19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Ben alakasız bir şey soracağım günlerdir sağlıklı besleneyim diye bin taklı attım bugün pazar dışarıda yemek yiyelim diyoruz sizce makarna hamburger tarzı yesem ne olur
Canın ne istiyorsa ye ama bu ara et tavuk türevlerinde hileler malum canım aylardır dışarda yemek yemiyoruz biz özellikle et tavuk bs

Benim az önce açık kahverengi bir akıntım oldu ilk defa. Hemen hemşireye yazdım normaldir progestan fitil yapıyor dedi
Başına gelen var mı çok korktum ya

25 çıktı canım bugün verdim. Maalesef kimyasal. Yapacak bişey yok hevesimiz kursağımızda kaldı ama olsun beterinden korusun Allah diyorum. Uzun bir süre ara vermeye karar verdik eşimle çünkü psikolojik olarak kaldıramayacağımı düşünüyoruz hakkımızda hayırlısı olsun umarım senin güzel haberini alırız

Çok üzüldüm canım pozitif gördükten sonra böyle olması gerçektende yıpratıcı. Ama gebe kalabildiğini görmek bile bana umut veriyor benim 3 yıldır bir sürü tedaviye rağmen ne kimyasal oldu ne farklı bir şey o yüzden de hiç olamıycakmışım gibi hissettirdi bana hep. Senin kaçıncı denemendi doktorum bana hep pes etmek asla yok yola devam edicez diyor sende inşallah kısa sürede toparlarsın

Benim az önce açık kahverengi bir akıntım oldu ilk defa. Hemen hemşireye yazdım normaldir progestan fitil yapıyor dedi
Başına gelen var mı çok korktum ya
Evet bendede pembe sulu akıntı geldi hafif kahverengi de geldi banada önemli değiş dediler ama takip ettim 30 dk bir tuvalete gidip baktım

Evet bendede pembe sulu akıntı geldi hafif kahverengi de geldi banada önemli değiş dediler ama takip ettim 30 dk bir tuvalete gidip baktım
Saat 5 gibiydi geldiğinde. Sonra bir daha olmadı
Olmaz da inşallah, çok korktum görünce hiç yok olmamıştır şuana kadar

Bende 6 yıldır ilk kez bunu gördüm içim buruk olsada tutunabildiğini görmek bile umut verdi. 2. Denememizdi ama bu sene her anlamda yorucuydu umarım 2026 da şans bizede güler teşekkür ederim

Bende 6 yıldır ilk kez bunu gördüm içim buruk olsada tutunabildiğini görmek bile umut verdi. 2. Denememizdi ama bu sene her anlamda yorucuydu umarım 2026 da şans bizede güler teşekkür ederim
İnşallah canım. Hiçbir zaman umudumuzu yitirmemeliyiz benimde yarın belli olacak sonucum o kadar korkuyorum ki bende negatif görmekten. Dondurulmuş embriyon var mıydı geride

Merhaba arkadaşlar, buradaki tecrübeli hanımlara bir sorum var. T+6’da erken gebelik testi negatif olup sonradan pozitife donen var mı?

İnşallah canım. Hiçbir zaman umudumuzu yitirmemeliyiz benimde yarın belli olacak sonucum o kadar korkuyorum ki bende negatif görmekten. Dondurulmuş embriyon var mıydı geride
Evet 6tane daha var. İnşallah sağlıklı sonuna kadar giden bir pozitif haberi alırsın yarın

Saat 5 gibiydi geldiğinde. Sonra bir daha olmadı
Olmaz da inşallah, çok korktum görünce hiç yok olmamıştır şuana kadar
Evet bendede hiç leke vs olmamıştı bende çok korktum ama hemen sol tarafıma uzanıyorum rahim için çok iyiymiş şnşallah bidaha olmaz tabi

Canım bende yedi yıldır evliyim benim de bu üç geçen ay bende kimyasal oldum seni çok iyi anlıyorum vardır Rabbimin bir bildiği demekten başka çaremiz yok inanıyorum senin senen olacak her şey gönlünce olsun

Evet bendede hiç leke vs olmamıştı bende çok korktum ama hemen sol tarafıma uzanıyorum rahim için çok iyiymiş şnşallah bidaha olmaz tabi
Hala çok az geliyor. Gördükçe nasıl moralim bozuluyor anlatamam ne kadar sürdü sizinki peki
Bide ne zaman oldu pozitif gördükten sonra mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…