19 yaşında evli çocuklu ve mutsuzum :(

Allah yardımcın olsun canım.
Fake diyenlere şaşırıyorum.
Bence çalışırsan gizli bir şekilde yakalanma riskin var.
Yakalanırsan bu adam Allah muhafaza döver söver daha ileri gider bu günlerini arama sonra.
Bence kadın sığınma evine gidebilirsin boşanma davası açarsın oradan iş buluyorlar kalacak yer ve az bir maaşa bağlıyorlar.

Bilmiyorum ki orası nasıl biryer kesin sahip çıkarmi korkuyorum çok

Ya kızlar kiminizin bu acımasızlığını yahut baktığı pencere eksikliğini gerçekten ankayamıyorum, hayretler içerisinde kalıyorum.

Herkesin yaşantısı anne babası hayatta, okumuş yahut çağdaş kafalı, özgürlükçü bireyler, gelir seviyesi ortalama/üstü,... gibi davranıyorsunuz. Belli ki konu sahibi sevgilisi tarafından zorlanmış, sevdiğin adam sana bunu yaparken ertesi gün birden nefret edemezsin ya kalbin beyninle çelişir ya hani içinde bir yerde belki kırıntısı, düzelir mi umudu kalmış. O, konu sahibinin hisleri. Adamın yaptıkları -önceden sevgisi varsa- artık kalmadığını gösteriyor. Belli ki kızın ailesi de eşinini ailesi de eski kafalı insanlar. Eşi de bildiğin maço erkeklerden. Sizce kadın kafa kaldırınca bu adam çocuğuyla mı tehdit etmez ailesiyle mi? Şimdi bu şekilde yapan insana diklenirsen ne olacağını hiçbiriniz düşünemiyor mu?
Bence alttan alta her planı hazırlayıp maddi manevi hazır hissedip en uygun anda kaçmalı. Ne var ki başka yolu? Kimden destek var ki?

Size ne ya,ben fikrimi belirttim,hakaret mi ettim ne yaptım,inanmamış olma nedenimi de yazdım,konu sahibi de bu doğrultuda cevap verebilir,size ne...

Sizene yahu! Konuyla alakali Bir soru sordum? Cevap vermemiş o zaman yorumda yok : p
Hadi size iyi yardimseverlikler.

Ne desem bilemedim. Hamilelegini 5.ayinda mi öğrendin? E 16 yasindaki cocuk nerden bilsin hamileligi. Cok uzuldum ne desem bilemiyorum. .
En mantiklisi bir iş bulup calisman. Ona da izin vermiyor diyorsun. Pardon ne b.k yiyor o kocan olacak serefsiz. Madem izin vermiyor paşa paşa bakacak hayvan oglu hayvan.
Cok sinirlendigim icin boyle yaziyorum.

Allah yardimcin olsun ne diyim. Insallah bundan sonraki hayatin guzel olur..

Benden 1 yaş büyüksün ve hayatlarımız arasında uçurumlar var.Eğlenmen,okuman,arkadaş edinmen gereken yaşta aile sıfatını haketmeyecek bir evlilik gerçekleştirmişsin.
Herkesin sınavı farklı oluyor elbette ama arkanda ailen olsaydı bunlar olmazdı.
Tecavüzcüyü koruyup kadını suçlamasaydık bınlar olmazdı.
Bunlar böyle uzar gider.Şuan için bil ki ona muhtaç değilsin.Ailen bile olmasa tek başına yaşayabilirsin.Çocuğunu da bu ortam da heba etme.Sığınma evlerine git,işe başla.Korkma lütfen.İnşallah kurtulursun bu esaretten.

işte çocuk yaşta evlenmeyin hatta sevgili bile yapmayın bunun için diyoruz. İki yılda üç yıldabile insanın tüm bakış açısı, hayat görüşü herşiyi değişebiliyor. Hiç kimse kişiliği değişmeden oturmadan bu yola girmese keşke.muhtemelen eşinizin de size bakış açcısı sevgisi herşeyi değişmiş, Daha 19 yaşındasınız sizin yaşınızdakilerin üniversiteye hazırlandığı ve hayatı hakkında karar bile vermekte zorlandığı bir yaşta ..Kendiniz için birşeyler yapmaya başlayın .. iş bulun ve çalışın hayatınızı kazanın.muhtemelen eşinizin de size bakış acısı değişecektir. biraz kendinizide geliştirirsiniz kendinize güveniniz gelir

Çok üzüldüm durumuna.Ama sessiz kalarak bu sorunu çözemezsin.Eşinle adam akıllı konuşman lazım diyet yap ne demek yahu?
Desene hayatım diyetle mi geçecek benim diye?
Ne yap et gir bi işe zaten çocuk kreşe gidiyormuş.Evinin yakınlarında falan bi markete falan girebilirsin artık üçe beşe bakma bi şekilde kazan paranı kocana da verme paranı sakın.İzin vermiyorsa da o zaman benim ihtiyaçlarımı karşıla bıktım artık ben de insanım de.
Gerekirse aldığın maaşı eksik söyle ama birikim yap mutlaka pislik adam.
Hem bi insanın hayatını karart hem de sahip çıkma.
Erkeğim diye gezer bi de böyleler.

Ya bi de bu konu fake ciler bi bitmediniz be bi tükenmediniz.Şu sitede en tiksindiğim tiplersiniz yeminle!!!
Kardeşim gir konuya bak oku sana fake mi geldi saçma mı geldi amaaan de geç ne yazmaya tenezzül ediyorsun?
Hayır konu fake bile olsa sen gelip fake bu yazınca ne oluyor yani daha çok dikkat çekmesini sağlıyorsun aksine yorum yazarak?
Sanki her konuya yorum yapmak gibi bi zorunluluk var şu forumda!!

Hepiniz sagolun bana destek ve Umut oldunuz ve haklısınız benim acilen bir yerden başlamam gerekiyor kalbi güzel insanlar sizlere minnattarim beni anladığınız öneriniz esirgemediginiz başınıza gelmeden de ki inşallah gelmez beni anladığınız için.. teşekkür ederim.
Vicdanı olmayan insanlara da allahım yardım etsin diyorum kimse ne olacağını bilemez olmaz dersin olur düşmem dersin dusersin allah herkesin kalbine göre versin insallah

çalışmak için izin isteme. Bir işe gir çalış,mağaza olur,sekreterlik olur.. az çok deme kendi paranı kazanmaya bak. çocuk kreşe gidiyormuş zaten. paranı biriktir, bu arada dışarıdan lise-üni. okuyabilirsen oku. Paranı biriktirip çalışmaya alışınca da ayrıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…