Eğer ikinci değer iyiyse bir daha bakmıyorlar diye biliyorum. Kese randevusu veriliyor sonra2 defa kan verip artışa bakmak yeterli oluyo mu. 3. İsteniyor mu acaba ya da gerekli mi sizce
Hayırlı olsun kendi sonucummuş gibi sevindimEğer ikinci değer iyiyse bir daha bakmıyorlar diye biliyorum. Kese randevusu veriliyor sonra
Yok canım 2 defa veriyorsun sonra tamam diyin randevu veriyor ama artış iyi değilse 3-4 defa veriyorsun2 defa kan verip artışa bakmak yeterli oluyo mu. 3. İsteniyor mu acaba ya da gerekli mi sizce
Ben bugün ikinci defa kan verdim ve değerim 2,5 katı yükselmiş doktorum gayet iyi olduğunu tekrar kan vermeyeceğimi 3 hafta sonrasına kese ve kalp atışı için gideceğimi söyledi2 defa kan verip artışa bakmak yeterli oluyo mu. 3. İsteniyor mu acaba ya da gerekli mi sizce
Ay sanada mı 3 hafta sonraya verdi sevindim benimkide öyle yaptı cok geç değil mi diyordum heralde ikisini bir arada görmek için veriyorBen bugün ikinci defa kan verdim ve değerim 2,5 katı yükselmiş doktorum gayet iyi olduğunu tekrar kan vermeyeceğimi 3 hafta sonrasına kese ve kalp atışı için gideceğimi söyledi
Allah razı olsunn. Siz de çok güzel sonuçlar alin inşallahHayırlı olsun kendi sonucummuş gibi sevindimBende Şişli Memorial da Yücel hocaya Semra hoca ile birlikte randevu aldım. Güzel sonuç almak bana da nasip olsun inşAllah. Sizde hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu
Sonucum 161 geldi iyi mi ? Kimyasal olur mu çok korkuyorumİnşallah pozitif sonuç alırsınız 5 üzeri pozitif sayılıyor zaten belli olunca haber edin
Ayyy hadi gözünüz aydın . Olumlu düşün çok iyi gelmiş hayırlı olsunSonucum 161 geldi iyi mi ? Kimyasal olur mu çok korkuyorum
Kaçıncı gününde verdiniz bence gayet iyi maşallah Allah tamamına erdirsinSonucum 161 geldi iyi mi ? Kimyasal olur mu çok korkuyorum
Maşallah çok çok güzel ne kimyasalı. Allah tamamına erdirsin kucağına al inşallahSonucum 161 geldi iyi mi ? Kimyasal olur mu çok korkuyorum
Evet 3 hafta sonra Allah izin verirse inşallah hem kese hem kalp atışına bakılacakAy sanada mı 3 hafta sonraya verdi sevindim benimkide öyle yaptı cok geç değil mi diyordum heralde ikisini bir arada görmek için veriyor
Darısı başıma canım inşallah bende yarın tekrar verip doktorum ile irtibata geçicem senin son değerin ne acabaBen bugün ikinci defa kan verdim ve değerim 2,5 katı yükselmiş doktorum gayet iyi olduğunu tekrar kan vermeyeceğimi 3 hafta sonrasına kese ve kalp atışı için gideceğimi söyledi
İnşallah güzel sağlıklı sonuçlar alırsınDarısı başıma canım inşallah bende yarın tekrar verip doktorum ile irtibata geçicem senin son değerin ne acaba
normalde ne zaman canım test günün normal geldi bana değer ama hayırlısı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin Rabbim kucağına almayı nasip etsin İnşallajKızlar sonuç çıkmış 71 tam anlamıyla sevinemedim düşük bir değer mi acaba
Kendimi negatife yüzde yüz hazırlamıştım bir türlü ikna olmadım gördüğüm sonuca
Teşekkür ederimnormalde ne zaman canım test günün normal geldi bana değer ama hayırlısı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin Rabbim kucağına almayı nasip etsin İnşallaj
Normalde test gününüz bugün mü benim doktorum 10. Gün için vermişti yarın 100ü geçmiş olacak zaten bence her şey yolunda olurTeşekkür ederimbugün test günüm 9. Gün
Az önce hemşire aradı ilaçlarını kullanmaya devam et demek için. Değerim düşük mü diye sordum. Arada bir değer 100 olsun isteriz dedi. İnşallah korktuğum başıma gelmez ya
Gelmez gelmez güzel şeyler düşün yaaa mutlu ol bi derin nefes al oh beee deTeşekkür ederimbugün test günüm 9. Gün
Az önce hemşire aradı ilaçlarını kullanmaya devam et demek için. Değerim düşük mü diye sordum. Arada bir değer 100 olsun isteriz dedi. İnşallah korktuğum başıma gelmez ya
Teşekkür ederim. Inşallah sizlerde güzel sonuçlqr alırsınızAyyy hadi gözünüz aydın . Olumlu düşün çok iyi gelmiş hayırlı olsun
10.gün ama 3.gün embriyosu normalde test günüm çarşambaydıKaçıncı gününde verdiniz bence gayet iyi maşallah Allah tamamına erdirsin
Aminn hepimizinkiniMaşallah çok çok güzel ne kimyasalı. Allah tamamına erdirsin kucağına al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?