19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Eğer ikinci değer iyiyse bir daha bakmıyorlar diye biliyorum. Kese randevusu veriliyor sonra
Hayırlı olsun kendi sonucummuş gibi sevindim Bende Şişli Memorial da Yücel hocaya Semra hoca ile birlikte randevu aldım. Güzel sonuç almak bana da nasip olsun inşAllah. Sizde hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu

Ben bugün ikinci defa kan verdim ve değerim 2,5 katı yükselmiş doktorum gayet iyi olduğunu tekrar kan vermeyeceğimi 3 hafta sonrasına kese ve kalp atışı için gideceğimi söyledi
Ay sanada mı 3 hafta sonraya verdi sevindim benimkide öyle yaptı cok geç değil mi diyordum heralde ikisini bir arada görmek için veriyor

Allah razı olsunn. Siz de çok güzel sonuçlar alin inşallah
Tedavimi Yücel hoca sevinç hoca beraber yaptı ikisi de çok dikkatli ve ilgili insanlar inşallah size de şifa olurlar.
Bu arada ben de öğretmenim

Ay sanada mı 3 hafta sonraya verdi sevindim benimkide öyle yaptı cok geç değil mi diyordum heralde ikisini bir arada görmek için veriyor
Evet 3 hafta sonra Allah izin verirse inşallah hem kese hem kalp atışına bakılacak normalde kese muayenesi daha erken oluyor ama muhtemelen ikisine birlikte bakmak için 3 hafta sonraya veriyorlar

Ben bugün ikinci defa kan verdim ve değerim 2,5 katı yükselmiş doktorum gayet iyi olduğunu tekrar kan vermeyeceğimi 3 hafta sonrasına kese ve kalp atışı için gideceğimi söyledi
Darısı başıma canım inşallah bende yarın tekrar verip doktorum ile irtibata geçicem senin son değerin ne acaba

Kızlar sonuç çıkmış 71 tam anlamıyla sevinemedim düşük bir değer mi acaba
Kendimi negatife yüzde yüz hazırlamıştım bir türlü ikna olmadım gördüğüm sonuca
normalde ne zaman canım test günün normal geldi bana değer ama hayırlısı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin Rabbim kucağına almayı nasip etsin İnşallaj

normalde ne zaman canım test günün normal geldi bana değer ama hayırlısı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin Rabbim kucağına almayı nasip etsin İnşallaj
Teşekkür ederim bugün test günüm 9. Gün
Az önce hemşire aradı ilaçlarını kullanmaya devam et demek için. Değerim düşük mü diye sordum. Arada bir değer 100 olsun isteriz dedi. İnşallah korktuğum başıma gelmez ya

Normalde test gününüz bugün mü benim doktorum 10. Gün için vermişti yarın 100ü geçmiş olacak zaten bence her şey yolunda olur

Gelmez gelmez güzel şeyler düşün yaaa mutlu ol bi derin nefes al oh beee de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…