Canım benım o kadar şaşırdımki , yazıp yazıp siliyorum soyleyecek birsey bulamıyorum
bir insan bu kadar nasıl değişir nasıl vicdansız olabilir , Allah akıl fikir versin ...
Bende 14aylık evliyim ve evliliğimin ilk gununden beri bebek istiyorum ve ayrıca bende yurt dışından geldim ailem orda kaldı ve ben herkezi karşıma alarak evlendim..
Yazdıklarını sanki benmişim gibi okudum ve o kadar üzüldümki oturup ağladım zorumdan..
Sakın üzme kendini belliki kuyruğu sıkışınca gerçek yüzünü göstermiş , sen herşeyden once bebeğini düşünmek zorundasın ve kesinlikle o insanla barışmayı veya tekrar birleşmeyi düşünme ..
Yaptıgın yorumladan sonra şizofreni olabileceğini düsündüm bende, o insan bebeğini gözden cıkarmış sana dünden zarar verir..
Allah yardımcın olsun , senin icin dua edeceğim , dilerim sorun cıkmadan memleketine dönersin ..
ALLAH razi olsun kardeşim şuanda en çok ihtiyacım olan şey benim için yapılan duadır... ne kadar kendimi üzmiycem desemde yüreğim paramparça ve bebeğimi etkilemesıden çok korkuyorum... hergün ariyor adi adam siniriydim o yüzden ağzımdan çikti böyle şeyler canını yakmak istedim aslında öyle değilim diyor... eve geliyim konuşalım diyor böyle bir adamı nasıl eve alıyım atık nasıl güveniyim? ben gittikten sonra gelirsin diyorum bana katil muamelesi yapma diyor öz bebeğini aldırmak isteyen birinin katilden ne farkı var? bana ve bebeğe zarar vermiycğini nerden bilecem? bu kadar çirkin konuşmalardan sonra hangi yüzle gözüme bakıcak bu kadarmi aşağlık adam ben naptım diyor ya? işyerinden patronuna arattırmış yapmayın işten dolayı sinirliydi uzatmayın diyor? siz dedim sinirli olduğunuz zaman eşinize çocuk benden değilmi dersiniz? 5 aylık hamile eşinize sinirli olduğunuz zaman aldırıcaz diye karnına tekme atmayamı çalışırsınız dedim sustu kaldı.... Böyle bir insan için üzülmeye değmez diyorum ama elimde olmuyor be kardeşim daha 1,5 yıllık evliydim ne hayallerim vardı bu kadar emeğe yazık... insanlari tanıyamıyormuşuz o kadar güzel maske takıyorlarmişki... tek denebilecek şey YAZIKLAR OLSUN demek
ALLAH razi olsun canım RABBİM sanada en kısa zamanda bebek müjdesini verir İNŞALLAH... gerçekten beni en iyi sen anlayabilirsin burda gurbettesın ne akraba ne eş dost kimseyi tanımıyorsun tek güvendiğin kişi çocuğunun babası olucak kişi sana bunları yapsa gerçekten çok ağır... son bombasini söyleyimmi ev sahibini aramış ben artık o evde kalmıyorum kirayida ödemiycem artık ilgilenmiyoum istiyorsanız çikarın demiş.... ev sahibinin eşi aradı oda yakında doğum yapmıştı ben anlamadım sizz hamilesiniz bu durumda nasıl böyle bişey yapar diye hayretler içinde kalmış... yabancılar bile kahroldu istediğiniz kadar kalın yarıdm lazımsa çekinmeden söleyın dediler... kendi eşim beni karnımdaki çocukla dişari atacak kadar vijdansız hayatımda 2 kez gördüğüm insanlar bana yardım etmeye çalışıyorlar...
ALLAH razi olsun canım RABBİM sanada en kısa zamanda bebek müjdesini verir İNŞALLAH... gerçekten beni en iyi sen anlayabilirsin burda gurbettesın ne akraba ne eş dost kimseyi tanımıyorsun tek güvendiğin kişi çocuğunun babası olucak kişi sana bunları yapsa gerçekten çok ağır... son bombasini söyleyimmi ev sahibini aramış ben artık o evde kalmıyorum kirayida ödemiycem artık ilgilenmiyoum istiyorsanız çikarın demiş.... ev sahibinin eşi aradı oda yakında doğum yapmıştı ben anlamadım sizz hamilesiniz bu durumda nasıl böyle bişey yapar diye hayretler içinde kalmış... yabancılar bile kahroldu istediğiniz kadar kalın yarıdm lazımsa çekinmeden söleyın dediler... kendi eşim beni karnımdaki çocukla dişari atacak kadar vijdansız hayatımda 2 kez gördüğüm insanlar bana yardım etmeye çalışıyorlar...
Hakikaten yazıklar olsun. Bebeğime zarar vereceğim diye kendini strese sokma. Allah hiç kimseye başedemeyeceği dert vermezmiş (bebeğin için de geçerli bu durum). Bebeğin ve annen senin en büyük yardımcıların. Umutsuzluğu bir kenara bırak. Belki hayallerinden çok daha güzel bir hayatın olacak. O yüzden bence doğumdan önce gerçek yüzünü görmen iyi olmuş.
Zaten yapabileceği her türlü pisliği yaptı. Bundan sonrası için s.çtı sıvıyor demek lazım. Bence seni yaptığı hiçbirşey şaşırtmasın. Artık kendisine de saygısı kalmayan bir insan o tahminimce. Dün gece eşime anlattım senin durumunu olmaz olsun böyle koca, böyle baba dedi. O da dua edecek senin için canım. İnşallah buradan güzel haberlerini de okuruz.
