Hepimiz bir sürü süreçtenn geçtik benim hiç bir zaman tam sevinemiyoruz onu düşündüm de hep bi acaba var içimizde acı tecrübelerden ama hep bu sefer farklı olacak diyelim.Teşekkür ederimmmm. Geçen sene de 60 la öğrendim kürtajla sonuçlandı o yüzden 71 görünce bi tuhaf oldum. Allah kerim ya nasibi varsa doğar inşallah
Maşallah hayırlı olsun inşallahKızlar sonuç çıkmış 71 tam anlamıyla sevinemedim düşük bir değer mi acaba
Kendimi negatife yüzde yüz hazırlamıştım bir türlü ikna olmadım gördüğüm sonuca
Çok secimdim gerçekten darısı bizlere inşallah hepimiz sağlıklı genelik geçirip sağlıkla kucağımıza alalım inşallahTeşekkür ederimmmm. Geçen sene de 60 la öğrendim kürtajla sonuçlandı o yüzden 71 görünce bi tuhaf oldum. Allah kerim ya nasibi varsa doğar inşallah
Bence düşük değil canım hayırlı olsunKızlar sonuç çıkmış 71 tam anlamıyla sevinemedim düşük bir değer mi acaba
Maşallah canm artıcak ınsallah güzel dusunelım güzel olsun ınsallahKızlar sonuç çıkmış 71 tam anlamıyla sevinemedim düşük bir değer mi acaba
Hayırlı olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsinKızlar sonuç çıkmış 71 tam anlamıyla sevinemedim düşük bir değer mi acaba
Çok sevindiimmm inşallah güzel yükselir değerin düşük değilKızlar sonuç çıkmış 71 tam anlamıyla sevinemedim düşük bir değer mi acaba
Teşekkür ederimdaha yeni kan verdim. Hakkımızda
Ayh çok sevindim canım benim çok şükür inşallah katlanarak da artar seni çok iyi anlıyorum sakın olumsuz düşünme bende kürtajla sonuçlanmıştım yarın tekrar vericem bende çok korkuyorum çok dua ediyorum çok sevindim gayet güzelKızlar sonuç çıkmış 71 tam anlamıyla sevinemedim düşük bir değer mi acaba
Amin inşallah o kadar güzel özetledin ki tam anlamı ile sevinemiyoruzHepimiz bir sürü süreçtenn geçtik benim hiç bir zaman tam sevinemiyoruz onu düşündüm de hep bi acaba var içimizde acı tecrübelerden ama hep bu sefer farklı olacak diyelim.
Aynen öyle. Geçen sene sevindim sevincim kursağımda kaldı tepetaklak oldum kurtaj oldum enfeksiyon kaldım 10 gün hastanede kaldım çok zor günlerdi. Rabbim tekrar yaşatmasın o günleriHepimiz bir sürü süreçtenn geçtik benim hiç bir zaman tam sevinemiyoruz onu düşündüm de hep bi acaba var içimizde acı tecrübelerden ama hep bu sefer farklı olacak diyelim.
Teşekkür ederim darısı sana inşallah. Çok daha güzel bir sonuçla gelMaşallah hayırlı olsun inşallah
Amiiin Rabbim hepimize nasip etsin sağlıkla kucagimizda olsun yavrularimizÇok secimdim gerçekten darısı bizlere inşallah hepimiz sağlıklı genelik geçirip sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Çok teşekkür ederim tecrübe duymak daha iyi hissettiriyor. Dünyada nasibi varsa gelir inşallahHayırlı olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsinkızımı 12.günde 28 beta ile öğrenmiştim hatta 2 katı artış bile olmuyordu ama çok şükür sağlıkla dünyaya geldi. Düşük yaptığım çok gebeliğim oldu ve hepsi yüksek betahcg değerlerdeydi ama olmadı demek istediğim olumsuz birşey düşünmek için erken inşallah takip edin 2 günde bir 2 katı veya en az %60 artış olması önemli
Çok çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar sonuç çıkmış 71 tam anlamıyla sevinemedim düşük bir değer mi acaba
Cok teşekkür ederim inşallah ikimizin de değeri güzel artar bekleyen arkadaşlarimizin hepsi hayırlısıyla pozitif sonuç alirAyh çok sevindim canım benim çok şükür inşallah katlanarak da artar seni çok iyi anlıyorum sakın olumsuz düşünme bende kürtajla sonuçlanmıştım yarın tekrar vericem bende çok korkuyorum çok dua ediyorum çok sevindim gayet güzel
Allah razı olsunnnn. Hepimiz güzel haberler alalım insallahhÇok çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tebrik ederimmm inşallah değerin güzelce artar. Kaçıncı günündü bugünCok teşekkür ederim inşallah ikimizin de değeri güzel artar bekleyen arkadaşlarimizin hepsi hayırlısıyla pozitif sonuç alirt
Teşekkür ederimTebrik ederimmm inşallah değerin güzelce artar. Kaçıncı günündü bugün
2 defa kan verip artışa bakmak yeterli oluyo mu. 3. İsteniyor mu acaba ya da gerekli mi sizceTeşekkür ederim9. Gün bugün
5. Gün embriyosu
İnşallah pozitif sonuç alırsınız 5 üzeri pozitif sayılıyor zaten belli olunca haber edinHadi inşallah pozitif görürüz verdim şimdi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?