Nasıl artış yazar mısınızKızlar bende 3. Kez verdim çok şükür artmış ilki 53 ile başlamıştı
Sen tekrar kan verdin mi arkadaşımNasıl artış yazar mısınız
Transfer+8 de predictorla bir test yaptım ilk 5 dk çıkmadı hiç bir şey sonra dönüp baktım sadece gözle görülen bir gölge çizik bile degildiGözün aydın , referans olması açısından nasıl gitti değerleriniz :) Düşük başlayanlar için de umut olsun
Teşekkürler paylaşım için umut oldu bana da inşallah yarın bende bu şekilde bir artış görürürm maşallahTransfer+8 de predictorla bir test yaptım ilk 5 dk çıkmadı hiç bir şey sonra dönüp baktım sadece gözle görülen bir gölge çizik bile degildi
Transfer + 9 da 53
T+11 de 156
T+15 de 1110 maşallahhiç bir belirtim olmadı kesinlikle dümdüzdüm lekelenmede yoktu inşallah sağlıklıdır 5.gün embriyosuydu
Yarın vereceğim. 15. Günüm olacakSen tekrar kan verdin mi arkadaşım
Maşallah canım , Sağlıkla kucağına da almak nasip olsunTransfer+8 de predictorla bir test yaptım ilk 5 dk çıkmadı hiç bir şey sonra dönüp baktım sadece gözle görülen bir gölge çizik bile degildi
Transfer + 9 da 53
T+11 de 156
T+15 de 1110 maşallahhiç bir belirtim olmadı kesinlikle dümdüzdüm lekelenmede yoktu inşallah sağlıklıdır 5.gün embriyosuydu
Güzel bir sonuç gelecek inşaAllahYarın vereceğim. 15. Günüm olacak
İçin rahat olsun benim hala belirtim yok bel ağrısı dışındaYarın vereceğim. 15. Günüm olacak
Amin inşallah canım çok sağolMaşallah canım , Sağlıkla kucağına da almak nasip olsunTeşekkürler cevabın için
Maşallah ne güzel artmış tebrik ederimTransfer+8 de predictorla bir test yaptım ilk 5 dk çıkmadı hiç bir şey sonra dönüp baktım sadece gözle görülen bir gölge çizik bile degildi
Transfer + 9 da 53
T+11 de 156
Şimdi gidiyorum bendeeTabiki canım haber vermemek olur mu?sen verdinmi kan
2714 bugünki sonucum canımŞimdi gidiyorum bendee
Hadi hayırlısı olsun bugün çoğumuz yeni haberlerle güzel sonuçlar alalım inşallahŞimdi gidiyorum bendee
Aaaa süper canım hayırlı olsun2714 bugünki sonucum canım
Yaa çok sevindim gözün aydinnnTransfer+8 de predictorla bir test yaptım ilk 5 dk çıkmadı hiç bir şey sonra dönüp baktım sadece gözle görülen bir gölge çizik bile degildi
Transfer + 9 da 53
T+11 de 156
Teşekkür ederimAaaa süper canım hayırlı olsun
Seninde güzel sonucunu bekliyoruz canımAy kızlar hepinizinkine maşallah çok sevindim gerçekten darısı benim gibi bekleyen herkeseee
Canım senin ikiz gibi hissediyorum ben ya2714 bugünki sonucum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?