1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

selam kızlar bende13+3 haftalık hamileyim benimde korkularım var açıkçası dr unbebeğimin ensesini ölçtü çok iyi dedi inşallah ikili testimde çok iyi çıkarda içim biraz rahatlar allah hepimizin hamileliğini tamımına erdirsin inş..

canım inşallah bir sorun yoktur .. allahım bebegini sana bagışlasın canım sag saglim kucagına alamyı nasip etsin canım

canım inşallah bir sorun yoktur .. allahım bebegini sana bagışlasın canım sag saglim kucagına alamyı nasip etsin canım

canım tşk herkesin bebeğini allah sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin. bu sabah iyiyim kasığımdaki ağrı geçmiş. ama bir daha aslaaa ağır kaldırmayacağım :1no2:

inş bir şey olmamıştır ya.. keşke birisinden yardım isteseydin,herkes anlayış gösterir sonuçta bir bayan bu durumda olunca...

ben de 10+0 oldum bugün,her an tedirginim..

cnm daha iyiyim , aslında yardım isteyecektim ama herkes o kadar yoğunduki göze batmak istemedim , bişiy olmaz didim kaldırdım ama bi daha aslaa , bugün bebeişim 11+0oldu :teytey:

kızlar bende 8 haftalık hamileyim 5 haftalıkken kanama yaşadım ama geçti.bebeğimin kalp atışlarını duydum.3 hafta kalkmadan yattım.crınone jel kullanıyorum şimdi.Allaha şükür geçti kanamam.2 gündür ise çok fazla bulantım var.çıkarmadan rahat edemiyorum bunlar da geçecek inşallah.

merhabalar bende uc aylık hamıleyım bu konuyu yenı gordum
hayırlısıyla bebıslerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın

ben 4ay 10 günlük oldum bugün bu 3. bebeğim ama hiç bu kadar karamsar olmamıştım çok heyecanlı ve stresliyim ve çok kçtü günler geçiriyorum 8 aydır zaten eşimle sorunlarımız vardı başka birisine aşık ama bendende vazgeçemedi bilmeden 3cüye hamile kaldım evim çok huzursuz mutlu değilim çocukta etkileniyordur muhakkak işallah benim yaşadıklarımı yaşamazsınız çok zor...allah hepimizin he konuda yardımcısı olsun.

9+3 hamileyim.hiç bulantım olmadı ama gaz ve kabızlık problemlerim ve mide yanmalarım oldu.sonra sanki zaman hiç geçmiyor.kontroller için gün sayıyorum.herşeyden evham yapıyorum.geceleri uyuyamıyorum ama sizdede varmı bilmiyorum hayatım boyunca hiç bu kadar cesur hissetmemiştim kendimi.ilk hamileliğim 6. haftasında düşükle sonuçlanmıştı hep buda öyle olacak sanıyordum halende bazen korkuyorum.allah hayırlısıyla hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.

arkadaşım çok üzüldüm umarım bebeğin iyi şeylere vesile olur.çok zor şeyler yaşıyor olmalısın allah yardımcın olsun.

Allahım ben artık 4 aylık hamileyim yaşasın..
Geçti çok şükür şu ilk 3 ay...

Bende bugün sağlık ocağına gittim test yaptırdım veeeeee hamileyimmm.Çok mutluyummmm.Şu anda ne kadarlık hamile olduğumu bilmiyorum ama hiç belirti yok normalim şu an:))
Rabbim bize hayırlı ayıpsız kusursuz bir evlat nasip etsin inşallah(Cümlemize )

merhaba arkadaşlar ben de 9+7 haftalıkhamileyim zaman zaman bulantılarım oluyor tiksinme hep var zaten damak tatımda da değişiklikler var .şimdilik iyiyiz inşallah allahın izniyle sağlıklı bir gebelik geçiririz hepimiz.

ya aynen ben yaaa ben de bugün itibariyle 8 haftalık oldum ama çok ilginç bende senin yaşadıklarının aynısını yaşıyorum sanki beni anlatmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…