19 yaşında evli çocuklu ve mutsuzum :(

Allah'ın belası... Çalış gizliden evde yap bir şeyler tuhafiyeye vermişsiniz ya benzer şekilde olabilir.. O da olmazsa kadın sığınma evi...

Ayrıca fake diyenler ya öyle değilse konu ve daha çok üzüyorsanız bir insanı hiç düşünüyor musunuz? Bence sağlam bir fake belirtisi yok bu konuda. Böyle şeyler hiç mi olmuyor hayatta. Bayanın anlattıkları üslubu da çok çelişkili gelmedi bana, ha bulmak isteyen bulur o ayrı.
Nickini de çok düşünmeden gayet basit bir isim yazmış site kabul edene kadar da xxxx koymuş olamaz mı? X işareti her yerde anlamlı/anlamsız kullanılan bir işarettir. Her insan uyumlu/uyumsuz diye umursamıyor. Ha bazıları çok belli ediyor kendini o zaman fake konu açmak için sallamış bir şey üye olmuş diyorum ben de ama her basit nicki de böyle ilişkilendiremeyiz.

Not: Fake çıksa bile bu yazdıklarımın arkasındayım.

Sana nasıl tecavüz etti o kısmı biraz anlatsana?

Can'ım katlanmak zorunda mısın? Ailenle Aran Nasıl? Eğitim durumun Nasıl? Ailen sahip çıkarsa evine git boşan o ş...siz heriften..açıktan oku hayatını kazan.çok gençsiniz.

Evde çocuk var,baba çocuğa çok düşkün ona herşeyi alır,ama evde yiyecek bişey yok...hiç inandırıcı gelmedi bana kusura bakma...ne yiyiyor o çocuk...
İnanmıyorsan okuma lütfen .
Zor durumda olan bir kadın mecbur mu kendini sana inandırmaya ?Kapat sayfayı okuma
Bıktım burada her yeni üyeye fake denilmesine
Ne yapsın insanlar sizi inandırmak için önce bir kaç eften püften konu mu açsınlar?
Yeter artık lütfen.

Sana nasıl tecavüz etti o kısmı biraz anlatsana?
tecavüze uğradığı için konu sahibini suçlamaya çalışacaklar da gelmiş. Belki kısa etek giyip akşam dışarı çıkmıştır da haketmiştir başına gelen herşeyi. 16 yaşında sevgili edinmesinler diyenler var. Evet küçük bir yaş ama 22 yaşındaki adamı arayıp benim sevgilim olsun diye peşinden koşarak mı sevgilisi yaptı bu kız? Lütfen böyle bir durumda ne giymiş ne işi varmışçılardan olmayalım.

Yeni de değil..

Canım cok üzüldüm herseyde gözün kalmış.. peko tlf ınternet olayına nasıl musade edıyor buraya nerden giriyorsun? Pekı fixiksel şiddet görüo musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…