- 24 Temmuz 2017
- 32
- 6
- 1
- 27
- Konu Sahibi _negerekvar_
-
Rakı sofrası, birlikte olmak vs bunAklı başında bir öğretmen öğrencisinin ilgisini farkettiğinde kendini çekip engel olmalı. Bir çok ergen öğrenci öğretmenine aşık olur. Kendi kızı 45 yaşındaki adamla rakı sofrasına gidip arkasından sevgili olsaydı bu kadar saygı duyabilecek miydi o ilişkiye?
+1111111111111 çok haklısın. Dalga geçmek için degil ama yorumunu görünce istemsizce gülesim geldi. Hiç o açıdan bakmamıştım
Yaptıgım şeyin doğru oldugunu hiçbi zaman savunmadım. Doğru olsaydı burada dertleşme ihtiyacı hissetmezdim emin olunYazinin sonunda ne demissin
"Ailemin bu iliskiyi ogrenmesi durumunda ne yaparim"
Demek ki yanlis yapiyorsun,
Yanlistan ne yapmak gerek tatlim
Donmek gerek
Olaya o kadar dar bi pencereden bakıyorsunuz ki. Geleceğiniz yok diyebilirsiniz, hak da veririm. O adam size göre değil diyebilirsiniz, yanlış yapıyosun diyebilirsiniz ama aşk olduguna inanmayıp allah ıslah etsin demek? Ha ben yine de "zahmet edip" yorum yazdıgınız için teşekkür ediyorum.Aşk ?? Allah ıslah etsin başkada bişey diyemem.....
Özel ders okul dışında verilir. Hocalar yurda gelmez. Haftasonları özel ders için eve geliyordum. Bunu sadece lise 4 te yaptım ama. Önceki üç sene eve ayda bir geldim çoğunluklalise sonda evimize gelip gidiyordu yazmışsınız, liseyi ve üniversiteyi yurtlarda geçiren bir insan olarak da tanımlamışsınız kendinizi daha sonra. hangisi doğru, ben tam anlamadım kusura bakmayın.
Çok net diyorum; adam sapık.
Adam dede olacak yaşta kendinden çok küçük biriyle "aşk" yaşıyor. Ama adam normal öyle mi ?
Akıllı bir kızsın. Geniş açılı düşünmeye çalış. Şimdi üzüleceksin ondan uzaklaşsan ama İnan geleceğini mahvettiğin kadar değil. Duygularına yenilme.Rakı sofrası, birlikte olmak vs bun
Yaptıgım şeyin doğru oldugunu hiçbi zaman savunmadım. Doğru olsaydı burada dertleşme ihtiyacı hissetmezdim emin olun
Konu gerçekse kıza yazık göremiyor. Kendini olgun sanıyor. Bir arkadaş da demiş, yaptıklarının sonucuna katlanırken olgunlaşacak asıl.+1
Ergenlikten yeni çıkmış bir kıza bakan 45lik adam sapıktır açık ve net.
Duygularıma yenilmemeyi çok isterdim. Bunun bi formülü var mı..Akıllı bir kızsın. Geniş açılı düşünmeye çalış. Şimdi üzüleceksin ondan uzaklaşsan ama İnan geleceğini mahvettiğin kadar değil. Duygularına yenilme.
+ 10000000000 ,üstelik savunulacak tek bir yanı da yok,bu genç yaşta,yaşına uygun bir dünya adam varken üstelik...Değil tabi, adam diye gezen soytarının teki
Canim dusunsene senin icin hayat yeni basliyor...Hayır evli değil. Boşanmış 5 yıl kadar önce
Katlanamama gibi bi durum yok kesinlikle. Sadece uzuuun uzun anlatmak istiyorum birilerine ve evet beceremedim. Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için18 yaşını geçmiş birisin. Tabiki kafana göre takılma, sevme hakkın var. İyi biriyse neden olmasın? Tepki gördükçe cevap yazasın geliyor anladım da insanlar fikirlerimi beyan ediyor.
Eğer ilişkini eleştirmelerine katlanamayacaksan, konu açmazdın. Ben senin çok akıllı biri olduğunu anladım. Anlamışsındır karşındaki insanın kişiliğini. Tabi bize üstün körü anlatıyorsun, ifade edemedin ondan. Sana mutluluklar.
Hiçbir geleceğiniz yok bunu kabul ediyorsan adamın pili bitene kadar takıl
5 yıl sonra sen ilk arabanı alırsın, o da 50 yaşına gelmiş olur zaten şeker, tansiyon, romatizma için yeni arabanla hastaneye götürür getirirsin artık. Geleceğiniz aynen bu.
Sadece birazcık gerçekçi olmak. İletişimi tamamen kesmek ölüm gibi geliyordur şimdi. Biraz sabır ve yaşıtlarınla vakit geçirmenin sonunda ne kadar doğru bir karar olduğunu anlayacaksın. 5 yıl sonra sana da saçma gelecek ve iyi ki kurtulmuşum diyeceksin.Duygularıma yenilmemeyi çok isterdim. Bunun bi formülü var mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?