- 18 Eylül 2016
- 491
- 657
- 18
- 44
- Konu Sahibi bercemzeynep
-
Biliyorum canım gitmeyince insanın canı çok sıkılıyor ama biraz sabretsek gidecek.bak ne güzel zayıflayanlar var sabır sabır sabır.ekmeyi hiçmi tüketmiyorsun ekmek azda olsa olmalı 2,3 dl .kaç kilosun canım.Valla canım ben sana yazarım benim çok moralim bozuluyor her gün spor yapıyorum ekemk şeker çikolata tatlı yok çok az gidiyor kilolar sabahları plates yapmaya da başladım ama canım sıkılıyor hep Yaw
Basladigimdan beri ekmek hayatımda yok onun yerine galeta var kilom su an 68 falan yetmiş idi iki kilo anca gitti ama çok moralim bozuluyor işte yaza kadar vermek istiyoeum en az 60 almak istiyorum benBiliyorum canım gitmeyince insanın canı çok sıkılıyor ama biraz sabretsek gidecek.bak ne güzel zayıflayanlar var sabır sabır sabır.ekmeyi hiçmi tüketmiyorsun ekmek azda olsa olmalı 2,3 dl .kaç kilosun canım.
stres yapma gidecek de gitsin diren ,bak ben 94 kiloydum şimdi 75 oldum.daha da gidecek buna inanıyorum arada yenik düşsem de tekrar kalkacam ayağa.Basladigimdan beri ekmek hayatımda yok onun yerine galeta var kilom su an 68 falan yetmiş idi iki kilo anca gitti ama çok moralim bozuluyor işte yaza kadar vermek istiyoeum en az 60 almak istiyorum ben
İnşallah canım bütün istediğim bu zaten inşallah olurstres yapma gidecek de gitsin diren ,bak ben 94 kiloydum şimdi 75 oldum.daha da gidecek buna inanıyorum arada yenik düşsem de tekrar kalkacam ayağa.
Tesekkurler, insallah hepimiz kilolar göruruz.Kolay gelsiinnn benimde hedefim 10 kilo vermek inşallah Ramazan'a kadar 10 olmasa bile 8 olabilir ..biz elimizden geleni yapalım yeterki...bol eksili günlerrr
evet canım biraz sabırlı ol. bide her gün tartılma moralini bozma.her yeni güne daha sabırla başla.ben 94 kiloyken 80 leri görürmüyüm derken şimdi 6 rakamları görmeyi hayal edeyorum.merhabalar bende diyetisyene gidiyorum ama 5 gün oldu hala gr veremedimbu da beni çok üzüyor. Hiç hevesim yok yaa
Allah bağışlasınnn :) şeker tansiyon gibi risklerin oldu dimi hamilelik dönemindebu arada oglum 3 gün sonra 1 yaşına girecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?