba 10 mu
Ben aradım hemşireyi normal dedi canım bulantı ilacını artık kesebilirsin dedi gece 1 tane alıyodum benYarın tam 10+0 canım
Bencede normaldir ya her hamilelik bir değil sonuçtaBen aradım hemşireyi normal dedi canım bulantı ilacını artık kesebilirsin dedi gece 1 tane alıyodum ben
Merhaba, 7+6 da kese arkasında kanama alanım var. Doktor küçük ama dinlenmen gerekiyor dedi rapor verdi. Sizin kanama alanı azaldı mıBende var canım günde 2 tane Progestan iğne vuruyordum göbekten kanama başlayınca 4 e çıkardı ve Progestan fitili kanamam olduğu için hap olarak yutuyorum günde 2 defa her tuvalete girdiğimde geliyor benim kese etrafında kanama alanı gözüktü fazlasıyla hatta doktor düşük tehdidi yazmış hemde bunları kese göreceğim günün sabahı yaşadım
Valla vardı canım dün daha gittim doktora var dediMerhaba, 7+6 da kese arkasında kanama alanım var. Doktor küçük ama dinlenmen gerekiyor dedi rapor verdi. Sizin kanama alanı azaldı mı
Benim birde dün aktif kanamam oldu. Birden tuvalete girdiğimde kan boşaldı. Tüp bebek doktorumuz kalp atışından sonra bıraktığı için başka doktora gitmek durumunda kalmıştık. Dün hastanede yatırdılar. Sabah doktor baktı aktif kanama yok dedi. Sağlıksızsa zaten düşer dedi açıkçası içimize sinmedi başka doktora gittik. Oda kese arkasında küçük bir kanama alanı olduğunu dinlenmem gerektiğini söyledi.Valla vardı canım dün daha gittim doktora var dedi
10+2 canım inşallah izniyle düElcsk yattığın yerden kalkma bende şimdi idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorumBenim birde dün aktif kanamam oldu. Birden tuvalete girdiğimde kan boşaldı. Tüp bebek doktorumuz kalp atışından sonra bıraktığı için başka doktora gitmek durumunda kalmıştık. Dün hastanede yatırdılar. Sabah doktor baktı aktif kanama yok dedi. Sağlıksızsa zaten düşer dedi açıkçası içimize sinmedi başka doktora gittik. Oda kese arkasında küçük bir kanama alanı olduğunu dinlenmem gerektiğini söyledi.insan korkuyor ama inşallah geçer siz kaç hafta oldunuz