19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Yok ya benim ağrım var pozitif kızlar herkesinki farklı oluyor bu dönemde bunlara takılmayın lütfen
Tamam canım anladım o zaman herkes bir şey söylüyo insan da umutsuzluğa kapılıyo işte hayırlı olsun canım bu arada inşallah allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Tamam canım anladım o zaman herkes bir şey söylüyo insan da umutsuzluğa kapılıyo işte hayırlı olsun canım bu arada inşallah allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Söyle düşün ilk tüp bebeğimde boş gebelik yasadım o kadar agladım ki kendimi perişan ettim suan 2. Tüp bebeğimde biraz daha durgun karşılıyorum cünkü ne olacagı varsa yine o oluyor kendini yırtsanda parçalasanda onun için her belirti şahısa özel bu arada sagolasın canım Allah sanada gönlünden geceni nasip etsin inşallah

Allahım sana vermiş inşallah da devamı gelir canım burdan cinsiyetini söylediğin günleri görürüz amiiiin, çok haklısn ya bu benim ilk denemem ve ne hissediceğimi bilmiyorum, yani olumlu düşünmek istiyorum ama ister istemez de korkuyoruuum

İnşallah canımm aminn içine rahat tut olur böyle şeylerr inşallah saglıkla tutacak

Canım hiç takılma aynısını dedim biliyor musun geçen transfer ağrıdı kimyasaldı bunda da ağrıyor ağrımasın ya ağrıması iyi değil dedim ama bende pozitifim bugün ikinci kanımı da var artışı da iyi herkesin vücudu farklı olumlu düşün Allahım nasip etsin

Allah razı olsun canım bu süreçte böyle güzel şeyler duymak o kadar iyi geliyor ki Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…