1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

haklısın canım allah başka dert vermesin. evde olsam problem yok ama iş yerinde baya zor oluyor. sende iştahsızlık oldu mu a.s.

aslında iştahım cok açıktı benim. ama işte 2 haftadır midem bulandığı için,su dahi içemiyorum. akşam yemeklerinde bir çorba içiyorum. sabah da peynir ekmek, o kadar. kilo bile vermiş olabilirim. senin nasıl canım..

bende daha yeni başladı canım bi kaç gündür iştahım yok ve mide bulantılarım var.hemde yediklerimin tadını alamıyorum su bile acı gibi geliyor bana.yemekte istiyorum bebeğin gelişimi için ama yiyemiyorum inşallah bi problem olmaz bebişte.

bi süre sonra geçer diye ümit edip ben de dert etmiyorum yememeyi. sütü deli gibi seven ve hamilelik öncesinde bile hergün içen biri olmama rağmen şimdi onu bile ağzıma süremiyorum. bence geçicek,geçmezse artık o zaman zorlamak lazım yemek için heralde..

ben 3 ay önce bir düşük geçirdim o yüzden ek ilaçlar da verdi doktor.

folbiol kullanıyorum folik asit için.

düşüğü engellemek için progestan kullanıyorum günde 3 tane,bir tane de bebe aspirini iç dedi,belki düşük kan pıhtılaşmasından olmuştur diye.. walla bir de bende zehirli guatr var,bir tane de onun ilacı var. hatta bi de mide bulantım olursa bide o. oldu mu sana bi ton ilaç. sen neler kullanıyorsun..

ya kızlar bende hiç hamişlik belirtileri yok yaw ne mide bulantısı sadece akşamları biraz erken yatıyom ne zaman başlar acep gerçi ikinci hamileliklerde pek bulantı filan olmuyomuş

ay çokmuş yaa ben sadece folic plus kullanıyorum.yarın tekrar gdicem doktora belki baska ek ilaçlar verir.sen bebişinin kalp atışlarını gördün mü?

ay çokmuş yaa ben sadece folic plus kullanıyorum.yarın tekrar gdicem doktora belki baska ek ilaçlar verir.sen bebişinin kalp atışlarını gördün mü?

ya benim düşükten ve guatrdan kaynaklanan özel durumum var,seninkisi daha iyi merak etme.en az ilaç en güzeli zaten.

Ben salı gittim kontrole,keseyi falan da gördüm. nefesimi tutunca da titreşim hafif hissedilebiliyordu. kalp atışı var dedi doktor. rahat bir nefes aldım,çok şükür.sen naptın,yen gideceksin heralde.

ya kızlar bende hiç hamişlik belirtileri yok yaw ne mide bulantısı sadece akşamları biraz erken yatıyom ne zaman başlar acep gerçi ikinci hamileliklerde pek bulantı filan olmuyomuş

bende 5. haftada başladı bulantılar falan. faha önce düşükle sonuçlanan hamileliğimde hiç bir şey yoktu. bazılarında böyle geçermiş. senin de öyle olur inş. ama var ya ben o zaman doktora,hamile olduğumu hissedemiyorum hiç,demiştim. ne kadar zor olsa da ben bu durumu tercih ediyorum

ya benim ilk çocuğumu doğurmadan önce 3 hamileliğim düşükle sonuçlandı gerçi şu an dr gitmedim bugün gidecem 5+1 gözüküyo ama dr tam olarak söyler ne kadarlık olduğunu internetteki hesaptan 2 gün daha geride gözüküyomuş drun hesabı bakalım hayırlısı aklıma kötü bişey getirmek istemiyorum dediğim gibi bazı kişilerde ilk hamilelikte mide bulantısı oluyomuş ikincilerde bişey olmuyomuş benim oğlumda 9 aya kadar mide bulantısı vardı

sen aklına kötü bişey getirme ya.. zaten inan o zaman daha zor geçiyor hamilelik. hem psikolojik hem de fiziki olarak,ben bunu anladım..

Allah sağlık sıhhat versin sana ve bebeğine inş..

sen aklına kötü bişey getirme ya.. zaten inan o zaman daha zor geçiyor hamilelik. hem psikolojik hem de fiziki olarak,ben bunu anladım..

Allah sağlık sıhhat versin sana ve bebeğine inş..

ya sen günün geçtikten kaç gün sonra dr gittin cnm benim bugün daha 4 gün filan geçti ben günümden 2 gün önce test yaptım pozitif cıktı yani 6 gündür biliyom hamiş olduğumu testi yaptıktan 2 gün sonra bidaha yaptım emin olmak için pozitifti yine acaba erkeni gidiyom dr en azından diyomki ilaç filan verir belki

ben günüm geçtikten iki gün sonra test yaptım ve pozitif cıktı. ama daha yeni düşük yaşadığım için eşim de ben de çok hevesi kırılmış haldeydik. ve doktora gitmedik,hem biraz daha belli olsun,bir gidişte hepsini görürüz,kalp atışını da vesaire diye. iyi de yaptık bence,yoksa cok stress olacaktık. l6 haftalıktı ben doktora gittiğimde,ilk öğrendiğimde ise daha 4. hafta dolmamıştı. cok bilinçli bir davranış değil ama bizim içimizden böyle geldi bu sefer...

hemen gitmeyeceksen bile folik asite başla hemen.zaten biliyorsun hamile olmadan bile başlıyor insanlar kullanmaya. folbiol alabilirsin.

yok canım geçen hafta gitmiştim.bu 2.gidişim olacak.

günaydın arkadaşlar.
cumartesi günü doktora gittim. 5+4 günlük hamileyim. ultrasında 2 kese gözüktü :) belki çoğul gebelik belkide biri kanama alanı olabilirmiş. 2 hafta sonra kesin belli olacak. bakalım büyük bir sabırsızlıkla o günü bekliyoruz :)

aman da mana ne heyecam verici haberler bunlar ya.. Allah gönlünüze göre versin inş a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…