19 haftalık hamileyım eşim direk yüzüme senden soğum dedi :(

Edeb ya hu derler ya ! Ben merhamet ya hu diyorum.. Insaf ya hu diyorum !

Ya ben hamile bir kadindan su istemem, kalkarim kendim alirim .. noluyor bu adamlara ya.

Senin psikolojini dusunemiyorum arkadasim cok zor bir durum. Bence esin icin degil ama en cok bebegin ve sonra kendin icin bu meseleyi icinde buyutmeden psikolojik yardim al.

esinin derdinin ne oldugu da cikar meydana yakinda merak etme.

MErhaba aranıza yeni katıldım canım Rabbim sabır versin İnşallah düzelir evlilik öyle kolay olmuyor kolay da bitmemeli bence eşinle konuşmayı dene bi sebebi mutlaka vardır. duygusal anlamda senden uzaklaşmış olacakki kolayca bana karışma sende özgür ol demiş birde yanında yatmamış düşündürücü seni üzmek istemem bide hamilesin ama altında bişeyler vardır diye düşünüyorum Rabbime dua et Rabbim muhabbetinizi artırır İnşallah Peki ne yaptın son durum nedir düzeldimi :/

çok can sıkıcı bir durum anlıyorum allah yardımcın olsun.. ailenle ilişkin nasıl bilmiyorum ama eğer iyiyse ve sana açık bir kapı varsa al bavulunu git o evde yokken ve bir not bırak tamemen özgürsün diye.. ilk hamle senden gelsin ve 2 muhtemel sonucu var ya bir anda şok etkisi yaratacak ve hatasını anlayıp gelip senden özür dileyecek çünkü bu halde senin onu bırakıp gitme ihtimalini düşünmüyordur.. yani blöf yapacaksın.. diğer ihtimal ise bu duruma memnun olması ben uğrasmadan gitti diye düşünmesi.. e zaten böyle düşünüyorsa ergeç seni bırakmanın yollarını arayacak belki bebeğin olduktan sonra o seni bırakacak bence ondan önce davran zor zamanlar yaşayacaksın ama seni hayata bağlayacak ayakta tutacak bir bebeğin var o senin şansın sakın keşke olmasaydı diye düşünme.. kal sağlıcakla hakkında hayırlısı olsun

merhaba,canım.derdini yürekten paylaşıyorum ve sen ve bebeyin için bol-bol dua ediyorum.çıktınmı yurt dışına?nedir son gelişmeler?

canım benim hikayeni baştan sona ağlayarak okudum ve çok üzüldüm durumuna.. ben babamı 19 yaşında kaybettim babasızlığın ne demek olduğunu çok iyi bilirim eşim de 13 yaşından beri babasız büyümüş ve 4 yıllık evliyiz 2 yıldır çocuğumuz olmuyor gitmediğimiz doktor kalmadı hala bi çocuğumuz yok ikimiz de baba kavramını çok iyi biliyoruz ve ben en çok eşime üzülüyorum baba olmasını çok istiyorum çünkü çok iyi bi baba olacağını düşünüyorum ama maalesef sorunlarımız büyük olur olmaz bilmiyorum ama inş tez zamanda nasip eder...insanlar çocuk sahibi olmak için maddi manevi uğraşırlarken nasıl oluyor da bu kadar vahşileşebiliyor eşin anlam veremiyorum...neler var hayatta kader mi desem bilmiyorum ama allah sana sabır versin canım en güzel yolu seçmişsin bence allah yardımcın olsun çok dua edecem sana...eşin de inş bir gün bu yaptıklarını çok acı bi şekilde öder...

pes artık...

yazıklar olsun hem hamile bırak hemde soğudum de..oldu vallaaa ne kadar kolay bu işler..

boşver sakın evinden kımıldama nasılsa kokusu çıkar neden soğuduğunun..
ondan sonrada ona göre hareket et..

Canım haber bekliyorum senden. Çok merak ettim seni. Habersiz bırakma bizleri. Kendine ve bebişine çok çok iyi bak.

ben de okudum yazdıklarının hepsini..

yarın 1 ekim..ne durumdasın..uçağın saat kaçta.inşallah sorunsuz binersin uçağa..

yani hamilelik aslında kadının en rahat geçirdiği dönemdir..mutludur eşler..genellikle böyledir.

bebek olduktan sonra sorunlar başlar..

rahat rahat çarşı,pazar yapamazsın..yemek bile yiyemezsin..1 çatal alırsın yemeğinden bebek ciyaklar..

gazı olur vs..

geceleri uyumaz ağlar..

eşine zaman ayıramazsın...sürekli bebek üzerinde yoğunlaşır anne..onunla ilgilenir..eşi ister istemez 2. plana itilir..

o zaman anlarım eş biraz kapris yapar..hemen herşeye parlar falan..

herşey çok güzelken bu nedir şimdi.

canım benım çok saol duaların için lütfen aklına geldiğimce dua etmeye devam et... banada biri böyle bişey anlatsa hayretler içinde kalırdım ne biçim insan böyle die ama kendım yaşadım hep çocuğumu mutlu şekılde büyütmeyı hayal ederdım babasına ikimiz şımarıklıklar yaparız babasının büyük aşkı küçük aşkı oluruz diye hayal ederdım... bebeğin en büyük nimet olduğunu ne yazikki anlamamış tek dileğim yeni hayatımda çocuğumla kendime güzel bir düzen kurmak herşeyın ustesınden geldiğimde eşim olacak o adam çocuğunu değerini anlayıp ayaklarımıza kapandığını görmek İNALLAH RABBİM o günleri gösterir... sende İNŞALLAH tez zamanda bebeğine kavuşursun hayat mucizelerle dolu sıkma canını... o güzel duyguyu sende tadıcaksın tüm kalbimle hissediyorum

merhaba,canım.derdini yürekten paylaşıyorum ve sen ve bebeyin için dua ediyorum.şimdi nasıl durumlar,yarınmı gidiyorsun?eşinden haber varmı?

