1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

Merhaba Kızlar,
ben de bu salı gittim doktora ve 6 haftalık hamileyim.Hepimizin ii bir hamilelik dönemi geçirmemizi diliyorum.
Bende şuanda hamile olduğumu hissedemiyorum eşimin pimpiriklenmesi dışında.
Bütün hamile arkadaşların saglıklı bir bebek dünyaya getirmesini diliyorum kızlar

merhaba bende yeni öğrendim hamileliğimi tahminimce 4 haftalık doktora haftaya cumartesi gideceğiz nasipse ama ben hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum pek belirtim yok kan değerim 113 çıkmıştı doktor çok yeni daha dedi ama insan endişelenmeden yapamıyor sizde negibi belirtier var

kızlar birde şu bebeğin gelişimin gösteren takvimlerden istiyorum ama yapamıyorum :

tebrikler canım..rabbim tamamına erdirsin...
bende 4 haftalık gebeyim...
benim belirtilerim gögüslerde ağrı ve sızı hatta ateş gibi yanma,özellikle sol kasıkda aniden gelip giden batma,bulantı ,uyku hali gibi belirtiler var canım..hatta aş bile eriyorum..
dün oturdum bir turşu yedim anlatamammm...

günaydın arkadaşlar bende 6 haftalık hamişim ilk muayenesini olan arkadaşlar anlatırmı acaba nasıl oluyo daha doktora gitmedim cumartesi gideceğim kalp atışları ne zaman duyuluyo kese hemen görülüyormu

canım bende yeni hamişim.5haftalık daha.keseyi gördüm.24haziranda kontrolüm var.gelişme oluyosa bebişte tahlillere başlycaz dedi.umarım kalp atışını duyarım.duyuluyo dediler.
rabbim güzel bi hamilelik nasip etsin hepimize.

güzelim seni anlıyorum.ilkinde bende korktum.hatta kızımn yatağına bakıp ya onu bu yatağa yatıramazsam ya bişey olursa diyodum.atlattım o duyguyu zorda olsa.doğumdan bende çok korktum ama suyum gelipte hastaneye gittiğimde acaip rahattım.doğumhanenin önünde kolumda serum şişesi gülerek gezindim.sancım gelmeyince suni sancı veridi.1,5 saat kadar sancı çektim.3.ıkınmmamda çıktı kızım.acaip kolay oldu.doğumhaneye girmemle doğurmam bir oldu..ikinciside öyle olur inşallah.
rabbim sanada kolay bi doğum nasip etsin.zaten yanındakiler uzman kişiler yardımcı oluyolar sana.endişelnme.a.s.

Eyşancim Sen 6 Haftalik Hamileysen Cumartesi Kalp Atişlarini Görebilirsin . 5. Haftada Kese 6. Haftada Kalp Atişlari Görülür.

meraba hanımlar ben 6 haftalık hamileyim yarın doktora gidiyorum kontrlümüz var.kalbi atıyomu diye bakmaya gidiyoruz ama ben akşam steteskopla dinledim atıyo kalbi hemde çok hızlı atıyo.ben aşeriyorum ama sadece 1 an bol bol koruk yiyorum kızımmı olacak ne.sağlıklı olsunda ne olursa olsun kabulüm.tek korkum ikiz olması rüyamda hep ikiz görüyorum.soydada var dua edin ikiz olmasın :a015:

evde steteskopla dfinleyınce kalp sesı duyuluyormu yahu..hiç aklıma gelmemıstı..bizde 7. haftamızın içindeyız.gelecek hafta gıdecegım doktora..ee başka hangı sekılde anlayabılırız evde kalbının atıp atmadıgını:)

merhaba arkadaşlar geçen hafta test yapmıştım hamile çıkmıştım dünde doktora gittim bebişim 15 günlükmüş bebiş çok küçük şaşırdım bu kadar küçük beklemiyordm. neyse ama çok mutluyum rabbim herkese versn

bende 4 ayıma gırdım 1.5 ay dan sonra öleüyorum sandım çünkü ıkız bebeklerım olcak kısmetse agrıdan sızıdan uyuyamıyodum ama dr bana verdıgı ılaçlar olmasa hayatım bır kabus gıbıydı şimdi mükemmel aşermem yok ama iştahım acayıp açıldı canım yemek ıstemıyo ama açımmmmm aç süreklı yemek yemesem takatsız kalıyorum mecbur yıyıorum bıryadandan da işin garıp tarafı günde 4 5 defa yememe ragmen kılo alamaıyorum 4 ay lık olmasa ragmen 3 kılo aldım normalmı bılmıyorum

benim doktora gitmeme daha çok var off geçmez zaman şimdi hamileliğimi çok erken öğrendim hamileliğe dair belirtimde olmadığı için korkuyorum doktorumdan herşeyin normal olduğunu bir duysaydım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Mevlam bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah kızlar.6+5 günlük olduk önceden karın ağrılarımız olurdu şimdi yok bulantı tiksinme aşerme hiçbirini yaşamıyorum bazı arkadaşlarım 4 haftalıkken yaşamaya başladı... Sadece gazım oluyor üzülsemmi sevinsemmi bilmiyorum insan merak ediyor haftasonu kontrolumüz var inşallah kalp atışlarını duyacağız
Herkese iyi haftalar

mrb kızlar ben yeni üye oldum 6 haftalık hamileyim şimdi gayet güzel gidiyo hamile olduğumu bazen unutuyorum aş erme bulantı falan yok doktora gittim keseyi gördük ama kalp atışlarını göremedik iki hafta sonra tekrar gidecem dr.bu bebeği üç yıl bekledimm iki düşükten sonra oldu bu çok mutluyum allah herkese nasip etsin bu duyguyu.bana bu sitede arkadaşlık etmenizi bekliyorummmmmm byyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…