kızlar çok kötü durumdayım 19 haftalık hamileyım bu bebeği ben çok istedim eşim ilk başlarda istememişti ama karnım büyüdükçe sevmeye başlamıştı ama ne olduysa dün oldu birden bire senden soğudum tum ihiyaclarını karşılıycam ama benden başka bişey bekleme bana karışma özgürüm sende özgürsün dedi. gece eve geldı bişey demeden salonda yattı sabahta para bıraktı işe gitti ne yapmaya çalışıyor? amacı ne? benden 1 günde soğumuş olbilirmi? boşanmalımıyım? nolur bişeyler söyleyın. stres olduğum için bebeğimde az hareket ediyor ona bişey olmasından da korkuyorum....
ben eminimki sen cok guzel bı anne olacaksın , evet belki sende babasız büyüdün ama nasıl bi duygu oldugunu bıldıgın ıcın cocugunu kendi yasadıklarından pay cıkarıp teselli edersin :)
bu arada cinsiyeti belli mi ? Oy annesinin eli ayağı olacak inşallah tüm kotu gunlerınız geride kalacak ben inanıyorum ,
cok tesekkur ederım canım o guzel dileklerin için bende cok istiyorum kendi bebeğimi taşımak herkez gibi elim karnımda gezmek
Ama dediğin gibi herşeyde vardır bir hayır ..
Allah saglık versin gerisi gelir zaten .
canım benim hikayeni baştan sona ağlayarak okudum ve çok üzüldüm durumuna.. ben babamı 19 yaşında kaybettim babasızlığın ne demek olduğunu çok iyi bilirim eşim de 13 yaşından beri babasız büyümüş ve 4 yıllık evliyiz 2 yıldır çocuğumuz olmuyor gitmediğimiz doktor kalmadı hala bi çocuğumuz yok ikimiz de baba kavramını çok iyi biliyoruz ve ben en çok eşime üzülüyorum baba olmasını çok istiyorum çünkü çok iyi bi baba olacağını düşünüyorum ama maalesef sorunlarımız büyük olur olmaz bilmiyorum ama inş tez zamanda nasip eder...insanlar çocuk sahibi olmak için maddi manevi uğraşırlarken nasıl oluyor da bu kadar vahşileşebiliyor eşin anlam veremiyorum...neler var hayatta kader mi desem bilmiyorum ama allah sana sabır versin canım en güzel yolu seçmişsin bence allah yardımcın olsun çok dua edecem sana...eşin de inş bir gün bu yaptıklarını çok acı bi şekilde öder...
kızlar çok kötü durumdayım 19 haftalık hamileyım bu bebeği ben çok istedim eşim ilk başlarda istememişti ama karnım büyüdükçe sevmeye başlamıştı ama ne olduysa dün oldu birden bire senden soğudum tum ihiyaclarını karşılıycam ama benden başka bişey bekleme bana karışma özgürüm sende özgürsün dedi. gece eve geldı bişey demeden salonda yattı sabahta para bıraktı işe gitti ne yapmaya çalışıyor? amacı ne? benden 1 günde soğumuş olbilirmi? boşanmalımıyım? nolur bişeyler söyleyın. stres olduğum için bebeğimde az hareket ediyor ona bişey olmasından da korkuyorum....
merhaba,canım.derdini yürekten paylaşıyorum ve sen ve bebeyin için dua ediyorum.şimdi nasıl durumlar,yarınmı gidiyorsun?eşinden haber varmı?
Merhaba canım...yazdıklarını ve yaşadıklarını en baştan berı okuyup hayretler ıcerısınde kalıyorum. Aglıyorum ... ara ara mutlaka senı takıp edıyorum sanırım yolun sonundasın suan Annenle yarınmı donuyorsun? O'nun haberı var mı gıdecegınden engellemeye kalkmasın cok dıkkatlı ol keşke yanında olabılme şansımız olsaydı emın ol senı pamuklara sarar oyle gonderırdık gıdecegın yere. sen Hamıle bır kadınsın bu duyguyu yasayabılmek ıcın nelerımı vermezdım ama senın hala eşin olacak insan demeye cekınıyorum bunu anlamıyor ya pesss.... İnşALLAH gittiğin yerde hep mutlu olursun bılıyorum bır yanın hep buruk olacak ama sakın üzülme hatta sevin kurtuldugun ve cıle cekmeyecegın ıcın. Hep gül ,bu günlerini hatırlama sıl aklından yaşandı ve bitti de. RABBİM ve MELEKLER'i seni ve BEBEĞİNİ korusun gözünüzden sadece mutluluk gözyaşları aksın. giderken sakın arkana bakma hep ileri bak. bebegınle konuş guzel seylerden bahset cunkı emınım o bıle hıssetmısıtr.
Buarada nereye yerleşeceksın merak ettım sadece çok ozelde soyleme anlarım.
ALLAHA emanet ol guzel arkadasım ..... DUALARIM hep sızınle.
Bak canım arkadaşım benıde zaman zaman üzen kişiler oldu çok şükür ki Eşim değil... ben hep ısyan ederım Beddua ederım Eşim bana dediki ALLAH herzaman mazlumlardan yanadır cok da haklı .Nıyet hayır'sa akibetinde hayır olur emın ol.
Senın için hep Dua edıcem sakın üzülme olurmu . neden erteledın gıdısını zaten zar zor bulmadınmı bu bıletı?
senınde Duaların ıcın ALLAH razı olsun RABBIM senınde sesını duyar belkı bızlerede nasıp olur ANNE olmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?