meraba bende 10+5 haftalık hamileyim kızlar allah herkese nasip etsin bu arada
hamilelik çizelgelerimiz nereyedur
bende 6haftalık hamileyim 2.5 yıl bekledim
ya kızlar bana kimse cavap yazmıcakmı şuan 6haftalığım doktora 1hafta sonra gitcem yani bebişim
7haftalık olcam bebeğimi görebilcekmiyım ne kadar olcak cvp yazarsanız çok sevinirim
Merhaba arkadaşlar ben de 10+ 3 günlük hamişim..
bulantım çok az oldu sabahları, yavaş yavaş geçiyor çok şükür..
cher arkadaşım gibi tedirgin oluyorum ; bulantılar sağlılklı bebişin belirtisi deniyor
ama her bünye bir değil ki bazı bayanlar sorunsuz geçiriyor ve bebişleri de sağlıklı dünyaya geliyor..
herkese hayırlı hamişlikler ve sağlıklı bebişler..
canım bende 12 haftalık hamişim.benim hiç mide bulantılarım olmadı.sen nerden duydun mide bulantıları saglıklı bebek habercisi diye.endişelendim şimdi.
boşver canım ya endişelenme.. ben açıkçası bunu dile getiren arkadasa baya kızdım,böyle bir şey söyleyip de insanları tedirgin etmenin bir manası yok bence. hem gerçekten bünye meselesi. annemin ne bende ne de kardeşimde en ufak bir bulantısı olmamış. bende de bir anormallik yok diye biliyorum ben tatlicadiarzu
sen içini rahat tut ve ne güzel mide bulantın yok diye şükret,hatta bize hava at şakkıdı
sevgiler a.s.
slm kızlar bende bugün 9+5 oldum , yanlız bugün iş yerimde çok yoruldum ve malesef ağır kaldırdım , göbişimin üstünde garip bir ağrı var ayaga kalkınca dahada çoğalıyo, ya korkuyorum bir şey olmuşmudur((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?