19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Teşekkür ederimmmm. Geçen sene de 60 la öğrendim kürtajla sonuçlandı o yüzden 71 görünce bi tuhaf oldum. Allah kerim ya nasibi varsa doğar inşallah
Hepimiz bir sürü süreçtenn geçtik benim hiç bir zaman tam sevinemiyoruz onu düşündüm de hep bi acaba var içimizde acı tecrübelerden ama hep bu sefer farklı olacak diyelim.

Teşekkür ederimmmm. Geçen sene de 60 la öğrendim kürtajla sonuçlandı o yüzden 71 görünce bi tuhaf oldum. Allah kerim ya nasibi varsa doğar inşallah
Çok secimdim gerçekten darısı bizlere inşallah hepimiz sağlıklı genelik geçirip sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Kızlar sonuç çıkmış 71 tam anlamıyla sevinemedim düşük bir değer mi acaba
Kendimi negatife yüzde yüz hazırlamıştım bir türlü ikna olmadım gördüğüm sonuca
Hayırlı olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsin kızımı 12.günde 28 beta ile öğrenmiştim hatta 2 katı artış bile olmuyordu ama çok şükür sağlıkla dünyaya geldi. Düşük yaptığım çok gebeliğim oldu ve hepsi yüksek betahcg değerlerdeydi ama olmadı demek istediğim olumsuz birşey düşünmek için erken inşallah takip edin 2 günde bir 2 katı veya en az %60 artış olması önemli

Teşekkür ederim daha yeni kan verdim. Hakkımızda

Kızlar sonuç çıkmış 71 tam anlamıyla sevinemedim düşük bir değer mi acaba
Kendimi negatife yüzde yüz hazırlamıştım bir türlü ikna olmadım gördüğüm sonuca
Ayh çok sevindim canım benim çok şükür inşallah katlanarak da artar seni çok iyi anlıyorum sakın olumsuz düşünme bende kürtajla sonuçlanmıştım yarın tekrar vericem bende çok korkuyorum çok dua ediyorum çok sevindim gayet güzel

Hepimiz bir sürü süreçtenn geçtik benim hiç bir zaman tam sevinemiyoruz onu düşündüm de hep bi acaba var içimizde acı tecrübelerden ama hep bu sefer farklı olacak diyelim.
Aynen öyle. Geçen sene sevindim sevincim kursağımda kaldı tepetaklak oldum kurtaj oldum enfeksiyon kaldım 10 gün hastanede kaldım çok zor günlerdi. Rabbim tekrar yaşatmasın o günleri

Çok teşekkür ederim tecrübe duymak daha iyi hissettiriyor. Dünyada nasibi varsa gelir inşallah

Cok teşekkür ederim inşallah ikimizin de değeri güzel artar bekleyen arkadaşlarimizin hepsi hayırlısıyla pozitif sonuç alir

Cok teşekkür ederim inşallah ikimizin de değeri güzel artar bekleyen arkadaşlarimizin hepsi hayırlısıyla pozitif sonuç alir t
Tebrik ederimmm inşallah değerin güzelce artar. Kaçıncı günündü bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…