arkadaşım baştan sona her yazıyı okudum ... SANA kesinlikle tavsiyem BU adamı yarım metre dahi yakınına yaklaştırma ÇÜNKÜ bu ne vicdansızlık ne kalpsizlik nede kaynana doldurması CANIM senin eşin düpedüz Şizofren,çift kişilikli vs vs...
Sakın afeetim şimdi mutluyuz hatasına düşme bebğinide tahlikeye atma ! Çünkü bu tür kişilikler kendilerini uzun süre saklayabilir hatta hayat boyu ama arada ne haltlar karıştırdığını ne derece sapıtabileceğini etrafındaki kimse anlayamaz...
sana tecrübeyle sabit diyebileceğim yakın bir konuya benziyor çünkü.. Anladığım kadarıyla ülkeden dahi çıkıp uzaklaşma imkanın var bu süper bir durum çünkü ülkemizdeki kadınların korunma seviyesini gazetelerden haberlerden az-çok biliyorsun..
Dilerim bir an önce o uçağa biner ve tehlikeden uzak sağlıklı mutlu bir hayata gidersin .. Aman diyeyim affedipte kendini ve bebeğini bu karanlığa sokma :18:
dün aradı yarım saatte eve gelecem dedi gelirsen polis çağiricam kapıyı açmıycam dedim sakin bişekılde konuşuruz dedi kabul etmedim korktum telefonda söyle ne söyliceksen dedim özür diliyor utanmadan senden mahrum kalmak istemiyorum diyor ya bu nedir ya ruh hastasımı ne? affedilecek bişey değil yaptıkların dedim eşyalarımı topluyorum gidicem dedim mahkemeye gidip ülkeden çikmanı yasaklıycam dedi gideceksen çocuğu bırakıp gideceksın sadece senin değil diyor ölmesını istiyordun dedim sinirle söyledım çocuğu doğuracaksın bana bırakıcaksın kendın istiyorsan git dedi... napıcam ben şimdi?
valla bütün gece uyuyamadım bu bebeği istemiyor aldırmaya zorladı düşmesını isteyen biri kalkıp çocuk benim diyor bebeğimi kendıne silah olarak kullanıyor... şuan 5 aylık hamileyım uçağa 7. aya kadar binebilirim bu sure içinde bişekılde uzaklaşmam lazım...
çok saol canım çok rahatlattın korkuyordum. şimdide aramış ben bütün gece düşündüm madem benden korkuyorsun bende eve gelmem tüm faturalarını öderım harçlığınıda gönderirim sen annenle yaşa ama biyere gitmiyceksın çocuğu burda doğuracaksın tek başına yapmadın senin olduğu kadar benimde çocuğum doğumda yanında olmak istiyorum dedi. senden hiçbişey istemiyorum yüzünü görmekde sesini duymakda istemiyorum savcılıktan koruma talep etmek zorunda bırakma dedım. saçmalama ne koruması benden sana zarar gelirmi hele karnında çocuğumu taşırken diyor,artık sinirlerim bozuldu sen değlmisin be adam hastanede herkesın önünde bağirip aldırıcaz diyen 21 haftalık bebeği aldırmaya kalkan...
canım yaa bastan sona kadar okudum kanım dondu ınsanlar nasılda bu kadar degısıyor bunu gosterdın sen bıze Rabbim yardımcın olsun en basta psıkolojısı bozulmustur duzelır falan dıye dusundum ama malesef boyle tıplerın kalıcı sorunları oluyor bırak al bebgını gıt memleketıne bız 2 yıldır ugrasıyoruz bır yavrumuz olsun dıyegerçekten derdimi paylaştığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum bir kadın bir anne olarak beni anlamanız bana gerçekten destek veriyor hepinizden ALLAH razi olsun. hergün türk havayollarini arıyorum hatta telefonumu bıraktım 2 kişilik yer olduğu zaman bana haber vericekler gerçekten uçaklar dolu. 2 gündür huzurluyum annem yanımda... kendime bambaşka sayfa açmaya hazırlanıyorum... bebeğim annem ailem için yaşıycam... evlenirken arabamı satıp gelmıştım yerine şöyle güzel ufak bir araba alıcam bebeğimle gezmelere gidecem :) bir suru hayal kuruyorum tüm olumsuzluklari tüm acıları tüm korkularımı burda bırakıcam... kocam olucak o adamı ALLAHA havale ediyorum kesinlikle tırnağını bile göstermiycem... bebeğimin tabiki babaya ihtiyaci olucak ama onun doğmasını istemeyen bir babadan ona hayır gelmıycek ben elimden geldiğnden daha fazlasını yapıcam... RABBİM benim ve tüm bebeklerı korusun...
