1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

meraba bende 10+5 haftalık hamileyim kızlar allah herkese nasip etsin bu arada
hamilelik çizelgelerimiz nereyedur

ya kızlar bana kimse cavap yazmıcakmı şuan 6haftalığım doktora 1hafta sonra gitcem yani bebişim
7haftalık olcam bebeğimi görebilcekmiyım ne kadar olcak cvp yazarsanız çok sevinirim

canım 7 haftalık rahatlıkla gözükür gözükmezse altan bakar.kalp atışını dinlerken sakin ol benim kalbim yerinden çıkacaktı agladım.

kızlar ayın 6sında randevum var ense kalınlıgına bakılacak Allah hepimize saglıklı bebişler nasip etsin inş.

canım bende 12 haftalık hamişim.benim hiç mide bulantılarım olmadı.sen nerden duydun mide bulantıları saglıklı bebek habercisi diye.endişelendim şimdi.

canım bende 12 haftalık hamişim.benim hiç mide bulantılarım olmadı.sen nerden duydun mide bulantıları saglıklı bebek habercisi diye.endişelendim şimdi.

boşver canım ya endişelenme.. ben açıkçası bunu dile getiren arkadasa baya kızdım,böyle bir şey söyleyip de insanları tedirgin etmenin bir manası yok bence. hem gerçekten bünye meselesi. annemin ne bende ne de kardeşimde en ufak bir bulantısı olmamış. bende de bir anormallik yok diye biliyorum ben tatlicadiarzu

sen içini rahat tut ve ne güzel mide bulantın yok diye şükret,hatta bize hava at şakkıdı

sevgiler a.s.

bende bugün tam 10 haftalığım.. şimdiye kadar bende hiç duymadım bulantıların sağlıklı bebiş habercisi olacağını.. kafanızı öyle şeylere yormayın.. doktorunuz herşey yolunda diyorsa, siz sorun yaşamıyorsanız bunlar fasafiso...
benimde mide bulantılarım çok olmadı bir ara sadece sabahları kuru bulantı oluyordu kahvaltıdan sonra hafifliyordu.. bulantılar için yanınızda tuzlu çubuk kraker bulundurun bulantıyı hafifletip geçiriyor....

arkadaşlar merhaba ben de 8haftalık hamileyim inanılmaz bulantılarım oluyor 6.haftada başladı halen devam ediyor ama şiddeti biraz azaldı sanki doktorum da normal diyor hamilelik belirtisi işte:)ama gerçekten büyük bir azap oldu bana tam 3kilo verdim..sadece 1 kere kustum..diğer kontrölüm 1 ay sonra bakalım o zamana net görebilecekmiyim bebişimi..
bu arada bulantının sağlıklı bebiş olması haberi bana biraz uydurma geldi bütün bebişler sağlıklıdır umarım..

bende yenı katıldım ve bende 6 haftalık 3 gunluk hamıleyım ve ben cok ıstahsızım yanı cok yemıyom ama zorlamaya calısıyom kendımı carsamba gunu doktora gitcem medıcal park hastanesının doktoru tülin kocatepe ye gden varsa bana yazın nasıl bır doktor merak ıcındeyım

bende yenı katıldım ve bende 6 haftalık 3 gunluk hamıleyım ve ben cok ıstahsızım yanı cok yemıyom ama zorlamaya calısıyom kendımı carsamba gunu doktora gitcem medıcal park hastanesının doktoru tülin kocatepe ye gden varsa bana yazın nasıl bır doktor merak ıcındeyım

saol canım gerçekten içimi rahatlattın Allah herkese saglı bebişler nasip etsin.sevgiler

allah hepinize sag saglim bebekler dünyaya getirmeyi nasip etsin inş.. gerçi bend ehamileyim bana da etsin :))

merhaba bende 5 haftalık hamişim benim önümde daha cok zaman var bebişime kavuşmak için

slm kızlar bende bugün 9+5 oldum , yanlız bugün iş yerimde çok yoruldum ve malesef ağır kaldırdım , göbişimin üstünde garip bir ağrı var ayaga kalkınca dahada çoğalıyo, ya korkuyorum bir şey olmuşmudur ((

inş bir şey olmamıştır ya.. keşke birisinden yardım isteseydin,herkes anlayış gösterir sonuçta bir bayan bu durumda olunca...

ben de 10+0 oldum bugün,her an tedirginim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…