19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Bendedevlete randevu aldım perinatoloğa sizde orayamı aldınız acaba

perinat
Hayır perinatolog değil direkt benim muayene elerimi yapan doktor
Muayeneye gitmiştim iki hafta sonraya randevu al yine dedi

Evet Yücel hoca. inşAllah bana da şans getirsin Şişli memorial güzel sonuç alırım inşAllah Memnun kalmanız bana da ümit oldu Süreçte sorularım olursa sorabilir miyim size
Merhaba Yücel beyden memnun kaldinizmi tedaviniz devam ediyormu acaba hangi aşamada siniz bende Yücel bey ile baslaycagim nasipse

Merhaba arkadaşlar memorialde opudan sonra tüpünü aldıran var mı var ise ne kadar ücret ödediniz?

Merhaba Yücel beyden memnun kaldinizmi tedaviniz devam ediyormu acaba hangi aşamada siniz bende Yücel bey ile baslaycagim nasipse
Merhaba ben henüz başlayamadım. Reglime 2 gün var nasipse başlayacağım regl olunca Yücel hoca da :) Çok heycanlıyım :)

İnanın bende öyleyim gün sayiyorum
Evet evet bende öyle. Aklımda deli sorular :) burada bir sürü testlerden bahsedilmiş west katil hücre kromozom testi vs hiç birini yaptırmadık gerekli olur muydu bilmiyorum. Pgt nasipse yaptırmayı düşünüyorum. Allah ım sağlıkla kavuştursun bebeklerimize

Kromozom testi yaptirdik bız devlet Hastanesi'nde..genetik doktorumuz birde özel bir testten bahsetti taşıyıcılık testi yaptırmanızı öneririm dedi ama ücretini duyunca vazgeçtik 80 bin TL imiş..yatirmama kararı aldım hiçte pişman değilim..devlet özel testleri yapmiyormus

Taşıyıcılıkla west testi dedikleri aynı şey mi acaba. Bizde memorialde genetik bölümü ile görüştük 50 bin tl demişlerde ama eşimle akrabalık durumumuz olmadığı için yaptırmak istemedim ben Yücel hocada yaptırmanız lazım gibi konuşmadı. Piezzo yaptırmayı düşünüyor musunuz bu arada :) ben kararsızımda

Aynı şekilde bende leyli hanim önerdi ama fiyatı duyunca şok geçirdim inanın..Yücel beyde illaki olması gerekiyor diye birşey söylemedi..piezzo vs çok bilgim yok doktorlar uygun görürse her yolu denemek istiyorum benim amh düşük sizin sorun neydi..

Testler aynımı bilmiyorum o kadar çok şey varki kafam doldu artık

Bizde bi sebep yok şuanda görünen eşimin morfolojisi düşük biraz ama onu sorun etmedi gittiğimiz hiç bi doktor. Döllenme ile ilgili bi sorun mu var, yumurtalar mı kaliteli değil sorun nerede gerçekten bende merak ediyorum. Hiç gebelik oluşmadı 21 aydır düşük kimyasal falan da yok. Aşılama da 1 kez oldum oda kimyasal bile olmadı

12+4 olacağız inşallah. Doktorum özellikle 12. haftadan sonra yapmak istedi organları daha iyi gözlemlenirmiş ultrasonuda fetali de aynı gün yapacağız inşallah
Canım yaptırdın mı

Canım yaptırdın mı
Merhaba canım, bugün ultrasonumuz vardı ense kalınlığı burun kemiği falan detaylı baktılar çok şükür herşeyimiz güzel çıktı doktorum benimki pgt li embriyo olduğu için istersen fetal yaptırmayabilirsin dedi. Pgt li embriyolarda yanılma payı neredeyse hiç yok %1 bir yanılma ihtimali var size bırakıyorum yaptırıp yaptırmama tercihini dedi ama biz yine yaptıralim diyoruz bakalım kesin karar verirsek 1-2 gün içerisinde yaptıracağim inşallah. Sen ne yaptın sonuçların çıkmıştır artık diye düşünüyorum

Maşallah sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu dün bende 2 li tarama testi yaptırdım ultrasonda hersey normal dedi pgt li olduğu için fetal tercihini bize bıraktı ben yaptırmıcam erkeğe benziyor dedi büyük ihtimalle oğlum olacak

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah minik bizede %80 kız gibi dedi nasipse ikinci kızımız olacak bizde test konusunda kararsız kaldık. pgt de taranan genlerin aynısı taranacak bundada aslında birebir aynı işlem yapılıyormuş. Bizim sigortamız testi karşılayabilir eğer karşılarsa yaptıralım karşılamazsa yaptırmayalım diye düşünüyoruz bakalım 1-2 güne belli olacak inşallah

Oy maşallah prenses geliyor Rabbim sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun bizi

Ben de gittim devlete ense burun normal dedi doktor ikili kanı vermedim ama. Fetal verdim 1 hafta oldu bugün, ama çıkmadı henüz

Arkadaşlar benim 12+4 te bugün doktor kontrolüm vardı bana grip aşısını yapmamı önerdi doktorum. Sizler yaptırdınız mı ya da doktorunuz önerdi mi?

Kızlar bisey sorucam dün devlette 2li tarama yaptırdım bugün e nabizda değerler görünüyor raparuda hastaneden alicam gitsem sonucu söylerler mi acaba sonuçta değerler görünüyor

`