1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

slm güzel anne adaylari bende 6 haftalik hamileyim..cok sakiniyorum herseyden..su 3 ay bi gecseydi..bilgilerini paylasin olurmu..kucak dolusu sevgiler..

hepinizi tek tek tebrik eidyorum ne mutlu Allah isteeyen herkese nasip etsin bende 13 hafta 4 günlük hamileyim
Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

slm arkadaslar bende 12 haftalık hamileyim.Allah hepimize saglıklı bebekler nasip etsin inş.

kızlar bende 11+2 günlük hamişim ama bende uyuyamıyorum ama artık uyumak istiyorum cok yaramaz olacak sanırım gündüz hic bir şeyim yok gece oldumu başlıyo kasıklarımda agrılar ve bulantılar.allah hepimizin yardımcısı olsun yeterki saglıklı olsunlar degil mi

Merhaba, ben 20 günlük hamileyim ve 2 hafta sonra 12 mayısta kontrole gidecem kalp atışları için bakalım hayırlısı hepimiz için, aynı şeyleri yaşıyoruz 2 kilo verdim, bulantım hafifde olsa var, halsizlik az var sersemlik var, ben hiç acıkamıyorum yemek saatlerimde yiyorum zorluyorum kendimi, bende ttatlı delisiydim ama meyve bile yiyemiyorum tatlı diye, düşünün turşu istiyorum devamlı:))))iyi olur inş.

hayırlı olsun canım.. tebrik ederim. seni a.s.

Slmm Bende 12hft + 3 Günlük üçüzlere Micro Ile Hamile Kaldim ..bende 8 Mayisda 4. Defa Kontrole Gidicem Bakalim Bebişlerim Durumu Nasil En Son Gittiğimde Herşey Yolundaydi Bakalim Hayirlisi Ve Sağliklisi Ile Kucağimizada Aliriz Inşalah Ben Ve Bütün Hamişlerr Allah Kolaylik Versin ..ben De Daha Hiç Kilo Almadin Yani En Azinda 10 Gün öncesine Kadar Ama Göbeğim Hamile Kalmadan önceki Göbek 3 Ay Bitti Hamişlikgöbeğimi Daaha Tam Kestiremedim ...
Kendinize Iyi Bakin ....

canlarım hepinize rahat mutlu sağlıklı hamilelikler diliyorum
bende 11+3 haftalık hamişim
heyecanınızı paylaşıyorum ve bu mucizenin tadını çıkarın diyorum
sevgiler...

meraba arkadaslar.bende 6 haftalik hamileyim.cuma günü kontrole gidicem tekrar.bakalim bebisimin kalp atisini duyacakmiyiz..cok heyecanliyim.benimde asermem yok mide bulantim daha yok.belki yeni diye.burda birbirimize destek olalim arkadaslar.her ayrintiyi yazalimm..hepimize saglikli bebişler:)

ararlık 2008 anneleri başlığına geleblirsin canım...

bende 15+1 haftalığım. ama hafta sonundan beri sağ alt kasığımda bi ağrı var misafirlerim vardı yoruldum heralde.. sizde de oldumu? Allah tüm hamişlerin yardımcısı olsun..

bende 15+1 haftalığım. ama hafta sonundan beri sağ alt kasığımda bi ağrı var misafirlerim vardı yoruldum heralde.. sizde de oldumu? Allah tüm hamişlerin yardımcısı olsun..

yorulunca bende de oluyor. aman dikkat et. etrafındakiler de anlayış gösterirler heralde sana,çok yorma kendini..

arkadaslar bugun camasırımda hafif bi kahverengi leke vardı çok korktum kötu bişi olmaz dimii

Son düzenleme:
arkadaslar bugun camasırımda hafif bi kahverengi leke vardı çok korktum kötu bişi olmaz dimii

sonradan kanamaya çevirirse o kötü işte- Allah korosun tabi-

doktorunu hemen ara ya da mümkünse git bence. nasıl bir korku oluyor ben biliyoru. gecen cuma akşamı benim de biraz kanama oldu,sabaha kadar ağladım.Allah iyi sonuçlara ulaştırsın inş hepimizi...

selam ben de 9 hafta 5 günlük hamileyim...hamileyeim ama hic bir belirti yok bulanti kusma yok..uyku hali var saat 5 gibi o kadar..bir de canim hic yemek yapmak istemiyor.bu da bir belirti sanirim))

benimde 3ay bitti bugünlerde bendede olmaya başladı.eskidende ayakta kalınca yorulunca oluyordu....normal heralde canım

merhaba bende ikinci hamileligim idrar testi ok ptesi randevu aldim doktorda kan testi ok dedimi icim rahatlicak netten yaptigim hesapta 4+4 bu gun insallah sorunsuz sag salim alirim kucagima . Birde oglum var 4,5 yasinda

merhaba bende ikinci hamileligim idrar testi ok ptesi randevu aldim doktorda kan testi ok dedimi icim rahatlicak netten yaptigim hesapta 4+4 bu gun insallah sorunsuz sag salim alirim kucagima . Birde oglum var 4,5 yasinda

Hayılrı olsun canım hamileliğin....

merhaba bende birşey sormak istiyorum adet ayın üçünde olacak ama şimdiden lekelenme oluyorum.ama göğüsyerim acığyor,göğöüs çevremde kabarmalar oldu.Lekelenme olması normal mi ya da hamile değilmiyim sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…