Amin inşallahKolaylikla geçsin inşallah
5 dk bile sürmüyor ağrısız acısız
Sadece sıkışıklık kötü ona da katlanıyor insan bi şekilde![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahKolaylikla geçsin inşallah
5 dk bile sürmüyor ağrısız acısız
Sadece sıkışıklık kötü ona da katlanıyor insan bi şekilde![]()
İnşallah hep birlikte bu ay pozitif alırızAh inşallah pozitif haberi verirsiniz![]()
İnşaAllah pozitif haberini alırızkızlar benimde bugün transferim var dua beklerim sizlerden![]()
Çok içmeyin aşırı zorlanırsınız 1 litre yeter hastanede beklerken içmeye başlayın ben oğluma gebe kaldığım tedavide 1 litreden bile az içmiştimNe kadar süre sıkışık kaldınız. Biz 3 saatlik yoldan gelicez de. Evde girsem lavaboya sonra girmesem yeterli olur heralde
Amin inşallahİnşaAllah pozitif haberini alırız
İnşallah kardeşi sağ salim gelirBiz erkek faktörü nedeniyle yaptırıyoruz bu 4. Olacak 3. Denemede bir oğlum oldu şuanda ona kardeş için tekrar deniyoruz dondurulmuş embriyolarımız vardı hepsi 5aa kalitede 2 embriyo transfer edilecek.
Yaptılar mı transferiAmin inşallah![]()
Tamam te teşekkür ederim zaten normalde de çok tutamayan biriyim o yüzden fazla zorlamak istemiyorumÇok içmeyin aşırı zorlanırsınız 1 litre yeter hastanede beklerken içmeye başlayın ben oğluma gebe kaldığım tedavide 1 litreden bile az içmiştim
İnşaAllah canım bu sayfada herkes sırayla güzel haberi alır inşaAllah ♥İnşallah kardeşi sağ salim gelir![]()
Bence az az İçin ben öyle yaptım yarım saat önce yudum yudum içtim en çok korktuğum transferdi hiç zorlanmadım idrar konusunda 330 ml lik şişede içtim hatta küçücük bi şişe mesanem dolmuştu birden içerseniz anında idrarınız gelir oturarak yavaş yavaş İçinHmm tamam o zaman bana 2 bardak su falan dediler de ortalama ayarlarım
Peki transer öncesi ilaçlarınızı nasıl kullandınız? Fitil var mıydı benim var ve çok batıılıık yapıyor temizde gitmek istiyorum sabah fitilimi yapmasam?Bence az az İçin ben öyle yaptım yarım saat önce yudum yudum içtim en çok korktuğum transferdi hiç zorlanmadım idrar konusunda 330 ml lik şişede içtim hatta küçücük bi şişe mesanem dolmuştu birden içerseniz anında idrarınız gelir oturarak yavaş yavaş İçin
Ben ilaçları kullanmadım eve geldiğimde fitil attım hemşireye fitilden kalıntılar var dedim bişey olmaz dedi hafif temizlersin zatenPeki transer öncesi ilaçlarınızı nasıl kullandınız? Fitil var mıydı benim var ve çok batıılıık yapıyor temizde gitmek istiyorum sabah fitilimi yapmasam?
Tamam yapay zekayada sordum, bir doz ypasam bir şey olmazmış temiz gitmek daha iyi teşekkürlerBen ilaçları kullanmadım eve geldiğimde fitil attım hemşireye fitilden kalıntılar var dedim bişey olmaz dedi hafif temizlersin zaten
kızlar benimde bugün
Canım ben de çok tedirgin olmuştum ama doktorum özellikle sabah dozunu yapıp gelebilirsin dediği için yaptım transfere girecek hemşireye de söyledim rahatsız oluyorum fitil beyaz beyaz kalıyor dedim hiiç sıkıntı değil kullanan her hasta öyle oluyor dedi. Doktorlar zaten verdikleri ilaçların nasıl olduklarını biliyorlardır ve eminim ki sürekli karşılaştıkları bir şeydir tuhaf karşılanacağını sanmıyorum bence dozunu atlama derim ben önemli çünkü..Tamam yapay zekayada sordum, bir doz ypasam bir şey olmazmış temiz gitmek daha iyi teşekkürler
Bana bir şey demediler keşke önceden aklıma gelse sorardım. Yoldan gideceğim erkende çıkcaz ama bilemedim şimdi artık sorma imkanım da yok. 2 doz yapıyorum 2 saat flasn oldu yapalı bir bilmiyorum. Peki tranferden sınra aynı şekilde fitili kullanıyor muyuz bir şey dediler mi?Canım ben de çok tedirgin olmuştum ama doktorum özellikle sabah dozunu yapıp gelebilirsin dediği için yaptım transfere girecek hemşireye de söyledim rahatsız oluyorum fitil beyaz beyaz kalıyor dedim hiiç sıkıntı değil kullanan her hasta öyle oluyor dedi. Doktorlar zaten verdikleri ilaçların nasıl olduklarını biliyorlardır ve eminim ki sürekli karşılaştıkları bir şeydir tuhaf karşılanacağını sanmıyorum bence dozunu atlama derim ben önemli çünkü..
Aynı şekilde devam ediyorum ben bana o şekil söylendi. Ben normalde sabah akşam 10 gibi alıyorum transfer 11 deydi istanbul trafiği diye 8 buçukta yapıp öyle yola çıkmıştım yapmadan gitmedim. Farklı olsa sana da söylerlerdi bence ben de o gün en çok fitili takmıştım kafama ama sonra transferde unuttum gitti sen için nasıl rahat edecekse öyle yapBana bir şey demediler keşke önceden aklıma gelse sorardım. Yoldan gideceğim erkende çıkcaz ama bilemedim şimdi artık sorma imkanım da yok. 2 doz yapıyorum 2 saat flasn oldu yapalı bir bilmiyorum. Peki tranferden sınra aynı şekilde fitili kullanıyor muyuz bir şey dediler mi?
O zaman yapmadım diye de kafama takılırAynı şekilde devam ediyorum ben bana o şekil söylendi. Ben normalde sabah akşam 10 gibi alıyorum transfer 11 deydi istanbul trafiği diye 8 buçukta yapıp öyle yola çıkmıştım yapmadan gitmedim. Farklı olsa sana da söylerlerdi bence ben de o gün en çok fitili takmıştım kafama ama sonra transferde unuttum gitti sen için nasıl rahat edecekse öyle yap![]()
Bana özellikle söylediler transfer sabahı fitili almam gerektiğini. Hatta almazsam transferin iptal olacağını dahi söylediler. Fitil konusu özellikle önemli.Merhaba, yarın öğlen hayırlısı ile transfer olacağım. Progestan fitili sabah kullanmsam olur mu? Çok fazla akıtma oluyor ve ben yoldan gideceğim temiz de olmak istiyorum siz nasıl yaptınız?