1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

rahat ol canım.rabbm hakkımzda hayırlısını versib herzaman.bol bol.dua et.neden bukadar paniksn önceden düşük vs mi yaşaıdn??

yok bitanem yaşamadım ama yapım geregı inan bişeymi oldu acaba içimde öldümü falan diye dusunup duruyorum her hafta doktordayım ultrasonda gormeden ıcım hıc rahat degıl napıcam bılemıyorum

yok bitanem yaşamadım ama yapım geregı inan bişeymi oldu acaba içimde öldümü falan diye dusunup duruyorum her hafta doktordayım ultrasonda gormeden ıcım hıc rahat degıl napıcam bılemıyorum

kusura bakma ama seninki hastalık gibi bişey.çocuğunuda paranoyak yapcaksın böyle.allah onu korur kollar merak etme canım.her hafta ultrason zararlı olabilr bebğe.ben ayda 1gidiyorumm.:1hug:

ewet haklısın etrafımda bır ıkı kere boyle hamılelık gecıren ınsanları gordum
panikteyim herhalde oynayana kadar ıcım rahat etmıcek sımdı hıc bısey hıssetmıyorum ya
tedırgınlık yasıyorum

Benim henüz bulantılarım başlamadı bile..
Tabii olmasa iyi olur ama zor...
Sürekli çişim geliyor şuan ve rahmimde kasılmalar oluyo ara ara..
Buna şükür..

bende 14+5 oldum ama benimde başlamadı bulantılarım heralde başlamıcakta gece ara ara bulanıyo ama okadar şiddetli değil benimde kafama takılıyo ya anormalmi acaba die:uhm:

slm kizlar,nasil gidiyor hamilelik??
benim karnim buyudu ve midem yaniyor..
bir de ara ara kasik batmalarim var,sizde de oluyor mu???

Arkadaşlar konunuzla alakası yok ama bişey merak ettim hamiş arkadaşlarım nasıl anladınız hamile olduğunuzu biz de ilk defa bu ay deniyoruz bakalım Allah'tan hayırlısı adet günüm bu ayın 15'i dayanamayıp 1 hafta önce test yaptım negatif çıktı sizce doğrumudur yaptığım test yoksa çok erken mi davrandım fikriniz var mı...

Günaydın kızlar...yerimseniben
Benim karnıma çok sancı giriyor yaa, uzun sürmüyo ama 15 20 saniye sürse bile çok acıdığı için zor dayanıyorum bazen acısından dizlerimin bağı çözülüyo yaa.:çok üzgünüm:
Rahim genişlediği içinmiş ama ben çok korkuyorum bazen.:1no2:
Benimle aynı sorunu olan varmı?????????senağlama

1 hafta çok erken canım asla çıkmaz...
Seni anlıyorum sabırsızlanıyosun bende senin gibiydim...
İlk korunmayı bıraktığım ay hamiş kaldım...
Yumurtlama günlerini takip etmeyi unutma...
Bol şans dilerim en kısa zamanda oluşur bebişin...

Hamilelik belirtileriyle adet belitrtileri aynı onun için insanı yanıltır...
Ben çok idrara gitmeye başlamıştım ondanda şüphelendim.
Az sabret adetini beklemekten başka çare yok.

Peki nasıl anladın arkadaşım hamiş olduğunu tek belirti adet gecikmesimiydi.

günaydın ben de adet olmadan 1 hafta önce yapmıştm negatif çıktı adetime 2 gün kala çook silik 2. çizgiyi gördüm bence bikaç gün sonra tekrar test yapabilirsin bende ağızda kuruluk mide yanması ve sol tarafımda batma olmuştu

Ama ben kendi kendime diyorum ki yok ben bu ay çok stres yaptım hamile değilimdir
O hiç belli olmaz canımbende çok stressliydim hatta daha sonra hamile olduğumu öğrendiğimde çok şaşırdım ve dedimki benimki çok azimli buana kadar düşmediyse artık düşmez stressimi tahmin edemezsin o derece.
İnşallah en kısa zamanda hamile olursun canım.inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…