1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

nisanurcum haftamız aynı yaşadıklarımız da aynı galiba.benim de dün gece lekelenmem başladı.pembe ve ara ara oluyo.habire ytıyorum ama bilmiyorum çok korkuyorum.zaten daha önce 5 düşük yaşadım.en uzun süren bu oldu.rabbim noluurr meleklerimizi bağışla bize.dilerim lekelenmelerimiz biter canım

Bende 11+2 Im :) SagLıklı bı sekılde hepımız bebeklerımızı kucagımıza alırız ıns :) Allah yardımcımız olsunnnn

Sevgili Nisa77 dün dr. gittim bebişim maşallah çok iyiyymiş kesesinde bi sorun yok dedi dr. bu lekelenmeler rahim 12.haftadan sonra büyümeye başladığı için bebiş onu biraz geriyomuş ve bazı kadınlarda görülürmüş ama kırmızı kan şeklinde olursa o zaman korabilirsin dedi.Çok şükür şimdiye kadar öyle kan falan gelmedi.Ancak genede progestana devam 1 hafta daha içicm.Canını sıkma işallah hepimiz sağlıklı bebeklerimizi alırız kucağımıza bu arada ben hiç kilo almadım şimdi ye kadar 11+0 olanla kaç kilo aldınız?

arkadaşlar bilenleriniz wardır bend edün aldım hamiş haberimi :) 5 haftalıkmış ama daha doktora gitmedim acaba gitsem bebişimle ilgili bişiler görebilcekmiyim??? benim kasıklarımda ağrı war we göğsüm acıyo yemek yiyorm doyuyorum ama bitiminde tok olduğumu bile bile açmış gibi hissediyorum düşünün sabah sabah 3 poğaça yedim bitti we olsa 3 tane daha yiyecekmişim gibi gelio

nisanurcum saol canım.ben de dr a gittim hala kalbi atıyodu.derin bir ohh çektim.ama dr söylemedi lekelenmelerin sebebini.sadece yat dinlen geçmezse hastaneye yatırırız seni dedi.ama biraz rahatladım sen bu sebebi söyleyince.inşallah bebişlerimize bişey olmaz.ben hiç kilo almadım 1 kilo kaybım var.ama şuan bulantım falan yok.herhalde başlarız kilo almaya.ben de 11,1 im.dilerim herkes sorunsuz hamilelikler geçirir

selam kızlar bende salı günü hamile olduğumu öğrendim regli günüm24 şubattı hesabıma göre 4hafta 6 günlük hamileyim.ara ara kasıklarım ağrıyo ama çok kısa sürüyor.doktoru aradım 10günsonra gel dedi.neden okadar geç dedi acaba bileniniz var mı?keseyi net görebilmek içinmi?bi de ilk muayenede neler oluyo biri anlatırsa çok sevinirim çok merak ediyorummmm

hepiniz hamişlikleri hayırlı olsun kesenin ve kalp atışının en net görüldüğü hafta 6 hafta ve sonrası canım o yüzden on gün sonra gel demiş.bir fasülyden bile daha küçük bebişini ve kalp atışlarını görüceksin inşallah.bu arada dafidaff şimdiden 3 er pohaça falan allah sonunu hayretsinlaelaelaelaelaesaglıkla alın bebişlerinizi kucağınıza.

canım bende gittiğimde doktor 10 gün sonra gel dedi kan idrar testi yapıyolar bide ultrasonla bakıyolar kese için göremezlerse alttan bakıyolar ben kanda hamile olduğumu öğrenince 7. haftamda gittim doktorun gel demesinden 1 hafta daha geçirdim hem keseyi hemde kalbi gördüm canım sorunsuz hamilelikler geçirmen dileklerimle

sağol canım sanada inşallah ben doktorun dediği zaman gidersem 6+2 olucam herhalde görünür ozaman dimi?

selam hamişler ;

bende çok yeniyim henüz 5hafta 2 günlük hamileyim yürümeye dahi korkuyorum bişey olacakmış gibi geliyorr,
süreki açlık hissediyorum özellikle sabahları midem kazınacakmış gibi oluyor ve bugece ilk defa mide bulantısı oldu kendime gülüyorum daha çok yeni mide bulantıları için psikolojik mi yoksa yediklerim mi dokundu diyee haa bu arada wc yee yatak atacağım sürekli ordayım çünkü çok sık idrara çıkıyorum sizdede aynı mıı

Son düzenleme:
arkadaşlar ben 5. haftanın ilk günündeyim. bugün doktora gittim ve aslında benim tam göremediğim doktorumun gösterdiği bebişimin ilk halini gördük. çok mutluyum. benim tek sorunun arada sırada gelen bel ağrıları. inşallah bi sıkıntı yoktur. tecrübesi olan varsa yazsın lütfen. bu arada maden suyunun zararını duyan oldumu onu da merak ediyorum.

hamileliğin hayırlı olsun canı inş sorunsuz sağlıklı hamilelik geçiririz kalp atışlarını duyabildin mi bebeğinin

bu arada meden suyu magnezyum içerdiği için yararlı olduğunu duymuştum zararlımı mıymış ?

teşekkür ederim öncelikle. kalp atışları için 10 gün bekleyeceğiz. inş. onu da görür ve duyarız. maden suyunun düşük sebebi olduğunu söyledi bi yakınım ama teyit ettiremedim daha kimseye. doktora da soramadım. bitkisel çaylar konusunda bağırsakları çalıştırdığı için uyardı. ıhlamur hariç.

canım bende akut kabızlık sorunu var ve tüpbebekle hamile kaldım bekleme süresinde sürekli kabızlık çkiyordum be tv de bi kadın doğ.uzmanı dr hamilelerde kesinlikle bitki çayları içilmesin kabızlık problemi olanlar tarçın ve zencefili sıcak suda 5 dk demledikten sonra süzüp içsinler dedi neye hangisine inanacağımızı bilemiyoruzz walla

ben biraz nette araştırdım dikkatli kullanmak gerekiyormuş.mesela kimyon reyhan rahim kasılmasına sebep olduğu yazıyordu.ne kadarı etkili oda meçhul

sonucu yazmammı hiç?merak etmeyin ama taa 8nisanda gidicem üfff beklemek çok zor ya sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…