19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

İnşallah buna da şükür diyorum Rabbim beterinden korusun ama insan stres yapıyor işte yıllar sonra olunca hep bir telaş stres İnşallah güzel günlerimiz yakında evlatlarımıza kavuşunca unutucaz bugünleri

Öyle gerçekten. Bizim bebisler aşırı kıymetli
Rabbim sevincimizi tamamına erdirsin sağlıkla kucağımıza alalım
Lekelenme şuan devam ediyor mu peki

Öyle gerçekten. Bizim bebisler aşırı kıymetli
Rabbim sevincimizi tamamına erdirsin sağlıkla kucağımıza alalım
Lekelenme şuan devam ediyor mu peki
Amin inşallah ilk 9. Haftaya girdiğimde ilk bir kaç damla kahverengi geldi sonra açık renge döndü sarı gibi 10. Haftaya girincede aynısı oldu ve 11. Haftada da sadece sarı gibiydi 2 gün sürüyor sonra geçiyor kanama alani falan yok diyorlar

Aktif kırmızı bir kanama yokmuş korkma bence. Benim de 5. Haftanın sonuna doğru kahverengi olmuştu normal demişlerdi

Fetal dna testinin dogrulugu nedir acaba benide bilgilendirir misin bilgin varsa

Pgt li embriyo ile pozitif sonuç gören hanımlar transfer sonrası kan testinde doktordan cinsiyet öğrenmek mümkün mü yoksa raporlanmadigi icin bunu doktor da mi bilmiyor acaba fikri olan var mi?

Fetal dna testinin dogrulugu nedir acaba benide bilgilendirir misin bilgin varsa
Merhaba, ben fetal DNA henüz yaptırmadım haftaya yaptıracağım 12+4 de doğruluk oranına gelince ikili testten daha yüksek bir doğruluk oranı varmış %99 gibi bir doğruluk oranı olduğu söyleniyor

Merhaba, ben fetal DNA henüz yaptırmadım haftaya yaptıracağım 12+4 de doğruluk oranına gelince ikili testten daha yüksek bir doğruluk oranı varmış %99 gibi bir doğruluk oranı olduğu söyleniyor
Ben de 12 hafta dolunca yaptıracağım canım sen nerede yaptıracaksın

Kızlar fetal dna için dnalab diye bir firma varmış eve gelip alıyorlarmış kan fiyat 12-13 bin arasıydı bilen duyan var mı

Kızlar ben devlette ikili test yani sadece ultrason, özelde de fetal dna yaptırcam. Böyle yaptıracak olan var mı?
Direkt fetal düşünüyordum ama devlet bakalım burda dedi ense kalınlığı vs.

Ben de 12 hafta dolunca yaptıracağım canım sen nerede yaptıracaksın
Canım ben sigortam karşılarsa Acıbadem de yaptıracağım eğer karşılamazsa diğer genetikleri yaptırdığım Genoks da yaptıracağım. Ense kalınlığı ultrasonu Acıbadem’de kendi doktorum yapacak

Tam kaç aylıkken yaptırmış olacaksın canım Fetali

Tam kaç aylıkken yaptırmış olacaksın canım Fetali
12+4 olacağız inşallah. Doktorum özellikle 12. haftadan sonra yapmak istedi organları daha iyi gözlemlenirmiş ultrasonuda fetali de aynı gün yapacağız inşallah

kızlar belirtileriniz ne durumda? 11+2 deyim mide bulantılarım azaldı progesteron iğnem de 1 doza düştü acaba ondan mı diyorum şüphe düştü içime ters giden bi şey mi var diye

12+4 olacağız inşallah. Doktorum özellikle 12. haftadan sonra yapmak istedi organları daha iyi gözlemlenirmiş ultrasonuda fetali de aynı gün yapacağız inşallah
Kan sulandırıcı kullanıyor musun canım. 24 saat geçmesi gerekirmiş

Kan sulandırıcı kullanıyor musun canım. 24 saat geçmesi gerekirmiş
Evet kullanıyorum canım ben biliyorsun daha öncede genetik yaptırmıştım eve gelip kan almışlardı o zaman hemşire kan sulandırıcı kullanıyorsanız en az 8 saat geçmesi gerekiyor demişti

Evet kullanıyorum canım ben biliyorsun daha öncede genetik yaptırmıştım eve gelip kan almışlardı o zaman hemşire kan sulandırıcı kullanıyorsanız en az 8 saat geçmesi gerekiyor demişti
Bana 24 saat dediler ya en az yarın vericem de bugün erken yaptım iğneyi

Çook çok tesekkur ederim

Kızlar ben devlette ikili test yani sadece ultrason, özelde de fetal dna yaptırcam. Böyle yaptıracak olan var mı?
Bendedevlete randevu aldım perinatoloğa sizde orayamı aldınız acaba
perinat

`