- Emoji Skoru
- 886
- Puanlar
- 73
Hayır söylenmediArkadaşlar benim 12+4 te bugün doktor kontrolüm vardı bana grip aşısını yapmamı önerdi doktorum. Sizler yaptırdınız mı ya da doktorunuz önerdi mi?
Chatgbt ye at canım sonuçları eğer hastane vermezseKızlar bisey sorucam dün devlette 2li tarama yaptırdım bugün e nabizda değerler görünüyor raparuda hastaneden alicam gitsem sonucu söylerler mi acaba sonuçta değerler görünüyor
1 hafta 10 gün sonra çıkar buraya gelip sonucu öğrenip raparu alacaksın dedi bugün değerler görünüyor biraz uzak hastane iki kere git gel yapmak istemiyorumHayır söylenmedi
Chatgbt ye at canım sonuçları eğer hastane vermezse
At canım chatgbtye belki yorum yapabilir1 hafta 10 gün sonra çıkar buraya gelip sonucu öğrenip raparu alacaksın dedi bugün değerler görünüyor biraz uzak hastane iki kere git gel yapmak istemiyorum
Ben yarın öğrenicem canım cok heyecanlıyım allahın izniyleKızlar cinsiyet öğrenen oldu mu
Yaa ne guzell. Sağlıklı bir bebek olsun da inşallahBen yarın öğrenicem canım cok heyecanlıyım allahın izniyle
Merhaba, cinsiyeti ögrenebildiniz mi? Nasıl durumlar herkeste, 13.haftalara kadar geldi çoğumuz galiba. Bizim fetal dna sonucumuz çıktı, kızımız olacak inşallah, kolaylikla saglikla gelir hepimizin bebeği.Ben yarın öğrenicem canım cok heyecanlıyım allahın izniyle
Evet canım erkek benimkide sağlıkla inşallahMerhaba, cinsiyeti ögrenebildiniz mi? Nasıl durumlar herkeste, 13.haftalara kadar geldi çoğumuz galiba. Bizim fetal dna sonucumuz çıktı, kızımız olacak inşallah, kolaylikla saglikla gelir hepimizin bebeği.
Harika, saglikla gelsin hepimizinki insallahEvet canım erkek benimkide sağlıkla inşallah
Fetal yaptırmadığımız için 3 hafta sonra dedi doktor bakalım 14+2 deyim hayırlı olsun bebişiniz Rabbim ne verirse ayrı sevinirim.Merhaba, cinsiyeti ögrenebildiniz mi? Nasıl durumlar herkeste, 13.haftalara kadar geldi çoğumuz galiba. Bizim fetal dna sonucumuz çıktı, kızımız olacak inşallah, kolaylikla saglikla gelir hepimizin bebeği.
MaşallahEvet canım erkek benimkide sağlıkla inşallah
Kaç hafta oldu sizin? Ultrasonda da doktor cinsiyet kız gibi ama daha erken soylemek icin demisti, 12+2 deydik. Sonra fetal dnadan sonuc cıktı.Maşallahben hala ogrenemedim meraktan catlayacagim
14 hafta gözüküyor ultrasondaKaç hafta oldu sizin? Ultrasonda da doktor cinsiyet kız gibi ama daha erken soylemek icin demisti, 12+2 deydik. Sonra fetal dnadan sonuc cıktı.
Güzelce haberini alırsınız inşallah, biz de bilgi bekleriz14 hafta gözüküyor ultrasonda
Bana da 12 haftalıkken kıza benziyor ama kesin değil dedi. Son gittiğimde de Bebek arkasıni dönmüştü göremedi bir türlü. Çoook merak ediyorum
İnşallah teşekkür ederimGüzelce haberini alırsınız inşallah, biz de bilgi bekleriz
Merhaba fetal dna Acıbadem laboratuvarında mı yaptırdınız ?Canım ben sigortam karşılarsa Acıbadem de yaptıracağım eğer karşılamazsa diğer genetikleri yaptırdığım Genoks da yaptıracağım. Ense kalınlığı ultrasonu Acıbadem’de kendi doktorum yapacak fetal
Merhaba, benim embriyom pgt li olduğu için doktorum fetal DNA istersen yaptırmayabilirsin pgt de yanılma payı %1 gibi çok düşük size kalmış karar dedi. Detaylı ultrasonda çok şükür iyi çıkınca bizde yaptırmadık.Merhaba fetal dna Acıbadem laboratuvarında mı yaptırdınız ?
Benimde genetikli emebryo ama perinatog teyit amaçlı istedi bende dün kan verdim Acıbadem laboratuvara, onlarda Genoks ile çalışıyormuş birlikte anladığımMerhaba, benim embriyom pgt li olduğu için doktorum fetal DNA istersen yaptırmayabilirsin pgt de yanılma payı %1 gibi çok düşük size kalmış karar dedi. Detaylı ultrasonda çok şükür iyi çıkınca bizde yaptırmadık.
Bende perinatolog takipliyim canım fetal DNA yı tercihe bıraktı doktorum ama öncesinde benden 5 li tarama testi istemişti sma, kistik fibrozis, dmd gibi bazı hastalıklar için onu yaptırdım Genoks ta evime gelip kan aldılar 2 haftada sonuçlar çıktı genel olarak memnun kaldım ben. Fetal DNA yaptırsaydım da yine Genoks da yaptıracaktım. Acıbadem de yaptırsanda onlarda Genoks a gönderiyorlarmış ama hastanede yapınca fiyatı daha yüksek oluyorBenimde genetikli emebryo ama perinatog teyit amaçlı istedi bende dün kan verdim Acıbadem laboratuvara, onlarda Genoks ile çalışıyormuş birlikte anladığım
Hiç bilmediğim firmalar nasıl diye merak ettim canım sormak istedim bu yüzden
Sağlıkla alalım kucağımıza