1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

Slm Hamişler.))araniza Yeni Katildim.9+6 Günlük Hamileyim.aşiri Gaz şikayetlerim Var.bir De şeker çikti,diyete Başladim.ara Sira Yuymurtaliklarima Ağri Giriyor,özellikle Ayakta Kalinca,sizlerde De Oldu Mu Bu Sorun??

tebrık ederım canım bende 16 haftalık hamıleyım şekerle başım dertte dıkkat et yuksek çıktıysa bebeğe zararı var aranızda şeker hastasıyken doğum yapan varmı yardımına ihtıyacım var

herkese günaydınnnn... bende 16 haftalık hamişim... rabbim hepinimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin...
hayırlı olsun bebişin aysim hayırlı sağlıklı hamişler diliyorum...

sibelnil geçmiş olsun bende de gaz şikayeti oluyodu o haftalar ama şu an azaldı kasıklarla özellikle sol tarafıma banada sancı giriyo hala bebeğe bağlı o birazda... inş. şekerinde yoluna girer biraz dikkat edersen düşer şekerin ve bebiğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına alamk nasip etsin... ve tüm hamiş annelerine...

bende 8 haftalık hamileyim kızlar sürekli şööle olurmu bööle olurmu kafaya takmamaya çalışıyorum ama evhamlı bi yapım var.sibelcim ben değil ama kuzenimde şeker çıktı diyetle sorunsuz geçirdi hamileliğini ve doğumunu da sağlıkla yaptı şu an 2 yaşında oğlu var ve yeniden hamile ve bunda ööle bi sorunu yok dr nun dediklerinden dışarı çıkma inşallah hepimiz sorunsuz hamilelikler yaşarız ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allahım.hayırlı evlatlar olurlar inşallah amin...

kübra saol tatlım sen büyütmüşün baksana maşallah.minecim aynıyız sanırım seninle bende 8 hafta 3 günlüküm hayırlısı bakalım

Slm Hamişler.))araniza Yeni Katildim.9+6 Günlük Hamileyim.aşiri Gaz şikayetlerim Var.bir De şeker çikti,diyete Başladim.ara Sira Yuymurtaliklarima Ağri Giriyor,özellikle Ayakta Kalinca,sizlerde De Oldu Mu Bu Sorun??

canım hoş geldin allah tamamına erdirsin gaz şikayeti ben de de var ağrıya gelince kendini çok yorma ve dinlen kendine ve bebişine iyi bak

benim 6.haftam ve kasıkları çok ağrıyo adet olcakmışım gibi ama normalmiş üşütmemek lazım

merhaba kızlar bende 12hafta 5 günlük hamileyim 9. haftadan sonra mide bulantılarım başladı şimdi hafifledi .Cinsiyetini öğrenen varmı ben 14.haftada kontrole gideceğim doktor tahminde bulunurmu sizce çok ama çok merak ediyorum birde şimdiye kadar kilo aldınız mı?Çok kilo alacağım diye ödüm patlıyor 10 kilodan fazla almak istemiyorum zayıf biri değilim çünkü..a.s.

arkadaşlar merhaba.6 haftalıkken karnınız ağrımış mıydı?ve gaz şikayetiniz var mıydı?

Gaz şikayetim yok ama karnımda müthiş derecede şişlik var,sindirim problemi yaşıyorum heralde ondan.mide bulantısından doğru dürüst bişey de yiyemiyorum ama neden bu kadar oluyor bilmiyorum. yine mide bulantısından su içemiyorum,neredeyse hiç yani,onun da etkisi olabilir diye düşünüyorum:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…