19 haftalık hamileyım eşim direk yüzüme senden soğum dedi :(

hayır asla bu hataya düşmiycem bu hataya düşmemi bekliyor zaten dünde aramış nasılsın bişeye ihtiyacın varmı diyor bişey olmamiş gibi... kendimi değil karnımdaki bebeğimi düşünmek zorundayım onu hayatını tehlikeye atmıycam direk öldürmek isteyen adamdan başka ne bekleyebilirimki...

merhaba canım ,baştan sona okudum annende yanında olsa asla yaklaştırma sakın. hangi ülkeye gideceksin başka uçak yokmu biran önce gitmen için , gideceğin günüde sakın söyleme habersiz git dualarımız seninle kendine ve bebeğine dikkat et biran önce istediğin hayatı yaşaman dileğiyle .. bizi habersiz bırakma.

canım yaa bastan sona kadar okudum kanım dondu ınsanlar nasılda bu kadar degısıyor bunu gosterdın sen bıze Rabbim yardımcın olsun en basta psıkolojısı bozulmustur duzelır falan dıye dusundum ama malesef boyle tıplerın kalıcı sorunları oluyor bırak al bebgını gıt memleketıne bız 2 yıldır ugrasıyoruz bır yavrumuz olsun dıye ne canii bı ınsan ınan agladım okurken

Son düzenleme:

kızlar dünden beri 1 dakika bile uyuyamadım tam herşey yoluna girmeye başladı kendime yeni yol çizmeye başlamıştım 1 ekime biletimi de aldım dün tam uyurken kocam olucak o adam aradı yarım saate kadar eve gelecem konuşuruz dedi ben senı eve almıycam ne yapacağin belli olmaz dedim sinirlerine hakim olamiyorsun dedim yine kudurdu ağzına gelen herşeyı saydı ne küfürler falan... utanmıyormusun karnına çocuğunu taşıyan kadına bu hakaretleri etmeye dedim bana ne dedi dilim varmıyor ÇOCUK BENDEN DEĞİL... kan beynime siçradi neler dedim hatırlayamıyorum ama bela okuduğumu biliyorum annem odasından koşarak geldı yüümün rengi msmor olmuş hemen su serpti bebeğime bişey olmasından çok korktu bende zarar gelmesını istemiyorum ama beyninden vurulmuşa döndüm... çık git evimden eşyalarada dokunma dedi eşyaların hepsi benimdi ailesi evlenmemıe destek vermeyince ben arabamı satıp mobilya varmı beyaz eşya varmı herşeyı ben almıştım... biletimi hangi parayla alıcam dedim normalde aldımda ona söylemedim beni ilgilendirmiyor ne yaparsan yap yarım saate kadar evime geliyorum sen gitmiş ol dedi... gurbetteyım kimsem olmadiğini biliyor karnımda bebeğim yanımda hasta annem bana bunları söyledı... İNŞALLAH ALLAH BİN BELASINI VERİR...

acmayin kapiyi sakin anahtari vardir acmaya calisacaktir kapiyi kitleyip ustunde birakin anahtari yan cevirerek..eger haddini asarsa polisi arayin..cifte vatandasliginiz soz konusuysa konsolosluga bile haber verebilirsiniz..boyle bi zulmun karsinda kesinlikle sessiz kalmayacaklardir.hatta sizi apar topar bile gondereblirler eskiden yasadiginiz ulkeye..
resmen psikopat ya,tobe yarabbim cocuk benden degil diyebilecek kadar seviyesizlesmis terbiyesiz,uzulmeyin,siz ve Allah herseyin dogrusunu biliyorsunuz.sizi provoke edip yaptiklarini hakli cikartmak icin densizligin sinirlarini zorluyor adi adam,hicbirsey yanina kalmicaktir emin olun.
dualarim sizinle,Allaha emanet olun.

allah yardımcın olsun canım tüğlerim ürperdı ne diyeceğimi bilemedm rabbim ıslah etsin. sen uyumaya çalış bebeğini düşün o arayınca açma moralini bozmasına izin verme sakın

canım yaa bu yasadıkların gercek olamaz olmamalı nasıl bi insanmış o e peki geldimi eve bence otele yada kadın sıgınma evlerı var oralara gıdebılırsın
Allah islah etsin diyelim Rabbim yardımcın olsun daha iyi benden degıl demesı hıc olmazsa senden alamaz yavrunu

canım istanbulda yaşıyorsan yaptığı terbiyesizliği yanına bırakma dönmeyeceksen birdaha o eve ,2. el eşya satanları araştır gitmeden çağır eşyaların hepsini sat gitsin geldiği zaman güzel bir cevap olsun üzme kendini hiç umursama kendine dikkat et bebeğinede ,gerekirse polisten yardım iste allaha emanet ol üzülme

