1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

slm kızlar bende 7 haftalık hamileyim buarada sizin ilk tahlillerde beta hcg niz kaç çıktı benim 4 hafta 3 günlük iken 5300 cıktı herkes cok yüksek dedi daha doktora soramadım bu konuda bilgisi olan varsa lütfen beni aydınlatsın bi sorun yoktur dimi cogul gebelik yok ona ultrasonda baktılar hadi cok öptüm

slm canım bende 12 haftalık hamileyim bende 4 hafta 3 günlükken öğrenmiştim hamile olduğumu benim beta hcg değerim 2380 çıkmıştı gerçekten yüksek seninki ama bu belki daha büyük olduğundandır. sanırım 2 günde 2ye katlayarak çoğalıyor diye biliyorum yanlış hatırlıyorda olabilirim ama gebeliğin bir kaçgün daha fazladır sanırım. Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsina.s.

ya kızlar benide aranıza alın lütfen bende 4 haftalık hamileyim keseyi gördük Allahtam doktor bebekte nokta gibi ama net görmem için 10 , 15 gün sonra gel dedi neyse bu arada kahverengi siyah kananam oldu gittiğimde hersey normal böle kanamalar olur dedi dinleneceksin dedi progestan ve rahimi rahtalatıcı fitil verdi şimdi ben bu zmanı nasıl geciricem okuyorum kahverengi akıntım oldu bebegim ölmüş felan dıyorlar kafayı yicem bundan önce bi limyasal gebeliğim olmusutu bunun için 15 ay bekledim napıcam korkuyorum bişeler söleyin yaaa

kavuniçi canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun ben de 13 haftalık hamileyim
doktorun korkulacak birşey yok demiş sen de kendine dikkat et tatlım fazla yorma kendini ağır birşey sakın kaldırma..bunlara dikkat et hiçbirşey olmaz Allahın izniyle içini ferah tut canım sevgiler..

anadolu kızı cnm verdiğin bilgi için cok tesekkür ederim cnm ddiğin gibi 2 günde 1 iki katına cıkıyomus belki 4 hafta 6 günlük falandır ve o zaman senin degerinle uyuşuyo cnm sendemi öğretmensin cnm?bu arada umarım heres saglıklı bebekleri kucagına alır cok öptüm cnm bide bu degr herkeste değişiklik gösteriyodur tabi öptümmm

merhabalar Allah herkese kolaylık versin.inşallah hamileliklerimiz kolay geçer.benimki epey zorlu geçiyor.bulantılar devam ediyor.16 haftalık hamileyim.

benim 6+2 oldu arkadaşlar hamişliğim, belim çok hafif kalınlaşmaya başladı sanırım bir pantolonumun içine zor sığdım biraz önce sırnaşık şey hamişliğim rahat geçiyor halsizlik, ve uyuma isteği var, bulantım var ama çok şükür kusma falan yok çok hafif yani. Haftaya pazartesi kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz, sabırsızlanıyorum doğrusu. Allah hamiş olan arkadaşlara sağlıkla bebeklerini doğurmayı nasip etsin, hamiş olmayanlara ve isteyenlere de en kısa zamanda hamiş olmayı nasip etsin

mrb hamişler.ben de 9+1 im sabırsızlıkla bekliyorum bebişimi hissedeceğim günleri:))bence çok stres yapmayın lekelenmeler bende de oldu 5-7 hafta arası kasık ağrımda oldu dr.rapor vereyim dediği halde istemedim Allad nasip ederse olur tabi daha dikkatli olmalıyız ama vesveseye gerek yok bence benim bulantım da fazla olmadı işe giderken çantamı yiyecekle dolduruyorm çok çabukmidem kazınıyo o kadar Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin

selam arkadaslar bende 5 hafta 2 gunluk hamıleyım vede yarın doktora gıdıcem sızce bebegımın kalp atıslarını gorebılırmıyım

Merhaba Tatlı Melek. Hamileliğin hayırlı olsun. daha kalp atışlarını göremezsin. Ben de aynı haftada gittiğimde sadece kese gözüküyordu bebek bile belli olmuyor daha. şu anda ben de 7 haftalık hamileyim. haftaya doktor kontrolüm var inşallah o zaman kalp atışlarını görürüm bebeğimin. 7-8 haftalıkken kalp atışları belli oluyor sanırım.

ben de 6 haftalık hamileyim.ikiz annesiyim inşallah.arada aniden sancılarım oluyor.onun dışında iyiyim.ama çalışamıyorum,doktor dinlenmemi söyledi.ama çok korkuyorum.henüz alışamadım ani hareketlerde bulunabiliyorum bazen.
birde yemek fazla yiyemiyorum bu aralar.eşimde çok ısrarcı yemem konusunda.sütü hiç sevmiyorum çok zor içiyorum.

arkadaşlar size bişi sorucam 6 haftalık gittiğimde kalp atışalrını doktorum görmüştü ama bugün 8. haftada gittim bebek günü gününe gelişmiş ama kalp atışlarını göremiyorum yarın gel doppler ultrasonda bakıcaz dedi doktorum çook endişeliyim buna benzer bir durum yaşayan ya da duyan oldu mu???????????????

selam kızlar bende 8 haftalık hamileyimm vee takvim nası yapılıyo yardım istiyom

Hayırlı olsun destina. Aşağıdaki linke giriyorsun. Karşına direk takvim çıkıyor. Orada ' due date' yazan kutuya muhtemel doğum tarihini yazıyorsun. sonra takvimin yanında ' get my ticker' yazan kutucuğa tıkladığında senin takvimin oluşuyor. Ha arada da ' YES , I KNOW ABOUT CORD BLOOD BANKING- now take me to my ticker ' yazısı çıkıyor önce ona tıklıyorsun. sonra takviminin altında HTML formatında yazılmış 3 kutu oluyor. ilk kutunun ikinci satırında
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev???pr___.png kısmını copy yapıyorsun. bu sayfayla işin bitiyor.
Kontrol paneline geliyorsun, içerik detayını düzenleye tıklıyorsun. Orada en altta 'Kilo ve ve doğum tarihi takip çizelgelsi' yazan kutucuğa takvimini yapıştırıp kaydediyorsun. işte bu kadar.

Link : http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php

slm kızlar bende 7+3 günlük hamileyim ve bu ilk bebeğim tek sıkıntım bulantılarım 6.haftada dr. a gittik kalp atışlarını gördüm 12. haftada tekrar gidicez ikili test için allah hepimizin yardımcısı olsun

olmuyor canım öyle ya ben denedim ama benmi yapamıyorum acaba bende takvim falan gözükmüyor çünkü.neyse yinede bilgin için sağol

merhaba bende 4 hafta 5 günlük hamileyim
size bir soru sorucam benim kese boyutu 7 mm çıktı normal mi?

merb ben 10+5 im geçen haftaya kadar bebişim hiç sorun çıkarmadı bana ne çok bulantı ne de ağrı çalışma tempomu hiç düşürmedim hem evde hem de dışarda ama yeter dedi galiba bebişim 1 hafta önce llekelenme başladı dr.gittim düşük tehtidi olabilrir dedi ve 10 gün rapor verdi bi da progestan ilacını günde 3 defa içiyorum ama bi haftadar hegün lekelenme oluyo ve artık ben kafayı yiycem tuvelete bile gitmekten korkuyorum.böyle şeyler yaşayanlar varsa yazsın LÜTFEN!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…