• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Bende 24 oldum hiç belirti yok

ben doğal yolla belki olır diye düşündüğümüz zaman klomen tedavisi görmüştüm sonra kimyasal gebeliğimdeki gibi bütün belirtileri yaşamıştım çok heyecanlanmıştım şimdi gelen ağrışar falan hepsi ilaçtan biliyorum o da yorucu oluyor işte🥹🥹
Sabretmekten başka yapacak bişey yok 😇

Bende de bariz bir şey yok fitilden kaynaklı oluyor
Bir ağrı onunda biliyorum artık🙂 birde gaz olunca rahatsız oluyorum o kadar

Yani 6 deneme olana kadar bunlar yapılabilirdi valla bazen doktorlara hayret ediyorum deneme tahtası gibiyiz.Neyse ki yaramış bu sefer maşallah
Biz çok zor bir hastaydık zar zor bir tane embriyo oluşuyordu. Elde dondurulmuş embriyo olmadığı için histeroskopi yapamadı daha önce. Histeroskopiyi transferden hemen önceki ay yapması gerekiyor

Biz çok zor bir hastaydık zar zor bir tane embriyo oluşuyordu. Elde dondurulmuş embriyo olmadığı için histeroskopi yapamadı daha önce. Histeroskopiyi transferden hemen önceki ay yapması gerekiyor
Sabırla bu güne gelmemize hayran kaldım o kadar olumsuzluğa böyle güzel bir mükafat Allah tamamına erdirsin

Histeroskopi yapıldı rahme çizik atıldı ve rahim içi normalinden darmış o genişletildi
Bende doktoruma rahme cızık atma olayı varmış yapıcakmısınız sızde dedım transfer günü oda o ıslem bı ara çok yapıldı ama ıse yaramadığı anlaşıldı şuan yapmıyoruz dedı kapattı konuyu aslında bence çok işe yarayan mantıklı bısey Olabılır

Merhabalar transferimin 7 gününde beta hcg 80 çıktı çok şükür 🤍 satışı
Gözün aydın hayırlı olsun Allahım tamamını erdirsin bize de çok dua et çok sevindim senin adına maşallah azmin sonu zafer olmuş canım 🤲🏻🤲🏻🥰
Transferim 7 günü dün beta 80 geldi yarın tekrar edilecek değer artışı inşallah rabbim isteyen herkese versin kucağımıza almayı nasıp etsin inşallah 🙏

Merhabalar transferimin 7 gününde beta hcg 80 çıktı çok şükür 🤍 satışı

Transferim 7 günü dün beta 80 geldi yarın tekrar edilecek değer artışı inşallah rabbim isteyen herkese versin kucağımıza almayı nasıp etsin inşallah 🙏
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın kaçıncı gün embriyosu acaba

Back
X