19 kg gitti kaldı 10 kg

ne güzel o zaman :) doktor bana vermem gerekiğini söyledi şeker ve tansiyonla ilgili sıkıntılar oluşabilirmiş
bna da etrfımdakiler söyledi hep kilolu kalmışsı n kesin şekerin olur falan die korkmuştum cnm ama olmadı ama kg ver bebek düşünüyosan son zamanlarda nefes bile zor alıon oturup kalkamıon tek sıkıntım buydu benim

Şu an bile zor nefes alıyorum çalıştığım yar 3. katta gün içerisinde wc dahil aşağıya inmem gerekiyor. Çıktığımda baya yoruluyorum. İstiyorum da vermek o kadar zor ki veremedim henüz. İnşallah verebilirim.

ben de 2 haftadır 67-68 arası gidip geliyorum, bir gün eksi görüyorum tartıda, bir gün artı, dün beş buçukta haşlanmış kabak ve yoğurt yedim, yatana kadar sadece kahve içtim hiçbir şey yemedim ve yemekten sonra da 1 saat yürüdüm, 200-300 gr civarı gitmiş, akşam 5-6dan sonra kahve ya da çay hariç bir şey yemeyin birkaç gün, bence direnç kırılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…