- Konu Sahibi yaseminxxx
-
Kusura bakma benim aklıma hiç gelmemişti bu. Bulunduğum durumda olsan böyle diyebilirmiydin acaba ? Calistirmiyor tek çözüm gizlice çalışacağım buna karar verdimKusura bakma da elin armut mu topluyor? Sağlığın sıhhatin yerindeyse kalk çalış, kimseye de minnet etmek zorunda kalma..
Gizlice çalışınca eline ne geçecek? Aldıklarını gizli yiyip gizli mi giyeceksin?Kusura bakma benim aklıma hiç gelmemişti bu. Bulunduğum durumda olsan böyle diyebilirmiydin acaba ? Calistirmiyor tek çözüm gizlice çalışacağım buna karar verdim
Gizlice çalışınca eline ne geçecek? Aldıklarını gizli yiyip gizli mi giyeceksin?
Can'ım katlanmak zorunda mısın? Ailenle Aran Nasıl? Eğitim durumun Nasıl? Ailen sahip çıkarsa evine git boşan o ş...siz heriften..açıktan oku hayatını kazan.çok gençsiniz.Oncelikle okuyanlara teşekkür ederim ve yazma amacım konusabilecegim kimsem yok buraya yazıyorum içimi dökmek amacıyla. .
Evet 16 yaşındaydım zorla sevdiğim kişi bana sahip oldu hamile kaldım aldırmadık 5 aylık hamileydim evlendik istediğim eşyalar bile alinmadi hamileydim giyecek hiç birşeyim yoktu eşim dalga geçerdi giyecek başka bişeyin yokmu çıkar artık şunları diye ama elimden tutup çarşıya götürüp bişeyler almasını beklerdim ben.
Canım bişeyler çekerdi soyleyemezdim söylesem de umursamaz di daha çok zoruma giderdi kendisi de hiç sormadı canının çektiği birsey varmı diye.
Ben doğum yaptım hastanede bile bakıyorum herkes gecelik takımı giyiyor başında bandanalar ben ise bütün hamileligim boyunca giydiğim esofmani.
Eltimde hamileydi o zamanlar eşi dolabı doldurur du meyvelerle yiyeceklerle cebinden ceviz çıkarıp yerdi eşi hamile diye almış özellikle ben de ozenirdim. Üzerinden geçti 3 yıl ama değişen şey sadece geçen seneler oldu suan evde yiyecek birsey bile yok sadece kendi yemek yiyeceği aksamlar ekmek alır eve.
Çocuğuna çok düşkundur ona herseyi alır kres e bile gönderiyor
Bana hiç para vermez bir keresinde 40 tl vermişti birsey için bende gerektiği için harcadım onu alamadim tekrar verirmisin dedim cevabı hemen yedin mi oldu.
Evlendigimden beri hiç mağazaya götürüp hadi bgendigini al demedi bana bayramda bile kendine pantolon almak için girdiği mağaza da bir gömlek istedim almadı suan kendimi uçurumun kenarında gibi hissediyorum artık ağlayacak kadar bile gücüm kalmadı çok çaresizimm
Kızcağız ne yapsın adam çalıştırmıyormuş bi şekilde iş bulup çalışıp sonrada bu adamdan kurtulması lazımGizlice çalışınca eline ne geçecek? Aldıklarını gizli yiyip gizli mi giyeceksin?
İnanmıyorsan okuma lütfen .Evde çocuk var,baba çocuğa çok düşkün ona herşeyi alır,ama evde yiyecek bişey yok...hiç inandırıcı gelmedi bana kusura bakma...ne yiyiyor o çocuk...
tecavüze uğradığı için konu sahibini suçlamaya çalışacaklar da gelmiş. Belki kısa etek giyip akşam dışarı çıkmıştır da haketmiştir başına gelen herşeyi. 16 yaşında sevgili edinmesinler diyenler var. Evet küçük bir yaş ama 22 yaşındaki adamı arayıp benim sevgilim olsun diye peşinden koşarak mı sevgilisi yaptı bu kız? Lütfen böyle bir durumda ne giymiş ne işi varmışçılardan olmayalım.Sana nasıl tecavüz etti o kısmı biraz anlatsana?
İnanmıyorsan okuma lütfen .
Zor durumda olan bir kadın mecbur mu kendini sana inandırmaya ?Kapat sayfayı okuma
Bıktım burada her yeni üyeye fake denilmesine
Ne yapsın insanlar sizi inandırmak için önce bir kaç eften püften konu mu açsınlar?
Yeter artık lütfen.
Ne kadar vicdansizca bu tavrınız. Bir saniye düşünmez misiniz siz hiç? Ya doğruysa ve kalp kırıyorsanız bunun telafisi pek çok şeyden zor.Sana nasıl tecavüz etti o kısmı biraz anlatsana?
Canım cok üzüldüm herseyde gözün kalmış.. peko tlf ınternet olayına nasıl musade edıyor buraya nerden giriyorsun? Pekı fixiksel şiddet görüo musun?
Neden anlatmasini istiyorsunuz? Size göre hatası varsa bu yaşadıklarını hak etmis mi olacak?Sana nasıl tecavüz etti o kısmı biraz anlatsana?
Evet ailem sevgili olduğumuzu biliyordu ve seni kaybetmemek için yaptı dusuncesindeler
Sana nasıl tecavüz etti o kısmı biraz anlatsana?
Oha babanda mi bu düşüncede . Annneni falan geçtim de babanda böyle diyorsa eywah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?