19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Bana Genoks gönderiyoruz demediler birde indirim yaptılar güya. Genoks hakkında şikayetler var. Ben ödemeyi yaptım kanı verdim öyle öğrendim. Bilseydim vermezdim kan. Baştan söylemeleri lazımdı bana.
Şikayetleri görmediniz siz? İade her şeyi iptal etmemek için kendimi zor tutuyorum
Kaç gündür stres yaıyorum. Çıkacak sonuca karşı güven sorunu yaşıyorum.

Canım Genoks hakkındaki şikayetler testin sonuçlanma zamanının gecikmesine dair şikayetler onları bende gördüm ama sonucun güvenilirliğine dair sanmıyorum sorun olacağını güncel yeni teknikleri kullanan bir laboratuvar ben ne sonuçta ne de bekleme süresinde sıkıntı yaşamadım hatta sonuç çıktıktan sonra onların genetik doktoruyla da görüşüp danışmanlık alıyorsun. İçini rahat tut allahın izniyle birşey olmaz inşallah

Yazınız içimi rahatlattı bende genoksa yaptırdım fetal dna herkes bişey diyor çok korktum üstelik sonucum 4 günde geldi

Yazınız içimi rahatlattı bende genoksa yaptırdım fetal dna herkes bişey diyor çok korktum üstelik sonucum 4 günde geldi
Ben olumsuz bir durum yaşamadığıma dair kendi tecrübemi paylaştım. Yani bunlar büyük laboratuvarlar birde büyük hastanelerle çalışıyorlar gecikme falan tamam ama sonuçlarda yanlışlık olacağını ben pek sanmıyorum ha olması imkansız mı tabiki değil olabilir ama hepsinde bu hatanın olma ihtimali vardır. Allah hepimizi sorunsuz doğru sonuçlarla karşılaştırsın inşallah sizin sonucunuzda iyi gelmiştir

Evet çok şükür temiz geldi canım ama millet yaptırdığın yere böyle diyince korkuyor

Kızlar aynı gün transferlerimiz bende şuan 14+2 deyim. Doktorunuz cinsel ilişki ile ilgili bir şey dedi mi?

Merhaba, cinsiyeti ögrendiniz mi?
Ben fetal dna yaptırmıştım doktorum önermişti diye ikizlerimden biri kesin erkek kıza bakamıyorlarmış martın 5inde de kontrole gideceğim o zaman tam 17 haftalık oluyorum

Kızlar iyi akşamlar kasım ayında sizinle bir transfer olmuştum ve tutmamıştı bu ay tekrar denedik ve pozitif sonuc aldım çok şükür size soru sormaya geldim siz benden daha tecrübelisiniz artık şöyle bi sorun oldu dün iki kere birini sabah üniversitede diğerini öğleden sonra sağlık ocağında kan verdim sabah verdiğim 4600lerde çıkarken öğleden sonraki 2700lere düşmüş sizce neden olablir

Laboratuvar farkı olabilir sürekli aynı merkezden vermeniz iyi olur

Tebrik ederim farklı yerlerde yaptığın için olmuş. Gayet güzel değerin

Merhaba kızlar umarım hepinizin gebeliği güzel geçiyordur. Bu süreçte hep beraberdik. Ben 20+2 deyim detaylı ultrasonda bebeğimde Koroid pleksus kisti tespit edildi. Doktorumla görüştüm çoğunlukla 26-28.haftalarda geçeceğini söylüyor ama yine de çok endişeliym. Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

`