merhaba arkadaşlar.ben de sanırım 6.haftama girdim hamilelikte.ama kanamam var.yatmaya çalışıyorum.keseyi gördük çok şükür.hayırlısıyla kalp atışlarını da görürüz inşallah.artmayan hcg değerlerimden sonra tam umudu kestiğim gün değerimin arttını ve keseyi gördük.mucize gibi bişey yani.
slm arkadaşlar bebişleriniz için hazırlıklara başladınız mı neler aldınız ben daha hiç bişi almadım 15+4 günlük hamişim etrafınsözünden dolayı allah korusun bişi olursa daha çok üzülürüsn diyolar o yüüzden sizde bi şeyler var mı... :)
ahhh sorma banada izin vermiyolar bişey almam için uğursuzluk olur diye.ay içim gidiyo neler neler var yaa mümkün olduğunda bebek dükkanlarının yakınından geçmemeye çalışıyorum yoksa içim kalıyo walla dayanılır gibi değil:dance:
günaydın arkadaşlar. dün sabah yaptığım idrar testim pozitif çıktı.sizce ne zaman doktora gitmeliyim.yarın gitsem mantıklı olurmu sizce.kafam çok karıştı ne yapacağımı bilemiyorum.bana yol gösterin lütfen.:uhm:
walla ben de uzman bilir kişi değilim tabi ki de sadece düşükle sonlanan bir önceki gebeliğimden bildiklerim benimkiler tatlicadiarzu
kese için bu hafta erken diye biliyorum ben. zaten doktor bi kese için bi kalp atışı için çağırıp duruyor ilk haftalar. şikayetlerin varsa onları soruyor.sonra aylık kontrollere dönüyor iş.
çok teşekkür ederim canım.inşallah bebeğini sorunsuz bi şekilde kucağına alırsın.yarın gidicem doktora bende. acaba kan verdiğim gün alabilirmiyim sonucu bu konuda bi bilgin var mı?a.s.beni aydınlattığın için çok teşekkür ederim:içelim:
Slm Hamişler.))araniza Yeni Katildim.9+6 Günlük Hamileyim.aşiri Gaz şikayetlerim Var.bir De şeker çikti,diyete Başladim.ara Sira Yuymurtaliklarima Ağri Giriyor,özellikle Ayakta Kalinca,sizlerde De Oldu Mu Bu Sorun??
bende aranıza yeni katıldım belki hamile olmasam bulamıycaktım bu siteyi
bende 6 haftalık hamileyim :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?