saolun önerileriniz için açmıycam zaten kapıyı oda cesaret edemedı geleceksen kapının önünde polis karşılar senı dedım... kimseye beddua etmemiştim bu zamana kadar ama dün bütün gece o kadar kan ağladımkı nasıl bir belayla hayatımı paylaşmışım ne biçim insanya bebek bende dğil diyecek kadar çirkinleşti... koynumda yılanmı besledım ben rüya görüyor gibiyim

güzel kardeşim sıkıntını baştan sona kadar ağlayarak okudum .bende 13 haftalık hamileyim. insan bu dönemde dahada hassas oluyor her nekaadar üzme kendini desemde beyninde herseyi irdeleyecek sıkıntı yapacaksın ama unutma suan içinde senin yasama sımsıkı sarılmana sebep canından can var . sen tek yapman gereken şey bol bol kuran oku namazlarını kıl ve ALLAHIMa sıgın unutmaki ALLAHIN adaleti okadar büyükki sen bile anlamassın bi bakmassın tepetaklak olur . içinde can tasıyan bir anayı kim üzecek olursa bir sekilde cezasını bulacakki bide şükretki anacığın yanında ona sımsıkı sarıl ve biran önce bu ülkeyi terk etmeye bak cükü o adamın gözü dönmüş ondan her kötülük beklenir. ama unutmaki sen sağlam oldukca ayakta dimdikk durdukca sana hiç bir zarar veremez.evladınıda senden alamaz birak esyayı falan da basının gözünün evladının sadakası olsun sen kendini kurtarmaya bak .bide aklıma bişey geldi telefon görüşmelerini kayda al ne olur ne olmaz elinde delil olsun konustukları ilerde ne olur ne olmaz . yaradanım seninle unutma .
dualarımda seninle kardeşim

canım o kadar güzel şeyler yazmışsınkı annemle beraber ağlayarak okuduk ALLAH seninde yavrunu sana bağişlasın sağ salim kucağına almayı nasip etsın... gerçekten şuanda bebeğim olmasaydı hayata sarılıcak bişeyım olmazdı ALLAHIM bana en byük hediyesını verdı... ama insan ister istemez gözyaşlarına engel olamıyor söyledıklerı çinlayı duruyor dün o iğrenç lafı duyunca nasıl tepki verdiğimi şuanda hatırlayamıyorum tek aklımda olan elimde telefonla 2 büklüm yerde olmam kendı helalına kendı namusuna böyle bişey söyleyen adamı nasıl olduda tanıyamadım... bende biran önce uzaklaşmaya çalışıyorum maalesef 1 ekime zar zor ayarlayabildik... bide 1 ekim kocam olacak adamın doğum günü tesadüfe bak, ikimiz ve bebeğimin ultrason resimlerinden hazırlanan albüm hazırlıyordum sipariş bile etmiştim... nerden nereye... eşyalar umrumda değil sırf eger biletımı alamasaydım maddi yönden dolayı, karnımdaki çocukla ve hasta annemle gurbette öylece bırakırmı diye öğrenmeye çalıştım... bırakırmış beni ilgilendirmez yarım saate kadar çik evimden dedi ya... ya gucum olmasaydı öylece sokağamı atıcaktı... ALLAH tan islah etmesını dilemiyorum artık çünkü islah olucak yaratık değil...

aminn güzel kardesim ALLAHIM herkesin evladını kucagına almayı nasip etsin seninkinide evet canım sen dedğimi unutma yaradanıma sıgın .evet anacıgın olmasaydı seni daha zor günler bekliyor olcaktı ama şükürler olsun ki anacıgın yanında bide sen nasıl karnındaki canı düşünüyorsun. annen için sen de aynı candasın o da suan senin için yasıyor o yüzden annenin kıymetini bil ALLAH onu basından eksik etmesin .dediğim gibi onu gözü dönmüş her hakareti her tuhaflıgı bekle .her kim o sözler karşısında senden farklı olmazdı bir kadına yapılan en büyük hakaret namusuna yapılan en ufak kelimedir . o senin namusundan sorumlu değil her kadın ALLAHA sükür kendi namusundan sorumludur. bide 14 aylık evliyim yazmıssın bende 14 aylık evliyim bide dua etki karekteri birden ortaya cıktı ya cocuk dogdugunda cıksaydı ozamn onu korumak daha zor olacaktı. şükürki suan senin içinde ve ALLAHTAN baska rabbim izin vermedikçe hiç kimse onu senden alamaz .ALLAHIM annenede acil sifalar versin size kol kanat gerecek kuvvet versin ALLAHIM O ADAMDAN SENİ biran önce kurtarsın 15 gün kalmıs sabret güzel kardesim kuran-I kerime sıgın bol bol oku bak göreceksin ne güzelliklerle karşılacaksın ve ALLAHIM onu sana gösterecek hersey yoluna girecek.

