- 25 Kasım 2025
- 40
- 22
- 3
- 28
Çok çok güzel haberlerini bekliyoruz umut ol bizeŞimdi hastanedeyim kan tahlili vericem bolca dua eder misiniz? Hayırlı haberler almayı nasip etsin Allahım herpimize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok güzel haberlerini bekliyoruz umut ol bizeŞimdi hastanedeyim kan tahlili vericem bolca dua eder misiniz? Hayırlı haberler almayı nasip etsin Allahım herpimize
Bende gidicem valla öyle bi heyecan ki hemde korku Cuma hürmetine inşallah hepimiz yüksek değerli pozitifleri görürüzŞimdi hastanedeyim kan tahlili vericem bolca dua eder misiniz? Hayırlı haberler almayı nasip etsin Allahım herpimize
Ben aklıma o ihtimali getirmemeye çalışıyorum valla zor bir süreçAyyy bende çok stres oldum ya gece boyu içimi sıkıntı bastı ya olmadıysa diye
Öncelikle hayırlı olsun Gerçekten talihsiz bi olay biz o kadar dikkat ederken ama üzülme benim bir transferimde beraber işlem olduğumuz bir arkadaş transfer günü babasını kaybetti transferi iptal edecekti ki annesi ısrarla yaptır dedi ağlaya ağlaya girdi çıktı cenaze taziye vs derken bir öğrendik ki hamile şuan kızı var yani Rabbim ol derse oluyorMerhaba herkese, ben de dün transfer oldum. Transfer esnasında çok rahattım ve her şey güzel geçti. Sonrasında yarım saat işlem odasında uzandım. Fakat hasta bakıcı beni 2 dk sonra gelecem diyip orda yalnız bıraktı. Yanımda hiçkimse yoktu telefonum da. Aniden idrar sıkışıklığı başladı karnıma çok baskı uyguladı gelen kimse olmayınca dayanamayıp ağlamaya bağırmaya başladım bunun üzerine sesimi duyup geldiler müdahalede bulundular. Özel bir hastanede çok iyi bir doktorda yaptık transferi ama başıma böyle talihsiz bir olay geldi. Bu durumdan dolayı biraz stres yaptım acaba bağırıp ağlamam embriyoların tutunmasına engel olur mu çünkü karnım çok kasıldı o an çok ağrıdı. Yardımcı olursanız sevinirim çok üzgünüm şu an![]()
Allahını izni ile bireysel olmaz canım merak etme kendini üzüp strese sokma hiçMerhaba herkese, ben de dün transfer oldum. Transfer esnasında çok rahattım ve her şey güzel geçti. Sonrasında yarım saat işlem odasında uzandım. Fakat hasta bakıcı beni 2 dk sonra gelecem diyip orda yalnız bıraktı. Yanımda hiçkimse yoktu telefonum da. Aniden idrar sıkışıklığı başladı karnıma çok baskı uyguladı gelen kimse olmayınca dayanamayıp ağlamaya bağırmaya başladım bunun üzerine sesimi duyup geldiler müdahalede bulundular. Özel bir hastanede çok iyi bir doktorda yaptık transferi ama başıma böyle talihsiz bir olay geldi. Bu durumdan dolayı biraz stres yaptım acaba bağırıp ağlamam embriyoların tutunmasına engel olur mu çünkü karnım çok kasıldı o an çok ağrıdı. Yardımcı olursanız sevinirim çok üzgünüm şu an![]()
Ben de çok üzüldüm şu an aklıma takılan sadece o. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah bir şey olmamıştır güzel haber alırızÖncelikle hayırlı olsun Gerçekten talihsiz bi olay biz o kadar dikkat ederken ama üzülme benim bir transferimde beraber işlem olduğumuz bir arkadaş transfer günü babasını kaybetti transferi iptal edecekti ki annesi ısrarla yaptır dedi ağlaya ağlaya girdi çıktı cenaze taziye vs derken bir öğrendik ki hamile şuan kızı var yani Rabbim ol derse oluyor
Çok teşekkürler ağlama karın kasılması bağırma yaşadım o acıyı tarif edemem yine de dua edelim inşallah bir şey olmamıştırAllahını izni ile bireysel olmaz canım merak etme kendini üzüp strese sokma hiç
Hiç duymadı. Gonapeptyl ben yumurta toplamada kullandımKızlar benim bugün transfer hariç 6. Günüm ama gonapeptly verdi tek doz tek iğne benim gibi verilen var mı ?
Merhaba sonucunun çıkı mıŞimdi hastanedeyim kan tahlili vericem bolca dua eder misiniz? Hayırlı haberler almayı nasip etsin Allahım herpimize
Bende Ovitrelle olmuştum transfer 3. Günü vücudu şaşırtmak için yapılıyor galibaKızlar benim bugün transfer hariç 6. Günüm ama gonapeptly verdi tek doz tek iğne benim gibi verilen var mı ?
Belki bebiş tutunmuştur ve artık belirtilerin normale geçmiştirGünaydın kızlar. Bu sabah butun belirtilerim kayboldu. T+6. Gundeyim
Evde mi test yapsam, kan mi versem. Yok yok en iyi bekleyeyim diye düşüne düşüne geldim buraya. Pazartesiye kadar nasıl dayanacagiiimm![]()
Sabret en güzeli canım kafanı karıştırma hiçGünaydın kızlar. Bu sabah butun belirtilerim kayboldu. T+6. Gundeyim
Evde mi test yapsam, kan mi versem. Yok yok en iyi bekleyeyim diye düşüne düşüne geldim buraya. Pazartesiye kadar nasıl dayanacagiiimm![]()
İnşallahhhBelki bebiş tutunmuştur ve artık belirtilerin normale geçmiştir
Teşekkür ederim. Senin kaç günün kaldı nasılsınSabret en güzeli canım kafanı karıştırma hiç
Ay senin yine pazartesi benim 1 hafta var daha T+2 deyim dayanamıyorummmmGünaydın kızlar. Bu sabah butun belirtilerim kayboldu. T+6. Gundeyim