merb ben 10+5 im geçen haftaya kadar bebişim hiç sorun çıkarmadı bana ne çok bulantı ne de ağrı çalışma tempomu hiç düşürmedim hem evde hem de dışarda ama yeter dedi galiba bebişim 1 hafta önce llekelenme başladı dr.gittim düşük tehtidi olabilrir dedi ve 10 gün rapor verdi bi da progestan ilacını günde 3 defa içiyorum ama bi haftadar hegün lekelenme oluyo ve artık ben kafayı yiycem tuvelete bile gitmekten korkuyorum.böyle şeyler yaşayanlar varsa yazsın LÜTFEN!
Sevgili Nisa77 dün dr. gittim bebişim maşallah çok iyiyymiş kesesinde bi sorun yok dedi dr. bu lekelenmeler rahim 12.haftadan sonra büyümeye başladığı için bebiş onu biraz geriyomuş ve bazı kadınlarda görülürmüş ama kırmızı kan şeklinde olursa o zaman korabilirsin dedi.Çok şükür şimdiye kadar öyle kan falan gelmedi.Ancak genede progestana devam 1 hafta daha içicm.Canını sıkma işallah hepimiz sağlıklı bebeklerimizi alırız kucağımıza bu arada ben hiç kilo almadım şimdi ye kadar 11+0 olanla kaç kilo aldınız?
selam kızlar bende salı günü hamile olduğumu öğrendim regli günüm24 şubattı hesabıma göre 4hafta 6 günlük hamileyim.ara ara kasıklarım ağrıyo ama çok kısa sürüyor.doktoru aradım 10günsonra gel dedi.neden okadar geç dedi acaba bileniniz var mı?keseyi net görebilmek içinmi?bi de ilk muayenede neler oluyo biri anlatırsa çok sevinirim çok merak ediyorummmm
sağol canım sanada inşallah ben doktorun dediği zaman gidersem 6+2 olucam herhalde görünür ozaman dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?