- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
Hiç umudum yok ama hadi hayırlısı bakalım.çıkmamış candan ümit kesilmez derler.bu nasıl hamilelik anlayamadım.28 martta hamileliğimi öğrendim.1 nisandan bu yana kanamam var.böyle gebelik duymadım hiç.
Canım benim hiç kafanı yorma ben 14 haftanın içindeyim koyu lekelenmelerim 1 ay önce başladı hemen progestana başladık ara ara rapor verdi dr ama işe başlamamın 2. gününde kanama oldu senhem de baya bi kanama rahimdeki kasılmalardan dolayı oluyomuş serum ve igneden snra karnımdaki o gerginlik ve yanma geçti doğrusu ben kanamadan önce 2 gün karnımda aşırı bi gerilme ye özellikle yan yatınca batma hisstediyodum dr.kanamanın plesantanın altında olduğunu ve çocuğun zarar görmediğini söyleyip 30gün rapor verdi.Şimdi çok şükür 4 gündür leke falan kesildi benden de öyle pıhtı falan geliyodu onlar içierde olan ufak kanamaların beklemesinden oluyomuş benimki gibi bi kanama olmadan korkma tabi allah kimseye yaşatmasın çok zor ama çok şükür şimdi ikimiz de iyiyiz yani senin gibi hamilelik yaşayan bi sürü kişi var dua et ve stres girmemeye çalış
öpüyorum
canım benim çoook teşekkür ederim.oldu mu bilmiyorum tam bakmadım ama uğraşıp yazdın yinede :içelim:
merhabalar, bende hamile olduğumu yeni öğrendim. 4+4 günlük. daha doktora gitmedim cuma günü gideceğim. kasıklarımda bazen ağrı oluyor. umarım bir sorun yoktur! lütfen bunun normal olduğunu söyleyin. çok korkuyorum
Hiç umudum yok ama hadi hayırlısı bakalım.çıkmamış candan ümit kesilmez derler.bu nasıl hamilelik anlayamadım.28 martta hamileliğimi öğrendim.1 nisandan bu yana kanamam var.böyle gebelik duymadım hiç.
merhabalar, bende hamile olduğumu yeni öğrendim. 4+4 günlük. daha doktora gitmedim cuma günü gideceğim. kasıklarımda bazen ağrı oluyor. umarım bir sorun yoktur! lütfen bunun normal olduğunu söyleyin. çok korkuyorum
selam bende yeni anne olucam inşallah
daha 4 hafta 2 günlük bi bebek haberi aldım ve çok sevindim
bundan sonra hep birlikte olalım ve destek verelim birbiriveee bebek isteyen herkese allah en kısa zmanda nasip etsin:))
merhaba arkadaşlar
ben de 12+1 haftalık gebeyim bu 3. hamileliğim.Biri 11 diğeri 6 yaşında 2 Kızım var.Kadınlar Kulubünü uzun zamandır takip ediyorum.Bütün anne adaylarına sağlıcakla bir gebelik dönemi geçirmelerini temenni ediyorum.a.s.
kızlar günaydın ben çok uyuyorum çalıştığım için erken kalkmam gerekiyor ama yataktan çıkamıyorum.sizde de böyle bişey varmı.ve olanlar bu uyku hali n zaman geçer.
sabah eşimi uğurlamak ve kahvaltı hazırlamak için 6 buçukta kalkıyorum. ama gündüzleri 4 saati bulduğu oluyor uykularımın,kafamı kaldıramıyorum. uyumadan da kendime gelemiyorum walla.
sorma canım ya bende 6 da kalkıyorum. bıraksalar 24 saat uyurum yani. inanki esnemekten ağzım yırtılcak die ödüm patlıyo :sm_confused:ne yapıcam bilmiyorum :1no2:senağlama
boşveer.Allah devasız dert vermsin tatlım. uyuyarak halledebileceğimiz bir problemimiz (!) var. ne güzel di mi :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?