canım yaa bastan sona kadar okudum kanım dondu ınsanlar nasılda bu kadar degısıyor bunu gosterdın sen bıze Rabbim yardımcın olsun en basta psıkolojısı bozulmustur duzelır falan dıye dusundum ama malesef boyle tıplerın kalıcı sorunları oluyor bırak al bebgını gıt memleketıne bız 2 yıldır ugrasıyoruz bır yavrumuz olsun dıyene canii bı ınsan ınan agladım okurken
kızlar dünden beri 1 dakika bile uyuyamadım tam herşey yoluna girmeye başladı kendime yeni yol çizmeye başlamıştım 1 ekime biletimi de aldım dün tam uyurken kocam olucak o adam aradı yarım saate kadar eve gelecem konuşuruz dedi ben senı eve almıycam ne yapacağin belli olmaz dedim sinirlerine hakim olamiyorsun dedim yine kudurdu ağzına gelen herşeyı saydı ne küfürler falan... utanmıyormusun karnına çocuğunu taşıyan kadına bu hakaretleri etmeye dedim bana ne dedi dilim varmıyor ÇOCUK BENDEN DEĞİL... kan beynime siçradi neler dedim hatırlayamıyorum ama bela okuduğumu biliyorum annem odasından koşarak geldı yüümün rengi msmor olmuş hemen su serpti bebeğime bişey olmasından çok korktu bende zarar gelmesını istemiyorum ama beyninden vurulmuşa döndüm... çık git evimden eşyalarada dokunma dedi eşyaların hepsi benimdi ailesi evlenmemıe destek vermeyince ben arabamı satıp mobilya varmı beyaz eşya varmı herşeyı ben almıştım... biletimi hangi parayla alıcam dedim normalde aldımda ona söylemedim beni ilgilendirmiyor ne yaparsan yap yarım saate kadar evime geliyorum sen gitmiş ol dedi... gurbetteyım kimsem olmadiğini biliyor karnımda bebeğim yanımda hasta annem bana bunları söyledı... İNŞALLAH ALLAH BİN BELASINI VERİR...
kızlar dünden beri 1 dakika bile uyuyamadım tam herşey yoluna girmeye başladı kendime yeni yol çizmeye başlamıştım 1 ekime biletimi de aldım dün tam uyurken kocam olucak o adam aradı yarım saate kadar eve gelecem konuşuruz dedi ben senı eve almıycam ne yapacağin belli olmaz dedim sinirlerine hakim olamiyorsun dedim yine kudurdu ağzına gelen herşeyı saydı ne küfürler falan... utanmıyormusun karnına çocuğunu taşıyan kadına bu hakaretleri etmeye dedim bana ne dedi dilim varmıyor ÇOCUK BENDEN DEĞİL... kan beynime siçradi neler dedim hatırlayamıyorum ama bela okuduğumu biliyorum annem odasından koşarak geldı yüümün rengi msmor olmuş hemen su serpti bebeğime bişey olmasından çok korktu bende zarar gelmesını istemiyorum ama beyninden vurulmuşa döndüm... çık git evimden eşyalarada dokunma dedi eşyaların hepsi benimdi ailesi evlenmemıe destek vermeyince ben arabamı satıp mobilya varmı beyaz eşya varmı herşeyı ben almıştım... biletimi hangi parayla alıcam dedim normalde aldımda ona söylemedim beni ilgilendirmiyor ne yaparsan yap yarım saate kadar evime geliyorum sen gitmiş ol dedi... gurbetteyım kimsem olmadiğini biliyor karnımda bebeğim yanımda hasta annem bana bunları söyledı... İNŞALLAH ALLAH BİN BELASINI VERİR...
acmayin kapiyi sakinanahtari vardir acmaya calisacaktir kapiyi kitleyip ustunde birakin anahtari yan cevirerek..eger haddini asarsa polisi arayin..cifte vatandasliginiz soz konusuysa konsolosluga bile haber verebilirsiniz..boyle bi zulmun karsinda kesinlikle sessiz kalmayacaklardir.hatta sizi apar topar bile gondereblirler eskiden yasadiginiz ulkeye..
resmen psikopat ya,tobe yarabbimcocuk benden degil diyebilecek kadar seviyesizlesmis terbiyesiz,uzulmeyin,siz ve Allah herseyin dogrusunu biliyorsunuz.sizi provoke edip yaptiklarini hakli cikartmak icin densizligin sinirlarini zorluyor adi adam,hicbirsey yanina kalmicaktir emin olun.
dualarim sizinle,Allaha emanet olun.
güzel kardeşim sıkıntını baştan sona kadar ağlayarak okudum .bende 13 haftalık hamileyim. insan bu dönemde dahada hassas oluyor her nekaadar üzme kendini desemde beyninde herseyi irdeleyecek sıkıntı yapacaksın ama unutma suan içinde senin yasama sımsıkı sarılmana sebep canından can var . sen tek yapman gereken şey bol bol kuran oku namazlarını kıl ve ALLAHIMa sıgın unutmaki ALLAHIN adaleti okadar büyükki sen bile anlamassın bi bakmassın tepetaklak olur . içinde can tasıyan bir anayı kim üzecek olursa bir sekilde cezasını bulacakki bide şükretki anacığın yanında ona sımsıkı sarıl ve biran önce bu ülkeyi terk etmeye bak cükü o adamın gözü dönmüş ondan her kötülük beklenir. ama unutmaki sen sağlam oldukca ayakta dimdikk durdukca sana hiç bir zarar veremez.evladınıda senden alamaz birak esyayı falan da basının gözünün evladının sadakası olsun sen kendini kurtarmaya bak .bide aklıma bişey geldi telefon görüşmelerini kayda al ne olur ne olmaz elinde delil olsun konustukları ilerde ne olur ne olmaz . yaradanım seninle unutma .