Merhaba canım...yazdıklarını ve yaşadıklarını en baştan berı okuyup hayretler ıcerısınde kalıyorum. Aglıyorum ... ara ara mutlaka senı takıp edıyorum sanırım yolun sonundasın suan Annenle yarınmı donuyorsun? O'nun haberı var mı gıdecegınden engellemeye kalkmasın cok dıkkatlı ol keşke yanında olabılme şansımız olsaydı emın ol senı pamuklara sarar oyle gonderırdık gıdecegın yere. sen Hamıle bır kadınsın bu duyguyu yasayabılmek ıcın nelerımı vermezdım ama senın hala eşin olacak insan demeye cekınıyorum bunu anlamıyor ya pesss.... İnşALLAH gittiğin yerde hep mutlu olursun bılıyorum bır yanın hep buruk olacak ama sakın üzülme hatta sevin kurtuldugun ve cıle cekmeyecegın ıcın. Hep gül ,bu günlerini hatırlama sıl aklından yaşandı ve bitti de. RABBİM ve MELEKLER'i seni ve BEBEĞİNİ korusun gözünüzden sadece mutluluk gözyaşları aksın. giderken sakın arkana bakma hep ileri bak. bebegınle konuş guzel seylerden bahset cunkı emınım o bıle hıssetmısıtr.
Buarada nereye yerleşeceksın merak ettım sadece çok ozelde soyleme anlarım.
ALLAHA emanet ol guzel arkadasım ..... DUALARIM hep sızınle.

merhaba,canım.derdini yürekten paylaşıyorum ve sen ve bebeyin için dua ediyorum.şimdi nasıl durumlar,yarınmı gidiyorsun?eşinden haber varmı?

saol canım gitmeyi 6 ekime ertelemek zorunda kaldım, eşimi en son perşembe günü kapıya dayanıp kırmaya çalıştığı gün gördüm zaten burdan paylaştım... dualarını eksın etme

ahh canım benım çokta güzel yazmışsın inan gözyaşlarımı tutamıyorum... içten ettiğin dualar RABBİM katında İNŞALLAH kabul olur, haklısın bebeğim fazlasıyla hissediyor her ağladığımda o kadar şiddetli tekmelr atıyorki üzülme dercesine... bende kalbimden inaniyorumki onu kucağıma aldığımda tüm acılarımı 1 saniyede unutucam... eşim demeyede dilim varmıyor o cani beni hamile halimde bu hallere koyduğu için o kadar canım acıyorki.... ALLAH mutlaka bunun hesabını sorucak bundan eminim... Sana çok teşekkür ederım İNŞALLAH tez zamanda sende güzel haberleri alırsın biran önce güzel duyguları tadarsın bende sana dua edicem...

çok üzüldüm çook topiğinizin tamamını okuyamadığımdan mesajı düzenleyerek gaf yapmış olmak istemedim inşallah Allahım size hayırlı evlat verirr size çeker evladınız

Son düzenleme:
ben özgürüm sen de özgürsün.. bu noktaya dikkat edin derim başka biri olabilir mi hayatında ?

Bak canım arkadaşım benıde zaman zaman üzen kişiler oldu çok şükür ki Eşim değil... ben hep ısyan ederım Beddua ederım Eşim bana dediki ALLAH herzaman mazlumlardan yanadır cok da haklı .Nıyet hayır'sa akibetinde hayır olur emın ol.
Senın için hep Dua edıcem sakın üzülme olurmu . neden erteledın gıdısını zaten zar zor bulmadınmı bu bıletı?
senınde Duaların ıcın ALLAH razı olsun RABBIM senınde sesını duyar belkı bızlerede nasıp olur ANNE olmak.

o perşembe günkü olaylardan sonra annemın tansıyonu çok yükseldı çok korktu kapıyı kırıcak sandı sonra karakola gittik 5 saat oralarda rezil olduk bunları kaldıramadı... hastane bırakmıyordu yazıyla sorumluluk bana ait dedim doktor anneme yolculuğa izin vermedı istirahatta olsun strestan uzak dedi mecbur ceza ödeyıp bileti ileri tarihe aldım garibim anneme bunları yaşattığım için kendimi kötü hissediyorum nerden bilebilirdimki böyle olacağini...

canım cok gecmıs olsun..Ahhh ahhh Anneler bızım ıcın nelere katlanıyorlar dıme... Evlat işte. tıpkı senın gıbı o da bebegını koruyor.
en kısa sürede ıyılesır ınşALLAH 6 ekıme de var ama ınşALLAH sorun cıkmadan gecer su günler.
Bıran önce gıt artık uzaklaş buralardan....

merhaba bende konunuza bugün denk geldim.gerçekten çok üzücü şeyler yaşamışsınız ALLAH yardım etsin.anlattığınıza göre ilkten bebek istiyordu eşiniz sonradanda bir günde değişti.sizede sen yoluna ben yoluma dediğine göre bu işte bir iş var.3. şahıslar girmiş olabilir aranız.konunuzu baştan sona kadar okuyamadım ama bazılarını okudum aklıma ilk gelen şey başka bir kadın olabilirmi oldu.

yasadiklari sok icinde okudum ama birden bire bu adamin degismesine bi anlam veremedim madem gideceksin bir an once git yurt disinda nerdesiniz bilmiyorum ama annemin tansiyonu cikti doktor seyehati erteledi demissin emin ol bisey olmaz annene ama orda kaldigi surece her an ALLAH korusun bunlari kaldiramia bilir daha fazla erteme gitme isini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…