ben 2 li test yaptrmak için gittiğimde kalp atışını duydum.12 haftalıktım.ama her doktor aynı mı ya da aynı zmanada mı duyulur pek bilmiyorum yerimseniben
kalp atışları kaçıncı haftada duyuluyor canım bilgin var mı?a.s.
Bebeğin kalbi gebeliğin 21 ci gününden itibaren çalışmaya başlar. Ultrasonla kalp atımlarını 6-6,5 gebelik haftasında net olarak görebiliriz.
internette bi siteden alıntı yaptım arkadaşım .
ebrunver 2li test nedir biraz bilgi verebilirmisin
çok şükür temiz çıkmış.bende aşama aşama tecrübe ediniyorum ikili test yaptırmadan önce internetten okumuştum.İkili test bebeğin içinde yüzdüğü sıvı miktarı.Ense kalınlığıda diyolar.Ne çok fazla ne de az olması iyiymiş.Down sendromu tetkiki için bu testi yapıyolar.Allah'a şükür benim ki temiz çıktı.Hepinizinki de temiz çıkar inşallah.
sağol canım teşekkür ederim.ben daha çömez olduğum için biraz meraklıyım kusura bakam lütfen. 14 haftalık oollana kadar ne gibi tahliller yapıyorlar.sen tecrübelisin.biraz aydınlatırmısın beni:içelim:
çok şükür temiz çıkmış.inşallah bizlerde herhangi problemle karşılaşmayız.sağlıklı bebekler dünyaya getiririz
cetvel yapmak istiyorum ben de. nasıl yaparım yardımcı olurmusun
ARKADAŞLAR yarın hayırlısıyla kalp atışını duymaya gidicem ancak kanamam devam ediyor. sanırım 6 haftalık.sizlerde de kanama var mı?arada kırmızı renkte pıhtı da geldi.düşürdüm mü yoksa haberim yok.
tabi canım.baby-gaga.com dan tickers ı tıklıyorsun karşına çıkan sayfada prgnancy tickers ı tıklıyorsun sonra üst kısımda due date var oraya doğum yapacağın tarihi yazıyorsun fetus şekillerinin üzerine tıklıyorsun alt kısımda çıkan adresi kontrol paneliniz kısmındaki detay bilgilerini düzenleyin kısmının içerisindeki Kilo-Doğum Takip kutusunun içine yapıştırıyorsun.biraz uzun oldu ama yapamazsan bana tahmini doğum tarihini söyle ben sana yapmaya çalışırım tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?