1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

kizlar gebeler donem donem herseyi aseriyor galiba mesela ben ilk baslarda tatliyi cok yerdim simdi ise eksiye dondum ama ondan da iktim simdi tursu yiyorum ...icim karmakarisik yani...

ama dr umun dedigine gore bulantisi olan ve aseren gebeler digerlerine gore dusuk riski az oluyormus...hersey yolunda yani korkmayin ...

yeşilcim hamileliğimiz aynı hayırlısıyla herkese güzel bir hamilelik dönemi geçirmek dileğiyle...

Kıslar merhaba hepinize...yerimseniben
Bende yeni hamişim daha 4 haftalık...:1rolleyes:
Kimse varmı???????????
özellikle şu beta hcg değerleriyle ilgili sıkıntı yaşayan arkadaşlar vamı aranızda acaba..CADIARZU
beta hcg değerleri düşük bulunup kuşku duyulan
bir iki şey sorucamda yoksa hiç sormiyim hehe :roflol:

kimse yoooookmiiiiiiiiiiiiiiiii.....tatlicadiarzu
kızlar yüreğim sızlar nerdesiniz...:roflol::1rolleyes:

bende hamişim bende aranıza katılmak istiyorum.

perihan82,canim merhaba hosgeldin aramiza..:1hug:
Nasilsin nasil gidiyor hamilelik???
ben de yeni hamilelerdenim..
seninki 14 haftalik olmus galiba,cinsiyeti belli mi??:uhm:
insallah saglikli bir bebegin olur sevgiler...a.s.

bende 5 haftalık hamileyim..cok guzel bır duygu..allah isteyen herkese nasip etsin..umarım saglıklı bebekler dogurur,guzel saglıklı bır nesil bırakırız..

mrb kızlar bişe sorucam size ultrasonda keseniz nasıl gözüküyor benim bu ikincisi çok uzun eğri yassı gözüküo bebek te ufacık bi yerine yapışmış gibi normal mi sizce daha yuvarlak olması gerekmio mu

normal canim cunku ben de senin haftalarinda gittgimde minnacik bisey gorunuyordu ...simdi ise iyice belli buyudugu icin..
telaslanma bence...dr a sorsaydin sordun mu o ne dedi???

normal canim cunku ben de senin haftalarinda gittgimde minnacik bisey gorunuyordu ...simdi ise iyice belli buyudugu icin..
telaslanma bence...dr a sorsaydin sordun mu o ne dedi???

çok serinkanlı bi doktor benimki kesinlikle heyecanımı ya da korkularımı paylaşmıyor herşey normal dedi kestirip attı biraz araştırdım şimdi bi yerde eğer keseniz ultrasonda uzun ve eğriyse ilk aylarda bebek erkek dio birisi şaka falan heralde:1rolleyes:

bende hamişim bende aranıza katılmak istiyorum.

perihan kıs senin ne işin var burda he geç evine bakem.seni gidi seni
şaka biyana tabi.bende peşinde dolaşıyom bak.kızlar hayırlı uğurlu olsun allah kucağımıza almayı nasip etsin.rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.bende 11+3 hamişim kızlar.gün sayıyoruz hayırlısıyla.benide alın aranıza olur mu

perihan82,canim merhaba hosgeldin aramiza..:1hug:
Nasilsin nasil gidiyor hamilelik???
ben de yeni hamilelerdenim..
seninki 14 haftalik olmus galiba,cinsiyeti belli mi??:uhm:
insallah saglikli bir bebegin olur sevgiler...a.s.

teşekkürederim canım sağol.a.s.
allah sağlıkla kucağına alamayı nasip etsin
evet 14+1 günlük oldum allahın izniyle:teytey:
şimdilik belli gibi doktorumuz%51 kız olacak dedi ama bu ay kontrolde
iyice belli olur sanırım.:asigim:
hepimizin sağlıklı bebeği olur inşallaha.s.

kız sen benimi takip ediyosun.yerimseniben
hoşgeldin ilkimcim canıma.s.

canim o zaman dr da var bisey...benimki iyi de olsa,kotu de olsa söyluyor en kucuk bir tehlikede bile haber verip uyariyor...
ama seninki de onemli bir tehlike olmadigi icin veya hersey yolunda oldugu icin söylememistir...bu da bir ihtimal..
insallah hersey diledigin gibi olur canim..:1hug:

cok sevindim canim Allah tamamina erdirsin insallah:1hug:
saglikla kucagina alirsin bir nefeste...

Kızlaaaaar yüreğim sızlar nerdesiniz!!!!!!!jeyyar????????:1rolleyes:
Yahu geliyom gidiyom kimse bişe yazmıyo
BetaHcg ile ilgili sohbet edebileceğim hamileler arıyorum :roflol:hehe:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…