1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

nasılsınız arkadaşlar ben size bir şey sormak istiyorum benim hamileliğe dair pek belirtim yok sadece bugün akıntım fazlalaştı ve kokulu bir akıntı sizdede böylemi

slm arkadaşlar bende aranızda yeniyim geçen hafta doktora gittim aslında hesaplamalara göre 5+2 haftalık olmam lazım ama ultrasonda 4+1 görünüyor doktorum normal oldugu söyledi ama benim içim rahat degil benim gibi olanlar varmı aranızda

meryhaba bende aranıza yeni katıldım.ismim asuman.11+6 günlük hamileyim.benimde mide bulantılarım devam ediyo.. sanırım bu ahftalarda geçer. bende tatlıdan nefret ediyorum ayrıca sigara dumanı ve kahvedende.çok ilginç bunların hepsine bayılırdım aslında ama iyide oldu tabi tiksinmem. bugün ishal oldum dr.a gittim ama sorun yok neyseki.bende haftaya 2'li test ve ense kalınlığı ölçtürücem.bu arada ocak ayında 9 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu çok üzüldüm çok ağladım ama allah veriyor sabrını allah beterinden korusun bu hamileliğim şimdilik çok sağlılı. dilerim hepimiz bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız:)

dün kontrolüm vardı gittim vee süprizz:hooray: bebeğim ikizzmişşş eşim hala şokda
ama ben hissediyodum rüyamda gördüm ikiz erkek çocukları dolanıyodu evin içinde çokkk mutluyum darısı tüm bebek bekleyenlere:asigim:

tebrik ederim arkadaşım allah hayırlısıyla sağlıklıca
kucağına almayı nasip etsin ikizlerinia.s.

hayırlı olsn bebekleriniz bişey soracagım ben yeni hamileyim bu üçüncü haftam dün benden kahverengi leke geldi hiç iş yapmadım birz eşimle arabayla gezmiştik yollar bozuktu ondan olmuş olabilirmi. sizce leke çok önemli bişeymi ne yapmalıyım.CADIARZU

Merhaba bende yaklaşık 4 haftalık hamileyim kızlar ayrıca sormak istediğim birşey var aranızda kesesi bu haftalarda görünen var mı henüz ultrasona girmedim girsem kese gözükür mü ayrıca inalımaz bir yorgunluk ve iştah açıklığım var

canım evet bu hafta kese görünür ama bebiş görünmez canım..geneldse alttam muyane ettiklerinde bebeğin göründüğünü söylüyorlar...
iştahın olması güzel...beslenmene çok dikkat et..
yorgunluk içinde çalışmıyorsan arada uyuman ...
rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasipe etsin...

hanımlar bulantım çok artdı evde yemek pişirmek istemiyorum pişiremiyorum zaten bulantıdan.hat safada aş eriyorum burnuma çeşitli kokular geliyo eşimin haberi yok gece kalkıp saatlerce onu seyrediyorum ikizlerim babasına çeksin diye umarım eşim gibi uykucu olurlar adam yastığa 5 kal uyuyo.ALLAH herkese nasip etsi bu güzel duyguları.doğum şubat ayına geliyo doğum günüme geliyo tam olarak ayarlasam böyle gelmezdi

Merhaba Arkadaşlar Ben De 3.aşilama Sonunda Hamile Kalan Bir Arkadaşinizim Son Adet Tarihim 17 MAYISTI ADET SİKLUSUM 25 GÜN SÜRER adet günüm 10 hazirandı gelmeyince test yaptırdım ayın 12 sinde hcgm 138 çıkmıştı doktor pazatesiye ikiye katlanması gerek dedi cesaret edip yaptıramadım geçtiğimiz peşembe yaptırdım değerim 2800 küsür çıktı doktor iyi demiş hemşire arkadaş aradı söyledi henüz doktora gitmedim ultrason için folik asit magnesyum ve crinone jel kullanıyorum günde iki kez ilk testten sonra vermişti bu aralar canım hep döner istiyor etin herhangi istemekle kalmayıp yiyorum da:roflol:bir türü sebze aşığı ben sebzeyi ağzıma almak istemiyorum sürekli uykum var ve çok yorgun hissdiyorum kendimi ama küçük bir sorunum var sigarayla başım dertte günde bir paketten fazla içen birisiydim günde 5 e düşürmeye çalışıyorum arada bir de canım isteyince bir fırt çekip atıyorum herkes tiksinirsin bulantıların başalyınca diyor ama benim henüz bulantım falan başlamadı SİZDEN RİCAM DENEYİMLERİNİZİ BİLGİLERİNİZİ BENİMLE PAYLAŞMANIZ BENİ DE ARANIZA KABUL ETMENİZ mesela bulantılar ne zaman başlıyor ve şu sigaradan kullanıp da tiksinen var mı bulantılar başalyınca hepinize şimdiden teşekkür ederim ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

jelin ne işe yaradığını açıklayabilirmisin bende 4 haftalık hamileyim dün test yaptım 2. hamileliğim ilk bebeğimi 12 haftalık ken kaybettim bende her gün sucuk yemek istiyorum :)
sana tavsiyen sigarayı her eline aldığında bebeğine vereceğin zararı düşün eğer bi problem olursa bebeğinde ömür boyu pişmanlık duyarsın benden söylemesi.klava:...........Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…