19 yaşındayım ve 45 yaşında bi adama aşık oldum

Rakı sofrası, birlikte olmak vs bun
+1111111111111 çok haklısın. Dalga geçmek için degil ama yorumunu görünce istemsizce gülesim geldi. Hiç o açıdan bakmamıştım
Yazinin sonunda ne demissin
"Ailemin bu iliskiyi ogrenmesi durumunda ne yaparim"
Demek ki yanlis yapiyorsun,
Yanlistan ne yapmak gerek tatlim
Donmek gerek
Yaptıgım şeyin doğru oldugunu hiçbi zaman savunmadım. Doğru olsaydı burada dertleşme ihtiyacı hissetmezdim emin olun

Aşk ?? Allah ıslah etsin başkada bişey diyemem.....
Olaya o kadar dar bi pencereden bakıyorsunuz ki. Geleceğiniz yok diyebilirsiniz, hak da veririm. O adam size göre değil diyebilirsiniz, yanlış yapıyosun diyebilirsiniz ama aşk olduguna inanmayıp allah ıslah etsin demek? Ha ben yine de "zahmet edip" yorum yazdıgınız için teşekkür ediyorum.

lise sonda evimize gelip gidiyordu yazmışsınız, liseyi ve üniversiteyi yurtlarda geçiren bir insan olarak da tanımlamışsınız kendinizi daha sonra. hangisi doğru, ben tam anlamadım kusura bakmayın.
Özel ders okul dışında verilir. Hocalar yurda gelmez. Haftasonları özel ders için eve geliyordum. Bunu sadece lise 4 te yaptım ama. Önceki üç sene eve ayda bir geldim çoğunlukla

Yavrum, o yaştaki bir adam sana bakıyorsa aşk diye değil sapık olduğu için bakıyordur. Hem de cinsel birliktelik yasamissiniz. daha küçücük bedeninize o adamın elleri nasıl değdi.
Öğretmen olan birisi öğrencisine evladı gözüyle bakar. Bunu kalıp bir cümle olarak söylemiyorum. Gerçekten evladı gibi korur kollar.

Rakı sofrası, birlikte olmak vs bun

Yaptıgım şeyin doğru oldugunu hiçbi zaman savunmadım. Doğru olsaydı burada dertleşme ihtiyacı hissetmezdim emin olun
Akıllı bir kızsın. Geniş açılı düşünmeye çalış. Şimdi üzüleceksin ondan uzaklaşsan ama İnan geleceğini mahvettiğin kadar değil. Duygularına yenilme.

18 yaşını geçmiş birisin. Tabiki kafana göre takılma, sevme hakkın var. İyi biriyse neden olmasın? Tepki gördükçe cevap yazasın geliyor anladım da insanlar fikirlerimi beyan ediyor.
Eğer ilişkini eleştirmelerine katlanamayacaksan, konu açmazdın. Ben senin çok akıllı biri olduğunu anladım. Anlamışsındır karşındaki insanın kişiliğini. Tabi bize üstün körü anlatıyorsun, ifade edemedin ondan. Sana mutluluklar.

Akıllı bir kızsın. Geniş açılı düşünmeye çalış. Şimdi üzüleceksin ondan uzaklaşsan ama İnan geleceğini mahvettiğin kadar değil. Duygularına yenilme.
Duygularıma yenilmemeyi çok isterdim. Bunun bi formülü var mı..

Sen kendini kandırmaya devam et. Çok bilmiş konuşuyorsun herşeyi sen biliyorsun burdaki insanların hepsi senin kötülüğünü istiyor. Ben 32 yaşındayım 45 yaşında adam gelse yok artık napicam koskoca adamı derim sen birde ilişkiye girmissin

Katlanamama gibi bi durum yok kesinlikle. Sadece uzuuun uzun anlatmak istiyorum birilerine ve evet beceremedim. Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için

+1000000
Ben yazacaktım benzerini... şöyle bir 10 sene sonrasını hayal ettiğimde, hayatının olgunluk dönemi geldiğinde kadın olduğunu hissetmek isteyecek, belki çocuk isteyecek yada dans etmek, gezmek isteyecek.
Yanında babası yaşında bir adam?
Mümkün mü Allah aşkına?
Adamın sağı solu dökülecek, hastalığı, bilmem nesi...

N _negerekvar_
Bir de adam sapık değil diyorsun... adam sizinle gelecek planlamıyor, elde edebildi ve kullanabildiğim kadar kullanayım diye bakıyor.
3-4 seneye bir bahane ile şutlar pişmanlığınız ve yaralarınızla kalırsınız.

simdi ben anlamadim. her yoruma "ama yas farki onemli degil, ama cinsellik de onemli degil" vs diyip de niye sikinti varmiscasina buraya konu actin anlamadim. yani senin dert ettigin konu ne tam olarak anlamadim. bence cok konu var da sencesini cozemedim. oyle ogretmenlerden korusun Allah kizimizi colugumuzu cocugumuzu.

Duygularıma yenilmemeyi çok isterdim. Bunun bi formülü var mı..
Sadece birazcık gerçekçi olmak. İletişimi tamamen kesmek ölüm gibi geliyordur şimdi. Biraz sabır ve yaşıtlarınla vakit geçirmenin sonunda ne kadar doğru bir karar olduğunu anlayacaksın. 5 yıl sonra sana da saçma gelecek ve iyi ki kurtulmuşum diyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…