1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

selam bende yeniyim burda. henüz daha 3 haftalık hamileyim. bu hafta doktora gideceğim, çok heyecanlıyım...
Allah bu duyguyu herkese nasip etsin inşallah...
Hepimizin hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimize kavuşmamız dileğiyle

valla arkadaşlar hamileyken kendimizi bırakmamız lazım gereksiz yere stres yaparsak bebeklerimiz huysuz olur sakim hamiş sakin bebek :1no2:

ya insan hamileyken psikolojisi cok degisik oluyor mesela benim.
bir sinirleniyorum,bir susuyorum,bir konusuyorum karmakarisik..sizde de oluyor mu???

ama ondan haric kasik batmalarim var heralde rahmim buyuyor...

Hoşgeldin canım aramıza nasıl anladın canım hamile olduğunu belirtilerin nelerdi...:1hug:

Bende 8 haftalık hamileyim. Ama maalesef 3 gundur dusuk tehlikesini atlatmaya calısıyorum. Moralim cok bozuk. 1 hafta sonra kontrolum var. Insallah duzelir. stresten mi artık neden bilmiyorum böbreklerime ağrılar girdi.

Selam kızlar biz dün katıldık aranıza bugün tam 6 haftalık olduk o kadar çok şey varki merak ettiğimiz çok fazla belirtilerimizde yok daha ilk doktor muayenemizi olduk ve doktorumuzdanda memnun kalmadık biraz sıkıntılı ve düşünceliyiz anlıyacağınız:teytey:

merhaba bende aranıza yeni katıldım. bir kaç gün önce hamile oldumu ögrendim ama daha doktora gitmedim kaç haftalık hamileyim bilmiyorum ama sabırsızlıkla doktora gidip bebegimi görmek istiyorm. çok güzel bi duygu

Kızlar bugün adet oldum çok üzgünüm ya neyse Allah hayırlı zamanda versin inş.hamiş arkadaşlar peki bana önerileriniz neler hangi günler ilişkiye girmeliyiz stres yaparsam hamile kalamaz mıyım?

merhaba bende aranıza yeni katıldım.7+1 haftalık hamileyim.benim çok uykum oluyo bütün gün hiç bişey yemeden yatabilirim. Birde sabah buzdolabını açtığımda midem kalkıyo sizde böyle şeyler oluyormu.herkesin sağlıklı hamilelik dönemi geçirmesi dileğiyle...

dunya tatlısı bencede kesınlıkle stres yapma yaptıkça hormanları etkılıyorsun ve kalamıyorsun benımde basıma geldı ama stresı br tarafa bıraktım ve su an allaha bınlerce kere şükür 8 haftalık hamıleyım ben dr kaan kocatepenın yumurtalama gunu hesaı var ınternette orda regl tarıhlerını gırıyorsun sana en yogun hamıle kalma gunlerını soyluyor ben bunun uzerınden harket ettım he ve sonucunua aldım darısı basına ama kesınlıkle stersten uzak dur...

Kızlar bugün adet oldum çok üzgünüm ya neyse Allah hayırlı zamanda versin inş.hamiş arkadaşlar peki bana önerileriniz neler hangi günler ilişkiye girmeliyiz stres yaparsam hamile kalamaz mıyım?

canim benim üzülme ve stres yapma tmm mi?
cunku bunlar hormonlari etkilediginden dolayi bebek olma olasiligi dusuyor...yani hep pozitif dusunmeye calis,insallah senin de bebegin olacak..:1hug:usutmemeye dikkat et,eger usutursen idrar yollarin falan iltihap olur...aman haa....Allah saglik versin insallah sen de anne olursun..
sevgilerr..a.s.

günaydın arkadaşlar bende 6 haftalık hamişim ilk muayenesini olan arkadaşlar anlatırmı acaba nasıl oluyo daha doktora gitmedim cumartesi gideceğim kalp atışları ne zaman duyuluyo kese hemen görülüyormu

canım tebrik ederim
benim 5 haftalıkkın karından ultrasonla kese göründü şimdi 6 haftalık oldu haftayada kalp atışı için gideceğim
vajinal baktırırsan kalp atışın 6 haftalıkkende gözüküyor diye biliyorum..

merhaba arkadaşlar..
bende çiçeği burnunda hamilelerdenim.. 5 hafta olduk bugün.. inşallah Allah kucağıma alacağım günü gösterir.. yanlız tek korktuğum şey doğum.. nası atlatıcam bilmiyorum.. daha düşünmek için çok erken olabilir ama ben genede düşünmeden edemiyorum.. hayırlısı artık.. herkese sağlıklı hamilelikler. :)

:teytey::teytey::teytey: selam arkadaşlar bende5+2 günlük hamileym henüz dr a gitmedim dr um tatilde 10gün sona gidicem.fazla panik yapmıyorum .sadece tecrubelerime dayanarak çiğ eten uzak duruyorum ne yiyorum ne dokunuorum eldiven kullanıyorum .biraz korkuttularda.sucuk salam sosis te yok tabi senağlama

çalışıyorum ve otobüs çok yorucu keşke arabam olsa . :çok üzgünüm:

kızlar ben 7+1 oldum pazartesi gidicem ilk kez doktora çok heyecanlıyım.a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…