1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

Hadi gözün adın.senin ailende yada eşinin ailesinde ikiz var mı?

Canım merhaba bende foruma yeni üye oldum. 16 haftalık hamileyim benim de ilk 3 ayda hiç bulantım ve aşermem olmadı halsizlik ve uyku halide 3 aydan sonra kalmıyor şu anda çok enerji doluyum. Ve bende tam bir tatlı delisiyken şimdi kayısı çağlası istiyorum.

selam canım bende şimdi ikizlerime hamileyim... bende ilk olarak 6+6 günlükken gittiğimde iki kese vardı birinde bebek ve kalp atışı diğeri ise çok küçüktü doktor gelişebilirde küçülebilirde dedi açıkcası gelişeceğine pek ihtimal vermedi çünki kesenin içinde hiç bişey görünmüyordu.. 2 hafta sonunda dün kontrele gittik ikinci kesede gelişmiş ve bebişin kalp atışlarınıda gördük benim bebişlerin aralarında bir hafta var dr. öyle hesapladı..senin içinde hayırlısı neyse o olsun...
arkadaşlar hepimize sorunsuz bir gebelik ve sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı diliyorum...

:1rolleyes::1rolleyes: çok güzel bir haber. inşallah benimde ikizlerim olur. sabırszlıkla bekliyorum doktora gideceğim günü.
çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için. iyi bak kendine ve bebişlere :)

bizim ailede de var ikiz annem ikiz doğurdu halamda aynen eşimin tarafındada ikizler var ama ben 1 tane doğurdum ikiz değildi şimdi hamişim ondada tek kese gözüktü aslında bende olma ihtimali vardı aman tek yeter bence ben ewdekiyle baş edemiyom zaten şimdi ikiz olursa düşünemiyom hakkımızda hayırlısı rabbim herkezin gönlüne göre versin

kizlar Selam Herkese. Aranizda Geç Döllenme Olayi Yaşayan Varmi. Benim Hesabima Göre 6+3 Hamileyim Dün Doktora Gittim 5 Haftalik Hamile çiktim. Sadece Kese Göründü Kalp Atişi Bu Haftada Duyulmaz Dedi. Başina Gelen Oldumuu

illa ki ultrasonda cıkan tarihle yaptığımız hesaptaki tarih arasında bi oynama oluyor.biraz daha büyüyünce netleşir. dert edilecek bir şey yok..

Bennde 9 haftalık oldum, daha önümüzde çok yol var herşey yolunda gider inşallah,
Allah tüm hamilelelere kolay doğumlar ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah...

Hepimize hayuırlı olsun kızlar.sonunda hayallerimiz gerçekleşiyo umarım hepimiz sağlıklı bir gebelik geçirir ve bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız.
Bu arada bende 7,5 haftalık hamişim.Allahıma çok şükürler olsun.
Kendinize ve bebişlere çoook iyi bakın.a.s.

merhaba bayanlar hepinizin bebekleri hayırlı olsun.:teytey:ben henüz hamile değilim önce bilinçlenmek istiyorum bu konuda çok büyük sorumluluk :uhm:bunun hakkını vermek istiyorum bunun için araştırıyorum okuyup notlar alıyorum kulaklarım hep dr.söylediklerimde çevremden edindiğim bilgilerde.CADIARZUsizlerle de paylaşmak isterim.hepinize şiddetle tavsiye edeceğim bir kitap var öyle güzel ki okudukça aklımdaki içimdeki kaygılar uzaklaşıyor beni anneliğe bir adım daha yaklaştırıyor her sayfasında.kitabın adı 'hoşgeldin bebeğim'açev'in hazırlattığı bir kitap ve joker mağazalarında satılıyor.hatta ücretsiz veriliyor hepiniz alın ve acele edin. 5000 adetle sınırlıymış çünkü.

Merhaba kısslar benimde 5 haftalık bir tüp bebişim var pazartesi ultrasona girdim 10 gün sonra kalp atışları için gidicem... benim karnım çok acıkıyor ama hiçbirşey yiyemiyorum özelliklede yemem gereken vitaminli şeyleri allahım hepimizin bebişlerini korusun.

selam arkadaşlar bende 9haftalık hamileyim yavaş yavaş hamileliği yaşamaya başlıyorum kimseyi bu duygudan mahrum etmesin

selam arkadaşlar bende 9haftalık hamileyim yavaş yavaş hamileliği yaşamaya başlıyorum allah kimseyi bu duygudan mahrum etmesin

bende 6 haftalık gittiğimde doktor kalp atışlarını görmemişti 10gün sonra gittiğimde gördü ultrasonla benim hesabım arasında 3 gün oynuyor bende şuan 10 haftalık hamileyim. allah tüm hamilelerin çocukların kucaklarına almalarını nasip etsin.

bende 6 haftalık gittiğimde doktor kalp atışlarını görmemişti 10gün sonra gittiğimde gördü ultrasonla benim hesabım arasında 3 gün oynuyor bende şuan 10 haftalık hamileyim. allah tüm hamilelerin çocukların kucaklarına almalarını nasip etsin.

kıslar bende yeni anne olanlardanım daha 4+6 haftalık hamileyim galiba herkes ekşili yiyor hepimizi kızımı olacak nedir :)
bulantı halsizlik uyku açlık en büyük problemlerim.Allah hepimiz yardım etsin umarım burda hep güzellikleri paylaşırız bebeklermiz ve biz hep saglıklı oluruz.öpüldünüz kocaman

ilk aylar ya biraz da bulantıdan dolayı oluyor galiba bu ekşi tuzlu yeme olayı. zamnala anlaşılır heralde şakkıdı

bende 14+4 haftalık hamişim ama sanki ben değil başkası hamileymiş gibi ne midem bulanıyor nede aş eriyorum yani eskisi gibiyim.allh hepimize bu kutsal yolda yardım etsin, güzel güzel geçirip bebelerimizi hayırlısıyla kucağımıza alalım kızlarr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…