Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucunuz nedir peki ? Ben salı günü test vereceğimBen baktım, medicananın kendi sayfasından mesaj geliyor zaten. Ama bugün de e-devlete düşmüş. Siz de bakın lütfen![]()
Guzel haberlerle gel inşallahArkadaşlar benim bugün t +7 kan vermeye gidiyorum verdikten bir saat sonra sonuçlar çıkıyor. Bana dua edin dayanamıyorum daha fazla![]()
Kotu sandığımız şeylerde mutlaka hayırlar vardır. Üzülme desem de biliyorum kolay değil. Bugün ben de sonuç alacağım, ne çıkacak Allah bilirKızlar günaydın ben bu sabah ilk idrarla predictor yaptım testim negatif normalde yarın kan verme günümdü ama olmadı maalesef rabbim belki bir gün banada nasip eder
Öyle tabiki rabbim güzel haberlerle dönmeni nasip etsin inşallahKotu sandığımız şeylerde mutlaka hayırlar vardır. Üzülme desem de biliyorum kolay değil. Bugün ben de sonuç alacağım, ne çıkacak Allah bilir
Sen yarin yine de kan ver ne olur ne olmaz, Allah kerim![]()
Amin hepimiz pozitif görürüz inşallahGuzel haberlerle gel inşallah![]()
Allah tez zamanda nasip etsin canım, kalbine ferahlık versinKızlar günaydın ben bu sabah ilk idrarla predictor yaptım testim negatif normalde yarın kan verme günümdü ama olmadı maalesef rabbim belki bir gün banada nasip eder
Hakkimizda hayırlısı inşallahÖyle tabiki rabbim güzel haberlerle dönmeni nasip etsin inşallahüzüldüm ama tevekkül ediyorum yapacak bir şeyim yok
![]()
Dualarım seninle kan veren bekleyen herkesle canım merakla bekliyorum sonucunuGünaydın kan vermeye gideceğim, dua eder misiniz benim için
Rabbim hayırlısıyla nasip etsinn![]()
İnşallahh çok teşekkür ederimDualarım seninle kan veren bekleyen herkesle canım merakla bekliyorum sonucunuAllahım hayırlısını sağlıklısını nasip et Yarabbim
![]()
Evet ilk denememdi sanırım o yüzden biraz daha yüksektim duygusal anlamda hakkımda hayırlısı buymuşHakkimizda hayırlısı inşallahsenin de ilk deneme değil mi
Buradaki pozitif alan arkadaşlarimizin çoğunun ikinci üçüncü denemesi. Biz de sabırla denemeye devam edeceğiz
Verin bence de çıkar totalde embriyo oluşalı 12 gün oluyor. Güzel haberler alın inşallahZaten bugün transfer günümle 9 yani yarından itibaren yapabilirim salıya bekleyeceğim bu gidişle beklemek çok zor
Benim de ilk denememEvet ilk denememdi sanırım o yüzden biraz daha yüksektim duygusal anlamda hakkımda hayırlısı buymuş![]()
sonuç pozitif mi bu marka güvenilir mi
Bence pozitif transfersen sonra kaçıncı gündesinizsonuç pozitif mi bu marka güvenilir mi
İnşallah pozitif görürsünüz hayırlısıylaArkadaşlar benim bugün t +7 kan vermeye gidiyorum verdikten bir saat sonra sonuçlar çıkıyor. Bana dua edin dayanamıyorum daha fazla![]()