Allah yardımcınız olsun,ama eşinizin değişmesini beklemeyin..kendinizi ve yavrunuzu kurtardığınıza bakın...o adamla aynı evde kaldığınız her dakika sizin için engel teşkil ediyor...eşinizin şizofreni hastası olduğunu düşünmeden edemedim doğrusu..duyguları düşünceleri karman çorman olmuş ,kendi bile ne hissettiğinin ne yaptığının farkında değil bence...

bir an evvel kurtulun o adamdan..Rabbim evladınızı sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...

Canım kesinlikle o adam senin dik duruşunu hezmedemediği için işi en çirkine vardırarak senin canını yakmak istiyor. Sen dik duruşunu devam ettir bu ona yeter.Hiç de bulaşma. Bırak eşyalar da başında patlasın. Allah a havale et o en güzel cezalandırıcıdır. Bir an önce selametle kurtulmanız için dua ediyorum...

bence eşin kısa süreli bi gel git yaşamış bırakıp gitme ama çokta yüz verme belki 3 hafta sabah akşam beraber olunca kafayı toplar erkek milletinin sağı solu belli olmaz çok fazla dengesizlikleri de vardır birde bakarsın melek kesilir o yaptıklarından eser yok biraz bekle hem kendine hem bebeğine biraz daha dikkat et üzülme sen...

al işte dinle böle hikayeleri sonra doğurursan doğur hadi bakalım ! adam çocuk yapıyo hamile karısına ettiği lafa ya dengesiz midir nedir ! boşver nerde yatarsa yatsın adam olsun önce ağzından çıkanı kulağı duysun çocuk yaparken evlenirken iyi idi ama tövbe tövbe ...

üzülme arkadaşım hayırlı neyse o olsun sen gönlünü yüreğini ferah tut içindeki umutlarını öldürme yazık günah karnındaki sabiyede allah yardımcın olsun dualarım senle

hepsini okudum yasadıklarınız bı kadın ve anne adayı olarak çok zoruma gıttı ama bı arkadas daha soylemıs psikiatr

değilim

ama çok fazla şizofren seri kaTIL ROMANI OKUDUM TİPİK BAŞ karakter davranısları sergılıyor esiniz paranoyak şizofrenı hastası

olabılır bırden fazla kişilik tasıyor olabılır bebeğe zarar verebılmek için size melek gibi de davranabılır sakın yanınıza

yaklastırmayın parasını alın yardımını kabul edın terslemeyın kı nefretı kamçılanmasın gitmiycez burda kalıcaz dıyın

usul usun kaçın ordan ımkanınız var inşallah bı sorun olmadan rahatlıkla çıkarsınız yurt dısına

Daha önceden de okuyup dua etmiştim, daha da çirkinleşmiş o adam, son yazdıklarınızı da okudum. Bol bol dua ediyoruz sizin için. Allah yardımcınız olsun.

ayy ne yapmaya calisiyo bu adam yaaa hamilesin ve sana bunlari yapiyo ogudum ne demek yaa kizlar sanirim bu istatistik dogru erkekler en cok eslerini hamilelik doneminde aldatiyor bi erkek esinden soguduysa baska aciklamasi yokk. Ne yapmayi dusunuyorsun

Daha önceden de okuyup dua etmiştim, daha da çirkinleşmiş o adam, son yazdıklarınızı da okudum. Bol bol dua ediyoruz sizin için. Allah yardımcınız olsun.

ALLAH razi olsun kardeşim şuanda en çok ihtiyacım olan şey benim için yapılan duadır... ne kadar kendimi üzmiycem desemde yüreğim paramparça ve bebeğimi etkilemesıden çok korkuyorum... hergün ariyor adi adam siniriydim o yüzden ağzımdan çikti böyle şeyler canını yakmak istedim aslında öyle değilim diyor... eve geliyim konuşalım diyor böyle bir adamı nasıl eve alıyım atık nasıl güveniyim? ben gittikten sonra gelirsin diyorum bana katil muamelesi yapma diyor öz bebeğini aldırmak isteyen birinin katilden ne farkı var? bana ve bebeğe zarar vermiycğini nerden bilecem? bu kadar çirkin konuşmalardan sonra hangi yüzle gözüme bakıcak bu kadarmi aşağlık adam ben naptım diyor ya? işyerinden patronuna arattırmış yapmayın işten dolayı sinirliydi uzatmayın diyor? siz dedim sinirli olduğunuz zaman eşinize çocuk benden değilmi dersiniz? 5 aylık hamile eşinize sinirli olduğunuz zaman aldırıcaz diye karnına tekme atmayamı çalışırsınız dedim sustu kaldı.... Böyle bir insan için üzülmeye değmez diyorum ama elimde olmuyor be kardeşim daha 1,5 yıllık evliydim ne hayallerim vardı bu kadar emeğe yazık... insanlari tanıyamıyormuşuz o kadar güzel maske takıyorlarmişki... tek denebilecek şey YAZIKLAR OLSUN demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…