Evet canım maalesef seni çok iyi anliyorum , insan kendını korumasız ve güçsüz hissediyor başında ana baba olmayınca , severek güvenerek gelmişsin ama karsındakı adam değilmiş değmezmiş ... Ev sahibinden Allah razı olsun eşinin düşünemedıklerını onlar yapmıslar , artık bu işin çivisi çıkmış sen bir an once ordan uzaklaş ve izini kaybettir ... Allah o kocan olacak varlığada akıl fikir versin , kimse kalmayacak bu dunyada er yada gec ölecek işte sen ve bebeğin onunla öbür dunyada yüzleşeceksin , gercek dünyada hakkını alacaksın inşallah .. Bu arada bana cok samimi geldin eminim gerçek hayattada oylesindir ve eminimki sen bebeğini dort dortluk yetıstıreceksın .. seni cok optum cnm kendıne dıkkat et yegenımızede ıyı bak :)
saol canım evet en iyisi biran önce uzaklaşmak zaten 5 gün kaldı gidiyorum... bebeğimi en iyi şekılde yetiştirmek için elımden gelen herşeyı yaparım... tek üzüldüğüm nokta babasız büyümesı bende babasız büyüdüm babası olanlara hep imrenerek baktım o büküklüğü çocuğumunda yaşaması benı kahrediyor... kısmet böyleymış her şerde vardır bir hayır İNŞALLAH sağ salım doğarda en güzel şekılde yetiştiririm.... güzel dileklerın için çok teşekkür ederım ALLAH ne muradın olsa versın biran önce sendende güzel haberler bekliyorum önce testte çift çizgi çıkmasını sonra beta hcg 1000-1500 çıkmasını sonra ultrason resimlerını sonra midem fena bulanıyor napıyım diye konu açmanı :) sonra çok kılo aldım karnımdan yeri göremiyorum demenı sonra bebeğim doğdu diye başlık açmanı :)
saol canım evet en iyisi biran önce uzaklaşmak zaten 5 gün kaldı gidiyorum... bebeğimi en iyi şekılde yetiştirmek için elımden gelen herşeyı yaparım... tek üzüldüğüm nokta babasız büyümesı bende babasız büyüdüm babası olanlara hep imrenerek baktım o büküklüğü çocuğumunda yaşaması benı kahrediyor... kısmet böyleymış her şerde vardır bir hayır İNŞALLAH sağ salım doğarda en güzel şekılde yetiştiririm.... güzel dileklerın için çok teşekkür ederım ALLAH ne muradın olsa versın biran önce sendende güzel haberler bekliyorum önce testte çift çizgi çıkmasını sonra beta hcg 1000-1500 çıkmasını sonra ultrason resimlerını sonra midem fena bulanıyor napıyım diye konu açmanı :) sonra çok kılo aldım karnımdan yeri göremiyorum demenı sonra bebeğim doğdu diye başlık açmanı :)
durumlar dahada zorlaştı pazar günü akşam karnıma birden sancı girdi ve eşime söyledım o gün arabayı arkadaşı almıştı hemen aramasını söyledım zar zor aradı neymış adama ayıp olucakmış ya ben ya çocuğum??? neyse bişekılde getirdi zaynep kamil aciline gittik ordakı doktor kadın alttan muayene yapmak istedi kabul etmedim çünkü ilk hamileliğimde alttan muayenden sonra kanamam olup düşükle sonuçlanmıştı o yüzden korkuyrdum sadece ultrasondan bakın dedim hayır illa alttan yapıcam ondan sonra ultrason dedi orda tartıştım doktorla çiktim başka yere gidelım dedim sadece bunu dediğim için herkesın önünde lan sen doktordan dahami iyi bileceksın istemiyorum lan çocuğu falan ALDIRICAZ demezmı orada kaldım öylece herkes bize bakıyor az kalsa karnıma tekme atıcaktı arkadaşı engelledı... başka doktorada götürmedi direk eve geldik arabadan iner inmez yere yiğildim arkadaşı ilgilendi git kolonya getir dediğini duydum eşime onun için kılımı de kıpırdatmıycam dedi...ambulans çağirdilar beni hastaneye götürdüler tansiyonum yükselmış orda bebeğe bakmak için kadın doğuma götürürlerken eşim yanıma geldı eşim demeyede dilim varmıyor o pis yaratık kulağıma eğildi tüm sesiyle inşallah düşmüştür diye bağirdi tüm hastane taş kesildi... çok şükür bebeğime bişey olmamiş RABBİM bana bağişlamış minik elleriyle bana el salladı. içtiğim sütten zehirlenmişim o yüzden karnıma sancı girmiş kötü bişey yoktu çok şükürki hastaneden çiktiktan sonra arkadaşına şunu al götür eve gelmesın yoksa polis çağiricam dedim tama yenge diyip aldı götürdü ben o günden beri evden dişari çikmiyorum bebeğime zarar vermesinden korkuyorum poliside aradım durumu anlattım kapınıza dayanırsa bizi arayın ekip yollarız hatta korumada talep edebiirsiniz dedi... eve gelmedı ama dün aradı ilkinde yine tehditler etti sonra 1 saat sonra arayıp özür diledi... hangi yüzle aradı bilmiyorum böyle bi vahşi yaratıkla evlendiğime inanamiyorum...ALLAH onun belasını versın o hastanede iki büklüm doktora girerken söyledikleri kulağimin altında çinleyıp duruyor... memleketten annemı çağırdım toparlanmama yardım etsın diye yarn gelıyr... işte böyle alnımda bunları yaşamakta varmış tek sevincim bebeğimin benimle olması...
yukarıdaki yorumumu bu cümleleri okumadan yazmıştım ve bunları okuyunca şoka girdim yanlış anlamayın yalan söylüyorsunz filan demiyorum ama insan olan bunları söyleyemez kanım dondu resmen.................... Allah sizi korumuş:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?