- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
dün kontrolüm vardı gittim vee süprizz:hooray: bebeğim ikizzmişşş eşim hala şokda
ama ben hissediyodum rüyamda gördüm ikiz erkek çocukları dolanıyodu evin içinde çokkk mutluyum darısı tüm bebek bekleyenlere:asigim:
Merhaba bende yaklaşık 4 haftalık hamileyim kızlar ayrıca sormak istediğim birşey var aranızda kesesi bu haftalarda görünen var mı henüz ultrasona girmedim girsem kese gözükür mü ayrıca inalımaz bir yorgunluk ve iştah açıklığım var
Merhaba Arkadaşlar Ben De 3.aşilama Sonunda Hamile Kalan Bir Arkadaşinizim Son Adet Tarihim 17 MAYISTI ADET SİKLUSUM 25 GÜN SÜRER adet günüm 10 hazirandı gelmeyince test yaptırdım ayın 12 sinde hcgm 138 çıkmıştı doktor pazatesiye ikiye katlanması gerek dedi cesaret edip yaptıramadım geçtiğimiz peşembe yaptırdım değerim 2800 küsür çıktı doktor iyi demiş hemşire arkadaş aradı söyledi henüz doktora gitmedim ultrason için folik asit magnesyum ve crinone jel kullanıyorum günde iki kez ilk testten sonra vermişti bu aralar canım hep döner istiyor etin herhangi istemekle kalmayıp yiyorum da:roflol:bir türü sebze aşığı ben sebzeyi ağzıma almak istemiyorum sürekli uykum var ve çok yorgun hissdiyorum kendimi ama küçük bir sorunum var sigarayla başım dertte günde bir paketten fazla içen birisiydim günde 5 e düşürmeye çalışıyorum arada bir de canım isteyince bir fırt çekip atıyorum herkes tiksinirsin bulantıların başalyınca diyor ama benim henüz bulantım falan başlamadı SİZDEN RİCAM DENEYİMLERİNİZİ BİLGİLERİNİZİ BENİMLE PAYLAŞMANIZ BENİ DE ARANIZA KABUL ETMENİZ mesela bulantılar ne zaman başlıyor ve şu sigaradan kullanıp da tiksinen var mı bulantılar başalyınca hepinize şimdiden teşekkür ederim ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?