- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi yaseminxxx
-
Evet hepsi bu düşüncede beni düşünen yok
Allah yardımcın olsun canım.
Fake diyenlere şaşırıyorum.
Bence çalışırsan gizli bir şekilde yakalanma riskin var.
Yakalanırsan bu adam Allah muhafaza döver söver daha ileri gider bu günlerini arama sonra.
Bence kadın sığınma evine gidebilirsin boşanma davası açarsın oradan iş buluyorlar kalacak yer ve az bir maaşa bağlıyorlar.
Olağanüstü evlenme yaşı olduğundan izinle kıyılabiliyor.Şöyle şeyleri duyunca çok üzülüyorum. 16 yaşındayken hangi nikah memuru nikahınızı kıydı?
Bilmiyorum ki orası nasıl biryer kesin sahip çıkarmi korkuyorum çok
Sana nasıl tecavüz etti o kısmı biraz anlatsana?
Size ne ya,ben fikrimi belirttim,hakaret mi ettim ne yaptım,inanmamış olma nedenimi de yazdım,konu sahibi de bu doğrultuda cevap verebilir,size ne...İnanmıyorsan okuma lütfen .
Zor durumda olan bir kadın mecbur mu kendini sana inandırmaya ?Kapat sayfayı okuma
Bıktım burada her yeni üyeye fake denilmesine
Ne yapsın insanlar sizi inandırmak için önce bir kaç eften püften konu mu açsınlar?
Yeter artık lütfen.
Sizene yahu! Konuyla alakali Bir soru sordum? Cevap vermemiş o zaman yorumda yok : p
Hadi size iyi yardimseverlikler.
ozaman agzini acacan. madem calistirmiyorsun benim ihtiyaclarimi karsilkxaksin diyeceksinAilem boşanmama müsade etmezler bu sebepler onlara yetersiz geliyor ise girmeyi çok istiyorum çünkü 5 kurusum yok ama eşim calistimiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?