1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

Bende de hafif pembemsi az bi kanama olmuştu.Bende de batma olunca ben birşeylerin ters gittiğini anladım.
Dr.a gittik kanama bebeğe çok yakın değil ve az olduğu için sevindik.Ama az da olsa düşük riski var dedi.Böyle kanamalara batmalara dikkat etmek lazım.
Progestan jel kullanıyorum ve raporluyum bu hafta.

merhabalar, bende hamile olduğumu yeni öğrendim. 4+4 günlük. daha doktora gitmedim cuma günü gideceğim. kasıklarımda bazen ağrı oluyor. umarım bir sorun yoktur! lütfen bunun normal olduğunu söyleyin. çok korkuyorum

hayırlı olsun canım.inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin. bende 5+2yim benimde kasıklarımda ağrı oluyor doktorum normal olduğunu söyledi.ama sen yinede bir an önce doktora git.

arkadasımın kanaması 1.5 ay sürmüş.progestan kullanmış.istirahat vs derkenşimdi bebeği 6aylık ve kucağında...

kasık ağrısı normaldir canım merak etme. zaten ultrasona girince bile görünüyor kasıklarda ağrı olunca. kesenin üzerine baskı olduğu anlaşılıyor. zamanla geçer zaten endişelenme. bol bol dinlen...

çok teşekkür ederim arkadaşlar. içim rahatladı. doktora gideceğim randevum cuma günü. iyiki görmüşüm forumda bu başlığı. aynı durumda olan arkadaşlarla konuşmak çok rahatlatıcı :)))))

selam bende yeni anne olucam inşallah
daha 4 hafta 2 günlük bi bebek haberi aldım ve çok sevindim
bundan sonra hep birlikte olalım ve destek verelim birbiriveee bebek isteyen herkese allah en kısa zmanda nasip etsin:))

gözünaydın özlemcik :)
ne güzel anı günlerde anne olacağız :) yaşadıklarımızı burda paylaşırız. Birbirimize destek oluruz :)

selam bende yeni anne olucam inşallah
daha 4 hafta 2 günlük bi bebek haberi aldım ve çok sevindim
bundan sonra hep birlikte olalım ve destek verelim birbiriveee bebek isteyen herkese allah en kısa zmanda nasip etsin:))

Allah hayırlı uğurlu etsin inş bebeğini. hepimizi sağlıkla kavuştursun inş bebeklerimize.. a.s.

merhaba arkadaşlar
ben de 12+1 haftalık gebeyim bu 3. hamileliğim.Biri 11 diğeri 6 yaşında 2 Kızım var.Kadınlar Kulubünü uzun zamandır takip ediyorum.Bütün anne adaylarına sağlıcakla bir gebelik dönemi geçirmelerini temenni ediyorum.
a.s.

bende yarın doktora gidicem ilk defa görücem bebişimi ultrasonda 6+5 gün kalp atışları belli olurmu acaba uff heycan yaptım yaa nasıl sabah olucak sırnaşık şey

Allah hayırlı etsin. ne güzel ilk 3 ayı da atlatmışsına.s

kızlar günaydın ben çok uyuyorum çalıştığım için erken kalkmam gerekiyor ama yataktan çıkamıyorum.sizde de böyle bişey varmı.ve olanlar bu uyku hali n zaman geçer.

kızlar günaydın ben çok uyuyorum çalıştığım için erken kalkmam gerekiyor ama yataktan çıkamıyorum.sizde de böyle bişey varmı.ve olanlar bu uyku hali n zaman geçer.

sabah eşimi uğurlamak ve kahvaltı hazırlamak için 6 buçukta kalkıyorum. ama gündüzleri 4 saati bulduğu oluyor uykularımın,kafamı kaldıramıyorum. uyumadan da kendime gelemiyorum walla.

sabah eşimi uğurlamak ve kahvaltı hazırlamak için 6 buçukta kalkıyorum. ama gündüzleri 4 saati bulduğu oluyor uykularımın,kafamı kaldıramıyorum. uyumadan da kendime gelemiyorum walla.

sorma canım ya bende 6 da kalkıyorum. bıraksalar 24 saat uyurum yani. inanki esnemekten ağzım yırtılcak die ödüm patlıyo :sm_confused:ne yapıcam bilmiyorum :1no2:senağlama

sorma canım ya bende 6 da kalkıyorum. bıraksalar 24 saat uyurum yani. inanki esnemekten ağzım yırtılcak die ödüm patlıyo :sm_confused:ne yapıcam bilmiyorum :1no2:senağlama

boşveer.Allah devasız dert vermsin tatlım. uyuyarak halledebileceğimiz bir problemimiz (!) var. ne güzel di mi :teselli:

boşveer.Allah devasız dert vermsin tatlım. uyuyarak halledebileceğimiz bir problemimiz (!) var. ne güzel di mi :teselli:

haklısın canım allah başka dert vermesin. evde olsam problem yok ama iş yerinde baya zor oluyor. sende iştahsızlık oldu mu a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…