- Emoji Skoru
- 775
- Puanlar
- 73
Bana Genoks gönderiyoruz demediler birde indirim yaptılar güya. Genoks hakkında şikayetler var. Ben ödemeyi yaptım kanı verdim öyle öğrendim. Bilseydim vermezdim kan. Baştan söylemeleri lazımdı bana.Bende perinatolog takipliyim canım fetal DNA yı tercihe bıraktı doktorum ama öncesinde benden 5 li tarama testi istemişti sma, kistik fibrozis, dmd gibi bazı hastalıklar için onu yaptırdım Genoks ta evime gelip kan aldılar 2 haftada sonuçlar çıktı genel olarak memnun kaldım ben. Fetal DNA yaptırsaydım da yine Genoks da yaptıracaktım. Acıbadem de yaptırsanda onlarda Genoks a gönderiyorlarmış ama hastanede yapınca fiyatı daha yüksek oluyor
Canım Genoks hakkındaki şikayetler testin sonuçlanma zamanının gecikmesine dair şikayetler onları bende gördüm ama sonucun güvenilirliğine dair sanmıyorum sorun olacağını güncel yeni teknikleri kullanan bir laboratuvar ben ne sonuçta ne de bekleme süresinde sıkıntı yaşamadım hatta sonuç çıktıktan sonra onların genetik doktoruyla da görüşüp danışmanlık alıyorsun. İçini rahat tut allahın izniyle birşey olmaz inşallahBana Genoks gönderiyoruz demediler birde indirim yaptılar güya. Genoks hakkında şikayetler var. Ben ödemeyi yaptım kanı verdim öyle öğrendim. Bilseydim vermezdim kan. Baştan söylemeleri lazımdı bana.
Şikayetleri görmediniz siz? İade her şeyi iptal etmemek için kendimi zor tutuyorum
Kaç gündür stres yaıyorum. Çıkacak sonuca karşı güven sorunu yaşıyorum.
Yazınız içimi rahatlattı bende genoksa yaptırdım fetal dna herkes bişey diyor çok korktum üstelik sonucum 4 günde geldiCanım Genoks hakkındaki şikayetler testin sonuçlanma zamanının gecikmesine dair şikayetler onları bende gördüm ama sonucun güvenilirliğine dair sanmıyorum sorun olacağını güncel yeni teknikleri kullanan bir laboratuvar ben ne sonuçta ne de bekleme süresinde sıkıntı yaşamadım hatta sonuç çıktıktan sonra onların genetik doktoruyla da görüşüp danışmanlık alıyorsun. İçini rahat tut allahın izniyle birşey olmaz inşallah
Ben olumsuz bir durum yaşamadığıma dair kendi tecrübemi paylaştım. Yani bunlar büyük laboratuvarlar birde büyük hastanelerle çalışıyorlar gecikme falan tamam ama sonuçlarda yanlışlık olacağını ben pek sanmıyorum ha olması imkansız mı tabiki değil olabilir ama hepsinde bu hatanın olma ihtimali vardır. Allah hepimizi sorunsuz doğru sonuçlarla karşılaştırsın inşallah sizin sonucunuzda iyi gelmiştirYazınız içimi rahatlattı bende genoksa yaptırdım fetal dna herkes bişey diyor çok korktum üstelik sonucum 4 günde geldi
Evet çok şükür temiz geldi canım ama millet yaptırdığın yere böyle diyince korkuyorBen olumsuz bir durum yaşamadığıma dair kendi tecrübemi paylaştım. Yani bunlar büyük laboratuvarlar birde büyük hastanelerle çalışıyorlar gecikme falan tamam ama sonuçlarda yanlışlık olacağını ben pek sanmıyorum ha olması imkansız mı tabiki değil olabilir ama hepsinde bu hatanın olma ihtimali vardır. Allah hepimizi sorunsuz doğru sonuçlarla karşılaştırsın inşallah sizin sonucunuzda iyi gelmiştir
Su gibi akıntınız var mı acaba sizin aynı haftadayız sizinleKızlar aynı gün transferlerimiz bende şuan 14+2 deyim. Doktorunuz cinsel ilişki ile ilgili bir şey dedi mi?
Progestan Vajinal fitil kullanıyorsan o da su gibi akıntı yapıyorSu gibi akıntınız var mı acaba sizin aynı haftadayız sizinle
Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Doktora da sordum progestan yapıyor normal dediProgestan Vajinal fitil kullanıyorsan o da su gibi akıntı yapıyor
Önceden yoktu ama başladı aşırı değil fitilden dolayı oluyorSu gibi akıntınız var mı acaba sizin aynı haftadayız
Sizin cinsiyet belli oldu mu?Su gibi akıntınız var mı acaba sizin aynı haftadayız sizinle
Merhaba, cinsiyeti ögrendiniz mi?Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Doktora da sordum progestan yapıyor normal dedi
Evet öğrendim kız bebekMerhaba, cinsiyeti ögrendiniz mi?
HarikaEvet öğrendim kız bebek
Teşekkür ederimHarika
Ben fetal dna yaptırmıştım doktorum önermişti diye ikizlerimden biri kesin erkek kıza bakamıyorlarmış martın 5inde de kontrole gideceğim o zaman tam 17 haftalık oluyorumMerhaba, cinsiyeti ögrendiniz mi?
Laboratuvar farkı olabilir sürekli aynı merkezden vermeniz iyi olurKızlar iyi akşamlar kasım ayında sizinle bir transfer olmuştum ve tutmamıştı bu ay tekrar denedik ve pozitif sonuc aldım çok şükürsize soru sormaya geldim siz benden daha tecrübelisiniz artık şöyle bi sorun oldu dün iki kere birini sabah üniversitede diğerini öğleden sonra sağlık ocağında kan verdim sabah verdiğim 4600lerde çıkarken öğleden sonraki 2700lere düşmüş sizce neden olablir
Tebrik ederimKızlar iyi akşamlar kasım ayında sizinle bir transfer olmuştum ve tutmamıştı bu ay tekrar denedik ve pozitif sonuc aldım çok şükürsize soru sormaya geldim siz benden daha tecrübelisiniz artık şöyle bi sorun oldu dün iki kere birini sabah üniversitede diğerini öğleden sonra sağlık ocağında kan verdim sabah verdiğim 4600lerde çıkarken öğleden sonraki 2700lere düşmüş sizce neden olablir