19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Şişlide Transfer günü rapor yazıyorlar sonrası için veriyorlar mı bilmiyorum
Hazırlık surecinde hangi yöntemle transfer olacağına bağlı kontroller oluyor
Doğal mi ilaçli mi
Adetlerim duzenli ama pcos vardı ben de. Dondurulmus 3embriyomun pgt ile 2si saglikli geldi. 1i transfer edilecek. Adetin ilk günü ara dedi Yücel hoca muhtemelen aralık 20lerde olacagım. Henuz dogal mi ilacli mi olacak bilmiyorum.
Siz transfer sonrasi icin rapor mu yıllık izin mi kac gun dinlendiniz?
Bu arada sonucunuz icin tebrik ederim hayirli olsun

Teşekkür ederim inşallah sizin için de çok güzel geçer her şey, pozitif sonuç alırsınız
Ben tamamen evde dinlenerek geçirdim süreci izinliyim
Benim transferim yarı ilaçlı oldu hazırlık sürecinde toplam 3 defa muayene oldum sadece

Ben ilk 2 transferde hiç izin almamıştım olmadı bu sefer 9 gün yıllık izin aldım hep uzandım dinlendim Benimde masabaşı ama çok stresliydi kafam rahat etti ertesi bence bi 5-10 gün gitme
Acaba hareket etmemek uzanmak tutunmayi artiriyor mu? Benim de test sonucuna kadar 10gun alasim var ama bu kadar uzun rapor alinca insanlar soracaklar ne oldu diye ogrenmelerini de istemiyorum. Ben izin alinca da yanimdakinin is yuku artiyor:| En azindan bi 5gun alsam iyi olur sanirim.

Canım sen sadece kendını düşün ve doktora gttıgındede normal muayene yazdır ben tüp bebek yazdrmadım ve raporuda al 10 gün bence yat dınlen stresten uzak dur soranlarda doğruyu söylemek zorunda degılsın bulursun bı bahane ben 500 kısılık kalabalık herkesin herkesle ılgılı seylerın hemen duyulduğu yerdeyım sadece en yakın 2 arkadaşıma soyledım başka kımse bılmıyo

Benım tüp bebek yaptrdıgım doktor 3 günden fazla yatmana gerek yok zaten fazla rapor veremem dedı bende devlet hastanesı acılınden aldım ayak burkması

Merhaba kan sonucun çıktı mı inşallah her şey yolundadır

Ben hep bu düşüncede 2 transferimde almadım ve olumsuz oldu bi arkadaşım hiç kalkmadı sadece yemek ve wc için hareket ettin aynı gün olmuştuk onun tuttu bebeği oldu banada önerdi bende bu kadar emek boşa gitmesin diye kimseyi düşünmedim ve 10 gün yıllık izin aldım ve tuttu evde yürüdüm pazara çıktım ama kafam rahattı o en önemlisi bence

Bugün vereceksin sandım doğru ya ben de hep düşünüyorum bir daha kan versem mi acaba diye
12 Aralık'ta gel dediler bana
Bence verme canım doktorun ne diyorsa onu yap çok zor dayandım bende yazdım hatta yapayım diye bekle lütfen dedi az kaldı inşallah sende bekle

Bence verme canım doktorun ne diyorsa onu yap çok zor dayandım bende yazdım hatta yapayım diye bekle lütfen dedi az kaldı inşallah sende bekle
Evet bir de kan sonucu beklemenin stresi daha çok. Dayancam insallahh.
Güzel şeyler duyalım su stres bitsin inşallah

Ben alakasız bir şey soracağım günlerdir sağlıklı besleneyim diye bin taklı attım bugün pazar dışarıda yemek yiyelim diyoruz sizce makarna hamburger tarzı yesem ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…