• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Ben varım 🤗..14 Kasımdsa. 3.gun dondurulmuş çift embriyo transferi olmuştum.. bir keseyi gördük çok şükür ikinci de bir siyahlık gördüler ama emin olamadılar olada bilir olmayada bilir .. sürpriz olacak o🙂 Perşembe gideceğim tekrar...3 e 5 e bakipta üzme kendini .. benim ilk transferim 5 gün çift embriyo transferiydi birde üstüne embrio glue yani yapıştırma işlemi yaptılar tutmamisti ..bu tuttu çok şükür 🙏
Yazmışsınız şimdi gördüm Rabbim gönlünüze göre versin sağlıkla doğup büyümek nasip olsun🤲

İdrarda negatif görünce vermek istemiyorum sanırım kanada negatif görürsem ilaçlara devam edemem🥹 son güne kadar ilaçlara devam etmek istiyorum sonradan pişmanlık yaşamak istemiyorum biz tedbirimizi alalım gerisi takdiri ilahi 🤲
Ben hiç idrar testi yapmadım o yüzden çok endişelenmedim .Ama doktor 12 gün sonraya test yap dedi .. Sizin doktor masallah 14 gün vermis .İçinden ne geçiyorsa onu yap inşallah güzel olur herşey 🙏

Ben hiç idrar testi yapmadım o yüzden çok endişelenmedim .Ama doktor 12 gün sonraya test yap dedi .. Sizin doktor masallah 14 gün vermis .İçinden ne geçiyorsa onu yap inşallah güzel olur herşey 🙏
Amin 🤲
İyi dileklerin için teşekkür ederim ❤️

Cnm benim transferin 7 günü Salı test yapıcam 5 gün embriyosu 2 tane transfer yapıldı belirtim Varmıydı transfer sonrası neler yaşadın
Canım benim kasığımsa hafif sızlamalar oldu bel ağrım oldu uyku hali çok vardı sürekli bi çöküş yaşadım gün içinde onun dışında da göğüslerim aşırı ağrıyodu hatta hasta olucam sandım

Canım benim kasığımsa hafif sızlamalar oldu bel ağrım oldu uyku hali çok vardı sürekli bi çöküş yaşadım gün içinde onun dışında da göğüslerim aşırı ağrıyodu hatta hasta olucam sandım
Ya bende arada kaşık ta batma oluyor bugün biraz belim ağrıyor göğüslerimde birşey yok uyku sadece akşamları erken uykum geliyor başkada hiç bir belirti yok inşallah tutmuştur

uyuyamadım uyanık olanlar vardır belki diye yazıyorum. 96 çıktı sonucum11. Gün.
İlk sevindimd e sonradan düşük gibi gelmeye başladı sizlerinkini okudukça. Progestan dex20 mg ikiye çıkardılar. İlk anlamadım sonradan acaba düşük değer diye.ç mi böyle yaptılar dedim

Merhaba arkadaşlar bende bugün t+9. Günde 5. Gün embriyosu için kan testi verdim. Değerim 39.5 çıktı . Doktorum hayırli olsun diyip Pazar gününe tekrar test istedi. Başta çok sevindim ama akşamına pembemsi akıntım oldu. Doktorum yerleşme kanaması olabileceğini söyledi. Bende endişelendim açıkçası kızlar değerim çok mu düşük ?

Merhaba arkadaşlar bende bugün t+9. Günde 5. Gün embriyosu için kan testi verdim. Değerim 39.5 çıktı . Doktorum hayırli olsun diyip Pazar gününe tekrar test istedi. Başta çok sevindim ama akşamına pembemsi akıntım oldu. Doktorum yerleşme kanaması olabileceğini söyledi. Bende endişelendim açıkçası kızlar değerim çok mu düşük ?
Benim de sizin gibi kafam karıştı normal değil mi diye bilmiyorum ki 🤷‍♀️

Merhaba özel sağlıkta mısınız 🙂

Merhaba özel sağlıkta mısınız 🙂
Evet:) çok şükür pozitifi gördüm ama yinede insan endişeleniyor. Kan testi günüm aslında yarındi ben dayanamayıp bugünden verdim şimdide değer çok mu düşük yükselir mi diye endişe ediyorum . Umarım sağlıkla ilerler 🙏sanki sizde özel sağlıkta başlamayı düşünüyordunuz yanlış hatırlamıyorsam😊

Evet:) çok şükür pozitifi gördüm ama yinede insan endişeleniyor. Kan testi günüm aslında yarındi ben dayanamayıp bugünden verdim şimdide değer çok mu düşük yükselir mi diye endişe ediyorum . Umarım sağlıkla ilerler 🙏sanki sizde özel sağlıkta başlamayı düşünüyordunuz yanlış hatırlamıyorsam😊
Evet merhaba gözünüz aydın bence düşük değil değer 🙏 inşallah sağlıkla artsın katlanarak 🍀 Emre beyin postunda gördüm de 39.5 tan anladım 😅 Ben karar veremedim henüz galiba istanbulda devam edeceğim gibi , ya da emre beyde. Hayırlı olsun tekrardan bu değerlerde baslayıp sağlıklı ilerleyen bisürü gebelik var 🙏

Doktorunuz ne dedi memnun mu degerinizden acaba
Doltorla değilde hemşire ile iletişime geçiyoruz. İnternetten üzerinden konuştuk tam anlayamadım mo bilmiyorum sordum normal dedi gibi geldi. Ama durup düşündükçe yanlış mı anladım diyorum. Çünkü o an pozitif çıkınca hiç odaklanmadım da. Neyse konuşmanında çok anlamı yok gibi 4 gün sonra test istedi ama ben pazar tekrarlıcam

Back
X