1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

merhaba kızlar bende 14 haftalık hamileyim. hamile olduğumu öğrendiğimde tam 5 haftalıkmışım hiç bir şekilde hissetmedim sadece adet günüm gecikti ve test aldım o şekilde öğrendim ne mide bulantısı ne karın ağrısı ne de başka bi şikayet 14 haftalık oldum ve sorunsuz bi hamilelik geçiriyorum umarım böylede devam eder. sadece fazla kilo aldım hamile kaldığımda 52 kiloydum ve şimdi 56 kiloyum kafamçokkarıştı Allah hayır etsin sonumu birden fazla kilo aldım dur azaltim diyemiyosun bebişim için yemek zorundayım :smiley-cool: sağlıklı olsun diyorum her anne için en önemlisi bu ... bütün annenler hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına alır inşallah bu arada ben cinsiyetini öğrenmedim daha ay sonunda belki belli olur yerimseniben sizlerle paylaşırım yerimseniben

ben de yarın kontrole gidicem. görürüm inş kalp atışlarını bebeğimin....

ben 2 li test yaptrmak için gittiğimde kalp atışını duydum.12 haftalıktım.ama her doktor aynı mı ya da aynı zmanada mı duyulur pek bilmiyorum yerimseniben

kalp atışları kaçıncı haftada duyuluyor canım bilgin var mı?a.s.

Bebeğin kalbi gebeliğin 21 ci gününden itibaren çalışmaya başlar. Ultrasonla kalp atımlarını 6-6,5 gebelik haftasında net olarak görebiliriz.

internette bi siteden alıntı yaptım arkadaşım .

Bebeğin kalbi gebeliğin 21 ci gününden itibaren çalışmaya başlar. Ultrasonla kalp atımlarını 6-6,5 gebelik haftasında net olarak görebiliriz.

internette bi siteden alıntı yaptım arkadaşım .

sağol canım teşekkür ederim.ben daha çömez olduğum için biraz meraklıyım kusura bakam lütfen. 14 haftalık oollana kadar ne gibi tahliller yapıyorlar.sen tecrübelisin.biraz aydınlatırmısın beni:içelim:

ebrunver 2li test nedir biraz bilgi verebilirmisin

bende aşama aşama tecrübe ediniyorum ikili test yaptırmadan önce internetten okumuştum.İkili test bebeğin içinde yüzdüğü sıvı miktarı.Ense kalınlığıda diyolar.Ne çok fazla ne de az olması iyiymiş.Down sendromu tetkiki için bu testi yapıyolar.Allah'a şükür benim ki temiz çıktı.Hepinizinki de temiz çıkar inşallah.

çok şükür temiz çıkmış.inşallah bizlerde herhangi problemle karşılaşmayız.sağlıklı bebekler dünyaya getiririz

ben ikili test için için gittim sadece.kan ve idrar tahlili aldılar.sonucunu 1 hafta sonra aldık.ikili test yaptırmaya gittiğimde folic asit hapını bırakmamı söyledi doktor.onun yerine 2 ayrı hap verdi.vitamin ve demir hapı.onları kullanmaya başladım.hamilelik bitene kadarda onu kullanıcakmışım.ay sonunda gidicem bide kontrole.belki cinsiyetini öğrenebiliriz.:dance:

ben de yeniyim aslında yolun başında ... paylaşımlarımız olur artık burda a.s

cetvel yapmak istiyorum ben de. nasıl yaparım yardımcı olurmusun

tabi canım.baby-gaga.com dan tickers ı tıklıyorsun karşına çıkan sayfada prgnancy tickers ı tıklıyorsun sonra üst kısımda due date var oraya doğum yapacağın tarihi yazıyorsun fetus şekillerinin üzerine tıklıyorsun alt kısımda çıkan adresi kontrol paneliniz kısmındaki detay bilgilerini düzenleyin kısmının içerisindeki Kilo-Doğum Takip kutusunun içine yapıştırıyorsun.biraz uzun oldu ama yapamazsan bana tahmini doğum tarihini söyle ben sana yapmaya çalışırım tatlım.

ARKADAŞLAR yarın hayırlısıyla kalp atışını duymaya gidicem ancak kanamam devam ediyor. sanırım 6 haftalık.sizlerde de kanama var mı?arada kırmızı renkte pıhtı da geldi.düşürdüm mü yoksa haberim yok.

canım doktora gıtmedınmı kanaman ıcın benımde dun az kanamam vardı doktora gıttım 1 gun yatırdılar hastanede vede ıgne verdı dusun tehlıkesıne karsı hap verdı keske doktora gıtseydın

doktorun haberi var zaten .günde 3 kez iğnem var birde ilaveten progestan verdi.yinede kanama devam ediyor.içimde neler oluyor çok meraktayım.hiç sevinemedim şu hamileliğime.ne olcaksa olsun artık.

İnşallah iyidir bebeğin.Dr zaten ultrasonda görür yarın.ama pıhtı olması pek iyi değil canım.Geçmiş olsun.
Benimde hafif pembe az bi kanamam oldu.Dr. a gittim rahimdeydi kanama.Az da olsa düşük ihtimalin var dedi.ben jel kullanıyorum düşüğü önlemek için.Benim kanama küçük ve bebeğe çok yakın değilmiş.Tek tesellim bu.Şimdi dinleniyorum.

Kızlar şimdiki gebelikler hep sorunlu geçiyor,o yüzden kendiinizi yormayın.

Hiç umudum yok ama hadi hayırlısı bakalım.çıkmamış candan ümit kesilmez derler.bu nasıl hamilelik anlayamadım.28 martta hamileliğimi öğrendim.1 nisandan bu yana kanamam var.böyle gebelik duymadım hiç.

canım benim çoook teşekkür ederim.oldu mu bilmiyorum tam bakmadım ama uğraşıp yazdın yinede :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…