Bekliyoruz canım pozitif haberini inşallahİyi geceler kızlar, arkadaşlarımsabah 9 da kan vericem dualarınızı bekliyorum çok teşekkür ederim iyi geceler herkese
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekliyoruz canım pozitif haberini inşallahİyi geceler kızlar, arkadaşlarımsabah 9 da kan vericem dualarınızı bekliyorum çok teşekkür ederim iyi geceler herkese
![]()
Çok güzel canım hayırlı olsun 2 gün sonraki artışta iyice netleşirKızlar 10. Gün beta değerim geldi 263.04 sizce nasıl ya
Bence gayet güzel , ben 8. gün 35 çıktı evde bayram havası vardı :)))Kızlar 10. Gün beta değerim geldi 263.04 sizce nasıl ya
Ay inşallah ya :)))Çok güzel canım hayırlı olsun 2 gün sonraki artışta iyice netleşir
İnşallah Allahım artık böyle kalp atışlarını duysakta rahatlasak yarabbimBence gayet güzel , ben 8. gün 35 çıktı evde bayram havası vardı :)
Maşallah canım süper kızlar bende yarın sabah 9 da gdıcem kan vermeye ne olur bana da dua edın güzel sonuçlar alalım hayrlısı ıleKızlar 10. Gün beta değerim geldi 263.04 sizce nasıl ya
Benim de 267 doktorum iyi dedi tam 48 saat sonra yeniden yaptır dedi, hadi hayırlı olsunKızlar 10. Gün beta değerim geldi 263.04 sizce nasıl ya
Benim 10.gün şeninde 10.gün müydüBenim de 267 doktorum iyi dedi tam 48 saat sonra yeniden yaptır dedi, hadi hayırlı olsun
Bu grup kesinlikle en büyük destekcim oldu, hepinize tesekkürler dua ediyorum hepinize şuan kuran dinliyorum, mübarek cuma günüMaşallah canım süper kızlar bende yarın sabah 9 da gdıcem kan vermeye ne olur bana da dua edın güzel sonuçlar alalım hayrlısı ıle
Evet bana sabah ver dedi ama ben aksam 8de verebildim, simdi testten tam 48 saat sonra yine kan ver dediBenim 10.gün şeninde 10.gün müydü
İnşallah güzel sonuç alırız canım sen hangi hastanede tüp bebek gördünEvet bana sabah ver dedi ama ben aksam 8de verebildim, simdi testten tam 48 saat sonra yine kan ver dedi
Amerikan Hastanesi Nişantası ama doktorum dışarıdan Öznur Dündar Akın, siz de istanbulda misiniz?İnşallah güzel sonuç alırız canım sen hangi hastanede tüp bebek gördün
Çıktımı sonucun canımİyi geceler kızlar, arkadaşlarımsabah 9 da kan vericem dualarınızı bekliyorum çok teşekkür ederim iyi geceler herkese
![]()
Benkızlar gelemedim uzun zmaandır kimler ne yaptı kimler pozitiffffff
Bekliyorum cnım daha yeni verebildimÇıktımı sonucun canım
Hadi hayırlı haberlerle ☺Bekliyorum cnım daha yeni verebildim![]()
İnşallah canım bekliyoruz bakalımHadi hayırlı haberlerle ☺
Sonucun çıktı mıİyi geceler kızlar, arkadaşlarımsabah 9 da kan vericem dualarınızı bekliyorum çok teşekkür ederim iyi geceler herkese
![]()
Çok güzel. Hayırlı olsunKızlar 10. Gün beta değerim geldi 263.04 sizce nasıl ya