dualarımda seninle kardeşim
canım o kadar güzel şeyler yazmışsınkı annemle beraber ağlayarak okuduk ALLAH seninde yavrunu sana bağişlasın sağ salim kucağına almayı nasip etsın... gerçekten şuanda bebeğim olmasaydı hayata sarılıcak bişeyım olmazdı ALLAHIM bana en byük hediyesını verdı... ama insan ister istemez gözyaşlarına engel olamıyor söyledıklerı çinlayı duruyor dün o iğrenç lafı duyunca nasıl tepki verdiğimi şuanda hatırlayamıyorum tek aklımda olan elimde telefonla 2 büklüm yerde olmam kendı helalına kendı namusuna böyle bişey söyleyen adamı nasıl olduda tanıyamadım... bende biran önce uzaklaşmaya çalışıyorum maalesef 1 ekime zar zor ayarlayabildik... bide 1 ekim kocam olacak adamın doğum günü tesadüfe bak, ikimiz ve bebeğimin ultrason resimlerinden hazırlanan albüm hazırlıyordum sipariş bile etmiştim... nerden nereye... eşyalar umrumda değil sırf eger biletımı alamasaydım maddi yönden dolayı, karnımdaki çocukla ve hasta annemle gurbette öylece bırakırmı diye öğrenmeye çalıştım... bırakırmış beni ilgilendirmez yarım saate kadar çik evimden dedi ya... ya gucum olmasaydı öylece sokağamı atıcaktı... ALLAH tan islah etmesını dilemiyorum artık çünkü islah olucak yaratık değil...
çok teşekkür ederim ilginiz için benim ailem yurtdişinda yaşiyorlar dün gece bütün gün düşündüm doktorumla görüşüp uçağa binmeme izin verirse hemen ilk uçakla gitmeye karar vermiştim gece yarısı eşimin iş yerindeki arkadaşları aradı eşim düşmüş ve ayağını kırmış yenge hastaneden çiktik eve getiriyoruz demezlermi? kalbımı çok kırmıştı ama yinede çok üzüldüm geldı ama bişey diyemedi bende sessiz kaldım ama temizlik hastasiyimdir hastanedeki sedyelere yattıktan sonra duş almadan ustunu değiştirmeden yatağa yatmasını istemedim oda anladı duş alıcam dedi mecbur yardımıma ihtiyacı vardı duş almasına yardım ettım giyinmesine v.s ama konuşmadım nasıl olduğunu dahi sormadım. karnının aç olup olmadığını sordum ağzından çikan laf senden soğuduğum falan yok oldu.... gözümden yaşlar gelmeye başladı elimde olmadan, ağladiğimi belli etmemek için hemen mutfağa gittim çorba yaptım önüne koydum. o sırada elimden tuttu karnımı öptü öyle kaldı 2-3 dakika, yarın doktor izin verirse ailemin yanına gidicem dedim asla bırakmam dedi... yine ne yapıcağimi bilemiyorum doktor 3 hafta ayağını basma demiş 3 hafta evde olucak tabi ona bakıcak biri olmasi lazım söyledıklerı hala yüreğimde hançer gibi saplanıp duruyor ama bir insan olarak bu durumda yalnızda bırakıp gidemem ki...
ayy ne yapmaya calisiyo bu adam yaaa hamilesin ve sana bunlari yapiyo ogudum ne demek yaa kizlar sanirim bu istatistik dogru erkekler en cok eslerini hamilelik doneminde aldatiyor bi erkek esinden soguduysa baska aciklamasi yokk. Ne yapmayi dusunuyorsunkızlar çok kötü durumdayım 19 haftalık hamileyım bu bebeği ben çok istedim eşim ilk başlarda istememişti ama karnım büyüdükçe sevmeye başlamıştı ama ne olduysa dün oldu birden bire senden soğudum tum ihiyaclarını karşılıycam ama benden başka bişey bekleme bana karışma özgürüm sende özgürsün dedi. gece eve geldı bişey demeden salonda yattı sabahta para bıraktı işe gitti ne yapmaya çalışıyor? amacı ne? benden 1 günde soğumuş olbilirmi? boşanmalımıyım? nolur bişeyler söyleyın. stres olduğum için bebeğimde az hareket ediyor ona bişey olmasından da korkuyorum....
Daha önceden de okuyup dua etmiştim, daha da çirkinleşmiş o adam, son yazdıklarınızı da okudum. Bol bol dua ediyoruz sizin için. Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?