günaydın arkadaşlar.
cumartesi günü doktora gittim. 5+4 günlük hamileyim. ultrasında 2 kese gözüktü :) belki çoğul gebelik belkide biri kanama alanı olabilirmiş. 2 hafta sonra kesin belli olacak. bakalım büyük bir sabırsızlıkla o günü bekliyoruz :)
Hadi gözün adın.senin ailende yada eşinin ailesinde ikiz var mı?
evet canım. benim anneannem 3 kere ikiz doğurmuş :)
Canım merhaba bende foruma yeni üye oldum. 16 haftalık hamileyim benim de ilk 3 ayda hiç bulantım ve aşermem olmadı halsizlik ve uyku halide 3 aydan sonra kalmıyor şu anda çok enerji doluyum. Ve bende tam bir tatlı delisiyken şimdi kayısı çağlası istiyorum.Sizde ne gibi belirtiler var?Benim bulantım aşermem yok.Belkide daha erken olduğu için yoktur.Çok uyuyorum ama.Hep halsiz ve uykuluyum.Birde sık acıkıyorum ama eskiye göre iştahım azaldı.En önemli belirtide tatlı delisi olmama rağmen tatlı yemiyorum canım çekmiyor.Hep ekşili kısır yemek istiyorum:)
selam canım bende şimdi ikizlerime hamileyim... bende ilk olarak 6+6 günlükken gittiğimde iki kese vardı birinde bebek ve kalp atışı diğeri ise çok küçüktü doktor gelişebilirde küçülebilirde dedi açıkcası gelişeceğine pek ihtimal vermedi çünki kesenin içinde hiç bişey görünmüyordu.. 2 hafta sonunda dün kontrele gittik ikinci kesede gelişmiş ve bebişin kalp atışlarınıda gördük benim bebişlerin aralarında bir hafta var dr. öyle hesapladı..senin içinde hayırlısı neyse o olsun...günaydın arkadaşlar.
cumartesi günü doktora gittim. 5+4 günlük hamileyim. ultrasında 2 kese gözüktü :) belki çoğul gebelik belkide biri kanama alanı olabilirmiş. 2 hafta sonra kesin belli olacak. bakalım büyük bir sabırsızlıkla o günü bekliyoruz :)
selam canım bende şimdi ikizlerime hamileyim... bende ilk olarak 6+6 günlükken gittiğimde iki kese vardı birinde bebek ve kalp atışı diğeri ise çok küçüktü doktor gelişebilirde küçülebilirde dedi açıkcası gelişeceğine pek ihtimal vermedi çünki kesenin içinde hiç bişey görünmüyordu.. 2 hafta sonunda dün kontrele gittik ikinci kesede gelişmiş ve bebişin kalp atışlarınıda gördük benim bebişlerin aralarında bir hafta var dr. öyle hesapladı..senin içinde hayırlısı neyse o olsun...
arkadaşlar hepimize sorunsuz bir gebelik ve sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı diliyorum...
Bennde 9 haftalık oldum, daha önümüzde çok yol var herşey yolunda gider inşallah,
Allah tüm hamilelelere kolay doğumlar ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah...
kıslar bende yeni anne olanlardanım daha 4+6 haftalık hamileyim galiba herkes ekşili yiyor hepimizi kızımı olacak nedir :)
bulantı halsizlik uyku açlık en büyük problemlerim.Allah hepimiz yardım etsin umarım burda hep güzellikleri paylaşırız bebeklermiz ve biz hep saglıklı oluruz.öpüldünüz kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?