19 haftalık hamileyım eşim direk yüzüme senden soğum dedi :(

Kardesim Rabbim yardimcin olsun. bir nefeste okudum yazdiklarini. cok uzuldum. bol bol dua et.Rabbim seni ve karnindaki o guzel bebegi tum kotuluklerden muhafaza etsin. kocan denmeyi hak etmeyen o adamida Rabbim islah etsin.

arkadaşım konuyu baştan sona kadar her sayfasında ürpererek okudum.rabbim yardımcın olsun inş lütfen yurt dışını çıkcan tarihi falan söyleme haberi olmasın allah daha beterinden korusun.haberi olursa daha kötü şeyler yapar falan allah esirgesin.bende son ayımdayım yavrumla beraber sana ve yavruna çok dua edicem rabbime sığın allah a emenet ol inş.

Canım benım o kadar şaşırdımki , yazıp yazıp siliyorum soyleyecek birsey bulamıyorum
bir insan bu kadar nasıl değişir nasıl vicdansız olabilir , Allah akıl fikir versin ...
Bende 14aylık evliyim ve evliliğimin ilk gununden beri bebek istiyorum ve ayrıca bende yurt dışından geldim ailem orda kaldı ve ben herkezi karşıma alarak evlendim..
Yazdıklarını sanki benmişim gibi okudum ve o kadar üzüldümki oturup ağladım zorumdan..
Sakın üzme kendini belliki kuyruğu sıkışınca gerçek yüzünü göstermiş , sen herşeyden once bebeğini düşünmek zorundasın ve kesinlikle o insanla barışmayı veya tekrar birleşmeyi düşünme ..
Yaptıgın yorumladan sonra şizofreni olabileceğini düsündüm bende, o insan bebeğini gözden cıkarmış sana dünden zarar verir..
Allah yardımcın olsun , senin icin dua edeceğim , dilerim sorun cıkmadan memleketine dönersin ..

yazık bu erkek milletine . türk erkekleri daha ne kadar rezil olucaklar gözümde . gebe eşine senden soğudum diyebilden bir adamcık . yazıklar olsun ..

ALLAH razi olsun canım RABBİM sanada en kısa zamanda bebek müjdesini verir İNŞALLAH... gerçekten beni en iyi sen anlayabilirsin burda gurbettesın ne akraba ne eş dost kimseyi tanımıyorsun tek güvendiğin kişi çocuğunun babası olucak kişi sana bunları yapsa gerçekten çok ağır... son bombasini söyleyimmi ev sahibini aramış ben artık o evde kalmıyorum kirayida ödemiycem artık ilgilenmiyoum istiyorsanız çikarın demiş.... ev sahibinin eşi aradı oda yakında doğum yapmıştı ben anlamadım sizz hamilesiniz bu durumda nasıl böyle bişey yapar diye hayretler içinde kalmış... yabancılar bile kahroldu istediğiniz kadar kalın yarıdm lazımsa çekinmeden söleyın dediler... kendi eşim beni karnımdaki çocukla dişari atacak kadar vijdansız hayatımda 2 kez gördüğüm insanlar bana yardım etmeye çalışıyorlar...

Hakikaten yazıklar olsun. Bebeğime zarar vereceğim diye kendini strese sokma. Allah hiç kimseye başedemeyeceği dert vermezmiş (bebeğin için de geçerli bu durum). Bebeğin ve annen senin en büyük yardımcıların. Umutsuzluğu bir kenara bırak. Belki hayallerinden çok daha güzel bir hayatın olacak. O yüzden bence doğumdan önce gerçek yüzünü görmen iyi olmuş.

Zaten yapabileceği her türlü pisliği yaptı. Bundan sonrası için s.çtı sıvıyor demek lazım. Bence seni yaptığı hiçbirşey şaşırtmasın. Artık kendisine de saygısı kalmayan bir insan o tahminimce. Dün gece eşime anlattım senin durumunu olmaz olsun böyle koca, böyle baba dedi. O da dua edecek senin için canım. İnşallah buradan güzel haberlerini de okuruz.

allah sabır versin. artık iyice yüz göz olmuşsunuz. biran an önce annenizle gitmenizde fayda var. bebeğinizle birlikte hayırlı uzun ömürler. Allah yardımcınız olsun.

Evet canım maalesef seni çok iyi anliyorum , insan kendını korumasız ve güçsüz hissediyor başında ana baba olmayınca , severek güvenerek gelmişsin ama karsındakı adam değilmiş değmezmiş ... Ev sahibinden Allah razı olsun eşinin düşünemedıklerını onlar yapmıslar , artık bu işin çivisi çıkmış sen bir an once ordan uzaklaş ve izini kaybettir ... Allah o kocan olacak varlığada akıl fikir versin , kimse kalmayacak bu dunyada er yada gec ölecek işte sen ve bebeğin onunla öbür dunyada yüzleşeceksin , gercek dünyada hakkını alacaksın inşallah .. Bu arada bana cok samimi geldin eminim gerçek hayattada oylesindir ve eminimki sen bebeğini dort dortluk yetıstıreceksın .. seni cok optum cnm kendıne dıkkat et yegenımızede ıyı bak :)

