1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

İyiyim sağol sen nasılsın...
Kaç aylık hamişsin benim daha bu ilk ayım ultrasonda bile göremedim daha

canım benim de daha yeni sayılır 2. ayım doluyo yarın hayırlısıyla inşallah sağlıklıca alırız bebişlerimiz kucağımıza... beta hcg ile ilgili demişsin hayırsır bi sorun mu var?

canım benim de daha yeni sayılır 2. ayım doluyo yarın hayırlısıyla inşallah sağlıklıca alırız bebişlerimiz kucağımıza... beta hcg ile ilgili demişsin hayırsır bi sorun mu var?
Aslında yok bugün tahlillerimi gösteremedim doktorada onun için tam rahatlayamadım,tam 28inci günümde yaptığım kan tahlilim 30.89 çıktı ikigün sonra yaptırdığım 88.69 çıktı, ondan sonrakide 152.34 çıktı iyimi sence.

canım tabiki iyi ben ilk dr a gittimde zaten 5+2 haftadaydım ozaman benim 14621 çıkmıştı...drum iyi iyi rahatlıkla görüürüz demişti senin kaç haftalık şuan?

Daha doktor hiçbişi demedi, ama benim tahminim 3 haftalık felan cuma doktora gidicem ozaman oda söyler sanırım

ewet canım tabiki söyler... hayırlısı olsun inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...aminnn

Amin canım hepimizin inşallah...
Sağlıcakla bi kucağımıza alsak...
Çok mutluyum çok heyecanlıyım ben :asigim::1rolleyes:

Ewet Canim Bende çok Heyecanliyim Bir An önce Sağliklica Aliriz Inşallah Bebişlerimizi Kucağimiza....

Canim Merhaba Hayirlisi Olsun Inşallah Eli Ayaği Düzgün Sağliklica Aliriz Yavrularimizi Kucağimiza....aminn... Bellimi Cinsiyeti Oğluşun Mu Olcak..renge Baktim Mavi Görünce?

Benim henüz bulantılarım başlamadı bile..
Tabii olmasa iyi olur ama zor...
Sürekli çişim geliyor şuan ve rahmimde kasılmalar oluyo ara ara..
Buna şükür..

bende hiç ne bulantı oldu ne bişey çok şükür olmadı arada bir kasılma oldu kasıklarımda oda okadar olabilir yani bu sıralar oda kalmadı şükür hiç bişeyim yok... çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…