19 yaşında evli çocuklu ve mutsuzum :(

Şiddeti yok 3 senedir hiç kıyafet almadık yiyecek icecek te zorla aldırıyorum örnek bulgur alinca hemen yeyipte çıkma diyor
Bak fake değilsen dediklerimi düşün derim aklını başına al...

Çocuğum kres e gidiyor çünkü dil bozukluğu dikkat eksikliği gibi sorunlar var bu yüzden gidiyor yoksa keyfe değil calismiyorum calistirmiyor evden is arıyorum internette bakmadıgim site kalmadı evde nikah sekeri işi için bir yer buldum 100 lira ödeme ile ilk siparisi Göndereceğini söylüyor 100 lirayı nereden bulayim diye düşünüyorum ailem başından attı resmen umurlarinda değilim ailem sahip çıksa bu durumda olmam esimde arkamda kimse olmadığı için bunları yapıyor fake konu diyenler fake konu olsa böyle bi konu olacağını sanmam kim böyle bir konuyu uydurabilir veya bundan benim kazancım ne olur allah aşkına siz yorum yapınca ben parami alıyorum da veya eğlence olsun diye böyle birşey yazayim diye kim der yemin ederim bunların hepsi gerçektir inanan inanmayan saygı duyarim

Burda bir sürü insan öneride bulunmuş ama konu sahibi hiç birine olur demiyor...boşan diyorlar,çalış diyorlar,internetten iş bul diyorlar,açıktan okul bitir,hiç birine evet veya hayır demiyor...

Evet ben bunları dusunemistim doğru haklısın çalısmak okumak benim aklıma hiç gelmemişti ben bunlar yorum yaptım zaten internetten işte 100 lira on ödeme istiyor okusam sınav paraları vs. Vermem diyor calistirmiyor ben bunları yazdım sen okumamissin evet Hayır dememiş diyorsun

Fake değilsin belki ama
Anlatmadığın şeyler var bence
Konu böyle tutarsızken çünkü, insanların sana inanmasını bekleyemezsin.
Bu adamı boşayıp işini gücünü de eline alıp hayatına devam edebilirsin ama sabretmen lazım daha 19 yaşındasın..

Çocuğuna bakabilmek birisi olsa çalışır cocuguma da kendine bakar bu herifide bosardin

Size tecavuz eden adamla evlenmissiniz. Ne olmasini bekliyordunuz ki? O mahluk hapiste olmaliydi sizin yaninizda degil.
Bunu o da anlamistir zaten, ki anlamis üzgün pişman ki anlatacak kimsesi olmadigi icin buraya yaziyor ve burada okuyan herkeste anlamistir.O anda da su halindeki gibi yaninda kimse olmamis ve evleneceksin baska yolu yok diye kizi zorlamis olabilirler.Elestirmeyin eğer bir çözümünüz bir çareniz varsa söyleyin.Onun o anki psikolojisini sartlarini bilemeyiz sonucta.

Öncelikle sakin ol..Güçlü ol.Bir iş bul önce gizlice araştırıp.Sonra akrabalarin dostlarin felan yok mu?Al cocugunu guvendigin birinin yanina sigin ve hemen ise basla.Zaten 2 - 3 aya maasinla kucukte olsa bir eve yerlesirsin.Sadece cesaret isi bu.Hic olmazsa al cocugunu kadin siginma evine git.Orada bir sure kal ve kaldigin surece calis.Calistikca kendinde ki gucu goreceksin ve dava da acacaksin.Bu is sadece guclu olmaya bakar.O adamla olmak zorunda degilsin.Yasin cook genc.Hayat daha yeni basliyor.Belki calisma hayatinda rahata erdiğinde oyle iyi biri cikar ki karsina yasadigin tum kotu gunleri unutturur..Sadece biraz güç birazda cesaret işi.Unutma..

Okurken icim.parcalandi.

Ya ne olur ya, 'ne olur şu genc kizlarimiz 15-16 'yaslarinda sevgili edinmesinler. Cok erken ya..
Haberlerde izlemistim. Kadin erkek resit olmuslar 3 cocuklari var. Adami tutukladilar resit degilken imam nikahi ile evlenmisler diye. '(Bana cok sacma geldi. Seviyorlar birbirleirni koca kadin adam olmuslar 3 cocuklari var kadini koruyacagizndiye iyice magdur ettiler') gariban hirsizliga cikarmis ay aksamdan dogarmis. Adam suclu olsa tutuklamazlar. .bu baska bir meseleydi ama
Istersen hala tutuklatabilirsin. Onlar bile tutuklandi ise tecavuz olmadigi halde senin esinde tutuklanir herhalde.

Kusura bakma da elin armut mu topluyor? Sağlığın sıhhatin yerindeyse kalk çalış, kimseye de minnet etmek zorunda kalma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…