çok teşekkürler dualarınız için... ben ALLAHın adaletine güveniyorum böyle kalmaz benim gözyaşlarım çektiğim acılar daha dünyaya bile gelmeyen masum bebeğimin hakkı öylece kalmaz en kısa zamanda haberini alırım... herşeyı anlayabilirim boşanmak istese bile anlardım yeterkı adam gibi deseydı artık yapamıycam sorumluluk alamıycam vs.... hepsine tamam derdım böyle çirkinleşmeseydı bebeğim büyüdüğünde babası hakkında güzel şeyler söyleyebilseydim...

saol canım evet en iyisi biran önce uzaklaşmak zaten 5 gün kaldı gidiyorum... bebeğimi en iyi şekılde yetiştirmek için elımden gelen herşeyı yaparım... tek üzüldüğüm nokta babasız büyümesı bende babasız büyüdüm babası olanlara hep imrenerek baktım o büküklüğü çocuğumunda yaşaması benı kahrediyor... kısmet böyleymış her şerde vardır bir hayır İNŞALLAH sağ salım doğarda en güzel şekılde yetiştiririm.... güzel dileklerın için çok teşekkür ederım ALLAH ne muradın olsa versın biran önce sendende güzel haberler bekliyorum önce testte çift çizgi çıkmasını sonra beta hcg 1000-1500 çıkmasını sonra ultrason resimlerını sonra midem fena bulanıyor napıyım diye konu açmanı :) sonra çok kılo aldım karnımdan yeri göremiyorum demenı sonra bebeğim doğdu diye başlık açmanı :)

ALLAH sabır versin,annene,sana ve bebeğinede sağlık..
Rabbime inancımdan ona insan diyorum şuan ama daha ne ile uğraştığının farkında değil sanırım..
Tabi ki çok üzüldüm ama seni azıcık bile olsa anlayabildiğimi sanmıyorum,bu bambaşka bişey..
Ne zaman gideceğini ne yapacağını kimseye söyleme bence,ve ilk işin onun telefonlarını ASLA açmamak olsun,boşuna onu tekrar tekrar dinleyip kendinide miniğinide üzme..Herşeyde bir hayır vardır,erken kurtulman senin ve miniğin için daha hayırlısıymış demek ki..
Baba varlığıyla yanında olan olmuyor zaten,ne babalar biliyoruz ölse mezarı daha çok sevilirdi..
Rabbim seni anneliğe bebeğinide sana emanet etmeyi layık görmüş demek ki..

yaa bütün sayfaları hayretler içinde ve kusura bakmayın ama küfür ederek okudum işyerinde olmasam oturup ağlayacaktım
kıyamam sana kuzum sakın kapıyı falan açma hatta artık telefonlarıda açma ben korktum açıkçası bu adamdan kendine çok dikkat et allaha emanet ol ve ayın 1 inde burdan gider gitmez yazmayı unutma inan aklımız sende kalır

canım butun konuyu okudum rabbım yardımcın olsun allahım sana saglıklı hayırlı bı evlat olmasını nasıp etsın dua et rabbım hep sneınle bızımde dualarımız senınle canım cok üzüldum okudukca

Erkekler marstan kadinlar venusten adli kitapta yazar ki

"Erkekler lastik gibidir ne kadar cekerseniz ve mesafe uzarsa o kadar cabuk biraktiginizda geri doner. "

" Erkekler dertlendiklerinde bir magaraya girerler ve cozum uretene kadar cikmazlar"

ben eminimki sen cok guzel bı anne olacaksın , evet belki sende babasız büyüdün ama nasıl bi duygu oldugunu bıldıgın ıcın cocugunu kendi yasadıklarından pay cıkarıp teselli edersin :)
bu arada cinsiyeti belli mi ? Oy annesinin eli ayağı olacak inşallah tüm kotu gunlerınız geride kalacak ben inanıyorum ,
cok tesekkur ederım canım o guzel dileklerin için bende cok istiyorum kendi bebeğimi taşımak herkez gibi elim karnımda gezmek
Ama dediğin gibi herşeyde vardır bir hayır ..
Allah saglık versin gerisi gelir zaten .

hamilelerin duası kabul olurmuş derler,,çok içten gelerek dua ettim size....... Rabbim büyük bu üzüntünün,acının altından kalakacaksınız istediğiniz gibi evladınızı en iyi şekilde yetiştireceksiniz inşallah.. babasız büyümek zordur eminim ama başında babası olup da hiç bi sorumluluğunu yerine getiremeyen,eşini sevmeyen biriyle yaşamak çok daha zor olacaktır................ Allah yardımcınız olsun

yukarıdaki yorumumu bu cümleleri okumadan yazmıştım ve bunları okuyunca şoka girdim yanlış anlamayın yalan söylüyorsunz filan demiyorum ama insan olan bunları söyleyemez kanım dondu resmen.................... Allah sizi korumuş:26:

dualarınız için çok teşekkür ederım her aklınıza geldiğimde ben ve bebeğim için bol bol dua edin lütfen... dediğiniz gibi insan olan bunları söyemez... sinirliydim ağzımdan çikti demesıde cabası... Ben onu ALLAHA havale ettım... artık önüme bakıcam bebeğimi düşünmek zorundayım her ağlaığımda o kadar huzursuzlanıyorki içimde yer değiştirip duruyor beni hissediyor bir ALLAHsız vicdansız yüzünden miniğimi huzursuz etmıycem... yeni bir sayfa açıyorum hayatımda cesaretlı olmaya çalışıyorum bir o kadarda korkuyorum lütfen dualrınızda beni eksik etmeyın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…