slm kızlar bende 7 haftalık hamileyim buarada sizin ilk tahlillerde beta hcg niz kaç çıktı benim 4 hafta 3 günlük iken 5300 cıktı herkes cok yüksek dedi daha doktora soramadım bu konuda bilgisi olan varsa lütfen beni aydınlatsın bi sorun yoktur dimi cogul gebelik yok ona ultrasonda baktılar hadi cok öptüm
Hayırlı olsun canım. Çift yumurta ikizi mi? Allah tamamına erdirsin.
selam kızlar bende 8 haftalık hamileyimm vee takvim nası yapılıyo yardım istiyom
Hayırlı olsun destina. Aşağıdaki linke giriyorsun. Karşına direk takvim çıkıyor. Orada ' due date' yazan kutuya muhtemel doğum tarihini yazıyorsun. sonra takvimin yanında ' get my ticker' yazan kutucuğa tıkladığında senin takvimin oluşuyor. Ha arada da ' YES , I KNOW ABOUT CORD BLOOD BANKING- now take me to my ticker ' yazısı çıkıyor önce ona tıklıyorsun. sonra takviminin altında HTML formatında yazılmış 3 kutu oluyor. ilk kutunun ikinci satırında
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev???pr___.png kısmını copy yapıyorsun. bu sayfayla işin bitiyor.
Kontrol paneline geliyorsun, içerik detayını düzenleye tıklıyorsun. Orada en altta 'Kilo ve ve doğum tarihi takip çizelgelsi' yazan kutucuğa takvimini yapıştırıp kaydediyorsun. işte bu kadar.
Link : http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php
merhaba bende 4 hafta 5 günlük hamileyim:dance:selam bayanlar yeni hamileler tatlı anne adayları gelin herşeyimizi burda paylaşalım birbirimize yardımcı olalım bebeklerimizin gelişmelerini yazalım insan bu dönemde herşeyden korkuyo birbirimize destek olalım ben daha yolun çok başındayım bu hafta sonu bebeğim 1aylık olcak ve doktora gitcem çok heyecanlıyım bütün gelişmelerimide burdan yazıcam hadi gelin burasıda bizim mekanımız olsun hadi birbirimizi yalnız bırakmayalım Allah hepimizin yardımcısı olsunaman hiç birimize nazar deymesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?