Merhaba, ben 20 günlük hamileyim ve 2 hafta sonra 12 mayısta kontrole gidecem kalp atışları için bakalım hayırlısı hepimiz için, aynı şeyleri yaşıyoruz 2 kilo verdim, bulantım hafifde olsa var, halsizlik az var sersemlik var, ben hiç acıkamıyorum yemek saatlerimde yiyorum zorluyorum kendimi, bende ttatlı delisiydim ama meyve bile yiyemiyorum tatlı diye, düşünün turşu istiyorum devamlı:))))iyi olur inş.
meraba arkadaslar.bende 6 haftalik hamileyim.cuma günü kontrole gidicem tekrar.bakalim bebisimin kalp atisini duyacakmiyiz..cok heyecanliyim.benimde asermem yok mide bulantim daha yok.belki yeni diye.burda birbirimize destek olalim arkadaslar.her ayrintiyi yazalimm..hepimize saglikli bebişler:)
bende 15+1 haftalığım. ama hafta sonundan beri sağ alt kasığımda bi ağrı var misafirlerim vardı yoruldum heralde.. sizde de oldumu? Allah tüm hamişlerin yardımcısı olsun..
arkadaslar bugun camasırımda hafif bi kahverengi leke vardı çok korktum kötu bişi olmaz dimii
bende 15+1 haftalığım. ama hafta sonundan beri sağ alt kasığımda bi ağrı var misafirlerim vardı yoruldum heralde.. sizde de oldumu? Allah tüm hamişlerin yardımcısı olsun..
merhaba bende ikinci hamileligim idrar testi ok ptesi randevu aldim doktorda kan testi ok dedimi icim rahatlicak netten yaptigim hesapta 4+4 bu gun insallah sorunsuz sag salim alirim kucagima . Birde oglum var 4,5 yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?